Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Nem tudok mindenkit, hogy ki-hol lakik, de reggel a TV-ben azt mondták, hogy péntek hajnalra ér ide a vihar (Pestre). És azt is mondták, hogy mindenkit értesíteni fognak, illetve lesz ilyen előjelzés (gondolom TV-ben, rádióban).
Nálunk is hétágra süt a nap, de ha visszaemlékeztek, az augusztus 20-i vihar is nagyon hirtelen jött...
Babi: megkaptam a leveled:-)
Vandacsi nálunk is szép idő van, de délutánra vihar várható..
Köszi
Válaszoltam, jelezd már légyszi ha megkaptad
Sziasztok!
anyukám most hívott, hogy állítólag hozzánk 2-re ér ide a csúnya idő, 120km/h-s széllel. csukjak be minden ablakomat (azt a kettőt, ami van!!).
Kíváncsi leszek. Majd tudósítok!
Egyenlőre száz ágra süt a nap!!!
Szia Edis:)
Igen, gyógyszertárban:)
Nálam is tetőtérijedelem van. A múlt heti szélviharban is úgy éreztem, hogy tetőterestül fogok repülni.
Itt maszatkás-felhős az ég, hajnalban totál ködös volt.
Köszi Mandy, próbálkozunk:-)
babi: én is cseppentős tesztet csináltam,Corax a neve.
Sziasztok!
Pécsett egyenlőre ragyog a nap, szélcsend van, semmi nem utal arra, hogy készülődne valami..
A tetőtérben is izgis lesz ez a vihar, de legalább pihizhetek, eléggé rottyon vagyok. Annyira fáradt voltam éjjel, hogy 2-kor lefeküdtem, de 4-ig csak forgolódás, kínlódás, orrdugulás volt, se ki, se be! :-( Nektek is szokott? Mert én kapkodtam a levegőt rendesen, szerintem a tüdőmnek sincs már elég helye...
De kihúzzuk ezt a napot is valahogy, Maja olyan virgonc, hogy csuda, biztos jól van és csak ez számít :-)))
Milyen tesztet csináltá, nem emlékszel?
Mert én először Gabrielt, másodjára, meg olyat akartam, amit csak alá kell tartani, de megint olyat adott amit fel kell fogni, majd cseppenteni, az valami HCGvalami volt.
Hát az jó kérdés, hogy a megnyugtat-e az eredmény, mert ha negatív, akkor foghatom igazán a buksimat, hogy akkor most mizu van...
És akkor mégjoban fog enni a fene, még a dokihoz el nem érek..
Előszöris gratulálok a szép nagy pocakodhoz!
Mindenképp tesztelek reggel, de ha nem bírom ki akkor délután, már szerintem tök mindegy , ha van bébi szerintem mindegy a tesztnek mikor csinálom a 8. héten, vagy nem jól gondolom?
Babi szerintem nyugodtan csinálj tesztet a saját megnyugtatásodra:-)
Csajok: a baba-mama klubban hogy lehet módosítani az adatokat?