Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

6830. katalin25
2007. jan. 17. 18:19

Sziasztok csajok!

Hát, én örülök, hogy mindenki ilyen aktív, de így még nem jártam, és remélem nem is fogok hamarosan: 14 vagy 15 oldalt kellett visszaolvasnom. Úgyhogy fél4 óta itt vagyok, és olvasok rendületlenül! Arra azonban nem tudok most vállalkozni hogy mindenkinek írjak valamit, mert azt meg ti olvasnátok 3-4 oldalon keresztül akkor. :)))

Szóval csak ami a leginkább megmaradt bennem:

Boo! A párod egy tündér lehet az SMS-váltásotok alapján!

Nora! Pitypang! Ekka! Mimo! Hajrá licitálás! Én is csak pár napja lendültem bele, de nagyon élvezem!

Pitypang! Zazuka! Hasonlóan érzek a mellnövekedéssel kapcsolatban. Eddig se volt könnyű melltartót venni, de akkor mi lesz ezután??? + méret az iszonyat sok Nekem a párom nagyanyja a múltkor már így is megjegyezte, hogy jól megnőtt a "tejcsarnok"!

Vandacsi! Ha ennél még 3 mérettel nagyobb lesz az a hasamat fogja verni. :((( Beteg vagy még? Akkor a gyógymód: meleg mézes-citromos hársfa tea hegyek, 2x500mg Cvitamin6nap, kalcium pezsi, sterimar orrspray ha kell (az csak tengervizes) és sok-sok pihenés!

Kolibri! Rajtam sem volt plusz kg a 13-14. hét körülig, aztán megindult és mostmár 6,5 kg-nál tartok. Ja, és a pocim is látszott már akkor is (szerintem)

Egér!Babi! Mianó! Évke! Jó hogy ti is így aktívkodtok! Remélem ez így is marad. :) Már nem tudom ki mit írt a témában: de kismamanacit akkor vegyetek fel ha nektek jól esik! Hogy ki mit gondol az le van sz...va (bocsika)! Én már a 12.héttől azt hordok mert iszonyat kényelmetlen volt a többi.

Pitypang! Nemsokára te is tornázhatsz, mindjárt a 34.hétben leszel.

Mandy! Már csak pár nap és mehetünk UH-ra! Szurkolok!

Csajok! Ha kihagytam valakit ezer bocsi, de nem káptalan afejem. Megyek megnézem a megújított képekkel ellátott adatlapokat. :)))

6829. norahhh (válaszként erre: 6827. - Fe1fe85329)
2007. jan. 17. 18:15
Köszi, hogy leírtad. Úgy látszik, most több mident adnak mint 6 éve.
2007. jan. 17. 16:45
Szia Kata voltál sebész konzíliumon mit mondott? Remélem jobban vagytok!!
2007. jan. 17. 16:44
Na szia mindenkinek! Norahh megszereztem a Várandós Mama csomagot! A drága itthon felejtette"véletlen" a kupont, de engem elhajtott a vadászösztön.Hát nem egy nagy szám de azért jó van benne egy cumika egy A.anyatejtároló pohárka 2db. betét egy öblítő minta meg reklámfüzetek. ennyi. Holnapra megpróbálok képet varázsolni magunkról nektek becs.szó.
6826. Kicsikata
2007. jan. 17. 16:40

Sziasztok!

Hűűű milyen sokat írtatok! Nem is van időm visszaolvasni...:(:(:(:(

De így meg nem tudom kivel mi van... jaj nekem...de ha most olvasok nem tudok írni....

Na a lényeg MARADOK!!

Megyek olvasni...mert így nagyon bénán érzem magam

6825. Ekka
2007. jan. 17. 15:39
Nagyon szép Emőke babája:)))))
6824. norahhh
2007. jan. 17. 15:37

Nagyon boldog, ilyen gyönyörű babát a világra hozni!

Gratulálunk, és köszönjük hogy bekukkantottál.

Puszi

6823. norahhh
2007. jan. 17. 15:30

Szakirodalomban találtam:

A méh időnként megkeményedik és ebben a fájdalommentes, de azért kellemetlen állapotban marad kb. 20 másodpercig. Ez a Braxton Hicks contractio. Ezek végigkísérik a terhességet. Segítik a méh növekedését, és megfelelő keringést biztosítanak a méh vérereiben.

Néha szúrásszerű fájdalmat is érezhet lent, az alhas tájékán: ilyenkor megfeszül a méh izomzata.

Pihenéssel a fájdalom elmúlik.

6822. zazuka (válaszként erre: 6821. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 15:28
Én is megkukkoltam :)
6821. csibebaby (válaszként erre: 6769. - Bubbaboo)
2007. jan. 17. 15:24

Az iwiwen láttamEmőkét be és megköszönni a lelkes üzeneteket.Van fent egy kép Virágról is.NAgyon szép kislány!!

Most viszont vissza a melóra.

Csibe:)

6820. norahhh (válaszként erre: 6818. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 15:22

Köszi csibe!

A finomságra és óvatosságra mi is figyelünk.

Nem ezzel van baj, hanem az étvágyammal...ühühm!

Más nem marad: nyakon öntöm magam hideg vízzel!

6819. mandy (válaszként erre: 6818. - Csibebaby)
2007. jan. 17. 15:22
Azért azt senkinek se kívánom, mikor nekem kb két hete úgy bekeményedett utána, amilyet még soha nem láttam. Meg is rémült apuci is rendesen, hogy ez nem rossz-e a pici fiának. Azóta még óvatosabbak lettünk ;-)
6818. csibebaby (válaszként erre: 6729. - Norahhh)
2007. jan. 17. 15:16

Norahhh!!

Én csak a magam nevében beszélhetek ugyebár.Hát izé..mi előtte se tartózkodtunk tőle,most sem,bár kicsit finomabban,lassabban mennek a dolgok.Az elmúlt pár hét ugye nem volt igazán alkalmas a huuncutkodásra,de azért megoldottuk.:)Nekem csak eleinte fájt kicsit másnap a hasam,de azóta ez elmúlt.Szerintem,ha nem viszitek túlzásba,abból nem lehet baj..szép és kiegyensúlyozott leszel tőle.:)

6817. csibebaby (válaszként erre: 6725. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 15:13

Vandancsi!

Soha egy szóval se mondtad,hogy Szegeden laktok!!!Bár,ha jobban belegondolok a lapomon nekem se Szeged van bejelölve lakcímként..szóval nem tudhattad!!:)

6816. csibebaby (válaszként erre: 6714. - Mandy)
2007. jan. 17. 15:10

Hahó!

Pedig felszedtem.Most 75kg vagyok...2005ben még 63voltam!!A terhességgel eddig 3-4kg jött fel.:)De nem bánom már akármennyi is leszek a végére,mert kiscsibe érdekében történnek a dolgok.:)

Próbálok visszaolvasni..már megint 4oldal!!

6815. zazuka
2007. jan. 17. 15:06
A mindenit, de gyönyörűséges baba!!! :)
6814. zazuka (válaszként erre: 6812. - 737f507a35)
2007. jan. 17. 15:05

Szia Emi!

Gondolom már itt se vagy, csak egy röpke üzit írtál :(

6813. zazuka (válaszként erre: 6802. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 14:58
El kell, hogy keserítselek: 9,5 órát vajúdtam és vákummal tudtam csak megszülni.
2007. jan. 17. 14:46

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki jól van, mi nagyon, így már 8 naposan. :))

Sok időm nincs nagyon egyelőre, így most hanyagolok mindent és csak a kis családommal foglalkozom, mert hál'istennek a férjecském is itthon van velünk február 1-ig.

És isteni dolog anyának lenni, nem is gondoltam volna igazából...

Mindenkinek további jó várandósságot kívánok és vigyázzatok a kis pocakmanókra!!!!;)))

Puszi mindenkinek!

Emőke

6811. Ekka
2007. jan. 17. 14:19

Sziasztok:))

Tudja valaki, hogy a pénzt hány darabjával kell rolnizni? 5/10/20/50/100 ft-os. Jól emlékszem, hogy itt valaki boltban dolgozik?

Drágám nem kis összeget hozott haza ezekben a tételekben. Egy hétig elleszek. Fetéve, ha megtudom, hogy kell "tekerni."

:)))))))))))))

6810. norahhh
2007. jan. 17. 14:00
Nem ég? Esetleg sok lehet a savad. próbálj megenni egy rennit
6809. vandancsi
2007. jan. 17. 13:37
Fájni fájhat attól, hogy nő e méhed. De sztem ne nyomkodd!
6808. babi83
2007. jan. 17. 13:31
Lányok, ha a köldököm felett 5centivel fáj időnként tegnap estétől,és nyomásra meg olyan hányigeres érzésem lesz, amellett hogy jobban fáj, ez jelenthet valamit?
6807. vandancsi
2007. jan. 17. 13:29

Csajok!

Emőke Virágjáról tök sok kép van fent az iwiw-en!!!! És a képek tanusága szerint már otthon vannak. És ma is bejelentkezett az iwiw-re.

no, mostmár aztán Emőke, tessék nekünk írni!!!!

6806. mandy (válaszként erre: 6805. - Norahhh)
2007. jan. 17. 13:24
Én pár napja a Sparban vettem. Olyan vacak volt, hogy azt mondtam, idén már nem eszek többet. De nem bírtam megállni. Csak hát ugye a jó bevált kis zöldségesnél kell venni :)
6805. norahhh (válaszként erre: 6804. - Mandy)
2007. jan. 17. 13:18

Szia!

Én nem takarítok, főzök és itt vagyok.

Köszi.Szerintem csak tapintatos a védőnőd, még az enyém sem akart feljönni hozzám. Ha megszületik a baba, akkor úgyis jön ha kell, ha nem.

Igazából Vandancsi csak tanácsot adott, ki kell hogy védjem.

A baj velem van szex téren. Sajnos.

Tök! Nyami! Ki kell mennem a telekre azért az egy szem megmaradt tökért. A múltkor felvásároltuk a kereskedőtől az egész készletét.

6804. mandy
2007. jan. 17. 13:05

Helló lányok, megjöttem a déditől :)

Öröm ilyen aktív topicba érkezni. Vagy most mindenki elment takarítani?

Nórikám, hát nem semmi hajad volt :) Nem kaptam a védőnőtől most se semmit, de még egyszer megyek elvileg, el ne felejtsem megkérdezni. Képzeljétek, most se mondta, hogy felnézne hozzánk, pedig mondtam neki, hogy már nem dolgozom. De persze rá nem kérdeztem, hogy nem jönne-e el :) Rokonszenves nő, nincs vele bajom, de nagy segítségnek nem mondanám, igaziból azon kívül hogy lemért, kikérdezett és megnézte a frissebb leleteimet, nem nagyon csinált semmit.

Vandancsi, szex és kívánósság? Jaj hát nálam előbbi mértékkel, utóbbi annál inkább. Szóval ne is beszéljünk róla, mert ugye éppen elvonón vagyok :DDDD De végülis ezen a héten még nem voltunk együtt, úgyhogy........ ;-))

Most bevágom a tököm a sütőbe.

6803. norahhh (válaszként erre: 6789. - Bubbaboo)
2007. jan. 17. 12:43

Köszi.

Feketeség. Hihihi.

Ez nálunk a sors fintora.

Mikor Biussal voltm terhes, párom külföldön dolgozozz, így a barátnőkkel szint minden hét végén bográcsoztunk, vagy sütögettünk a szabadban. Én voltam a tűzfelelős.

Még nevettem is, hogy apa meg fog gyanusítani, hogy félreléptem egy négerrel, mert annyira felfüstöltem szegényt.

Erre amikor született, kiszorult a feje és tényleg fekete lett az egész arca a haematómától.

Kisfiam akkor volt 4 éves, és ijedten közölte, hogy szép,szép, de miért ilyen kormos?

Kíváncsi leszek a babonára, nálad id belön-e kis tejfölevő társam.

6802. vandancsi
2007. jan. 17. 12:39

Én abban bízom, hogy ha nagy a baba, jobban tud segíteni a szüléskor. vagy ez hülyeség?

De néztem Hhenát, neki is nagy volt a baba, 2 óra alatt megvolt. tesómnak is, Nórának is.

Zazuka! Neked mennyivel született a fiad? és mennyi idő alatt? (2 órát írj, kérlek...!!!!)

6801. norahhh (válaszként erre: 6788. - Pitypang)
2007. jan. 17. 12:34

Persze-persze, ez így van, de hallottam én már rövidebb idő alatt is vajúdásról. Csak átélni volt egy örökkévalóság.

Ezért örültem nagyon a 2 órás szülésemnek.

Egyébként a könyv nem városfüggő, mert Vandancsival egy városban lakunk, Ő mégsem kapott.

Szerintem inkább védőnőfüggő.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook