Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pocakosok és Pocaklakók topik fórum

Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)

6890. Pitypang
2007. jan. 17. 23:35

Vissza a forum temajahoz, azaz csikok es kivanossag...

Nekem eddig meg nincsenek csikjaim, de sajnos hallottam olyanrol, ainek a leges legutolso heten lett a hsa csikos, szoval meg nem merek orulni. En hasznalok kremet, de nem valami extra kulonleges, mergedraga kence, hanem egyszeru es normalis aron kaphato dolog. Az illata gyozott meg, mert nem tipikus krem illat, hanem olyan gyogynovenyes es ennek bedoltem. :)) Amugy szerintem jo lehet barmilyen surubb testapolo, mert ha jol tudom, a bor hidrataltsaga kell ahhoz, hogy ne repedjen a felszin a meretvaltozaskor.

De lehet adottsag is, mert az anyu pl. tuti nem kenegette a boret anno es neki nincs egy csikja sem.

6889. Bubbaboo
2007. jan. 17. 23:31
És az igaz, hogy ha szopiztatsz, akkor kilószám kívánod az édességet? Egyesek ezt mondják.
6888. Pitypang (válaszként erre: 6872. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 23:31

Vagyok is meg nem is. :) A film, amit kaptam, csak a latop-on mukodik, szoval itt nezem. Idetelepedtem vele az agyra es most ezzel vigasztalom magam. Ennyire hulyenek azert nem kellene lennem parszaz forintnyi kis motyo miatt, de a sajat figyelmetlensegem miatt csusztam le valamirol, aminek mar tokre megorultem. Ezek szerint nekem is megvolt a tanulopenz licit ugyben. :(

Igen, biztos irtad, de valahogy atsiklottam felette ezek szerint. Pedig kepzeld, mas nem is licitalt rajuk, szoval ha tegnap megjeloltem volna, ma az enyem lenne. :( Keso banat.

Ilyenkor felkerul ujra? Vagy az eladotol fugg, mit csinal vele?

6887. norahhh (válaszként erre: 6882. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 23:24

Kívánósságról esvén szó életemben nem kívántam még ennyire a Kólát! (szándékosan nem írtam helyesen, teljes névvel, nehogy reklám legyen)

Tudom, hogy nagyon nem egészséges, de muszáj néha vennem, mert úgy állok vele, mit Boo a csokis fánkkal. Érdekes, hogy a két lánnyal nem nagyon estem össze a csoki láttán. Bezzeg Marcellal.

Nem véletlenül híztam vele 20 kilót.

6886. Bubbaboo (válaszként erre: 6881. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 23:19

Hát ez elkeserítő! Mármint az utolsó napok-beli csíkozódás :-(( Azért remélem, megússzuk talán!? Egy zebra hozzám képest kismiska lesz különben...

De nem, de nem! Mégegyszer megnéztem az adatokat, nem képzelődök, tuti! Te 5 nappal szülsz utánam, Zazuka kettővel előttem! Ahogy mi azt elképzeljük, úgyse így lesz, mondjuk..És bocs, hogy kötöm az ebet a karóhoz!

6885. norahhh (válaszként erre: 6883. - Bubbaboo)
2007. jan. 17. 23:19

Köszi Boo!

Most megnyugtattál. Csak azt nem értem, ha valahova oda tudják biggyeszteni ezt a baromságot, akkor miért nem tudják azt is, hogy kik a kivételek!

6884. vandancsi (válaszként erre: 6883. - Bubbaboo)
2007. jan. 17. 23:18
na, ezt mondták nekem is. Akkor már legalább ketten hallottuk ugyanazt!! :)))
6883. Bubbaboo
2007. jan. 17. 23:13
A házassági anyakönyvi kivonat - témára többször is rákérdeztem védőnéninél, mert én is azt olvastam, hogy nem lehet 300 napnál régebbi. De csak akkor, ha másik városban szülsz, mint ahol az esküvőd volt! Ha tehát ugyanott, akkor jó az eredeti is! Állítólag. Azért a klinikán még én is megkérdezem, ki tudja, mit ki tud, vagy nem tud...
6882. vandancsi
2007. jan. 17. 23:12
Ja, és a csokis fánkért mostanában én is odáig vagyok, ha látok valahol, vennem kell egyet. Fura, mert amennyire csokis vagyok, ennek ellenére a terhesség alatt inkább a sós dolgok tudtak izgatni. Ezek a hormonok...
6881. vandancsi (válaszként erre: 6878. - Norahhh)
2007. jan. 17. 23:10

Hát, akkor ezek biztosan édesség-csíkok. :)))

Így hiába is kentem volna, akkor is lettek volna, mert csoki nélkül nem tudok, és nem is akarok élni!!!

Boo!

A születésnapjaink között van 3 nap Zazukával! Mi kis kosok!!! :)))

Arwennek is az utolsó napokban jöttek csak ki a csíkok a hasán, addig neki sem volt.

6880. Bubbaboo
2007. jan. 17. 23:10

Igazad van! Mostanában a "rudijuknak" is van valami fura mellékíze! Én semmiért nem adnám azt a kéjt, amivel a csokisfánkot és egyéb édességet élvezni tudok! :-)) Mindennap kell valami édesség, megszoktam már nagyon!

De línea negrá-ja /eszembe jutott a neve, éljen!/ volt Rékának, láttam a DVD-n! De az mindegy, mert magától elmúlik idővel!

6879. norahhh (válaszként erre: 6845. - Ekka)
2007. jan. 17. 23:06

bocsi, de hirtelen nem találom.

Azt a mikrós dolgot én is olvastam, azóta ki vagyok zavarva a konyhából, ha működik. Nálunk is pont pocimagasságban van.

6878. norahhh
2007. jan. 17. 22:59

A sötét csík a köldöktől lefelé az utolsó trimeszterben alaul ki, úgyhogy még ne nagyon örülj(sajna).

Nekem a combomon kívül nincs sehol csíkom, ott is a 20-17 kg hízás miatt alakult ki.

Fitnesszné nem is hízott, nem is csíkosodott.

Viszont bizti nme rohangált csokisfánkok, meg zserbó után. Amit meg ő nasizott, az meg nekem nem kéne.

6877. Bubbaboo
2007. jan. 17. 22:57

klubb... :-)))

kissé vagyok csak kialvatlan!

6876. Bubbaboo (válaszként erre: 6874. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 22:56
Ancsi! Köztetek Zazukával 1 hét van a Baba-Mama klubb szerint! Te 27.-ére, én 22.-ére, Zazuka 20.-ára van kiírva! Vagy én néztem félre valamit?
6875. Bubbaboo
2007. jan. 17. 22:51

Szia Ancsi!

Már én is úgy várom, hogy kiderüljön, mekkora a babám! Még majdnem két hetet kell várnom addig

:-(( Egy hónappal ezelőtt 1400 g volt, de szerintem ebből még nem lehet következtetni...

Sajnálom a csíkjaidat! Sokan azt mondják, hogy adottság, nincs mit tenni :-((

Nekem csíkosak a "cicijeim" is /75 D-sek jelenleg az apróságok/ , a combom is csípőtájékon és a popsim is eléggé, de fehérek a striák és már babásodás előtt is meg voltak..talán nem ennyire és nem ilyen sok...dehát ez van, narancsbőrrel is jobban vagyok mostanság ellátva!

A pocimon nekem sincs (még?) az a bizonyos csík köldöktől lefelé, szerintem nekünk már nem lesz, a 16-20. hét körül alakul ki, ha jól tudom.

És a pocak nem striás, juhééé! Sovány vígasz, de a semminél jobb!

6874. vandancsi
2007. jan. 17. 22:51

Azért most gyorsan kenem mindennap kétszer, hátha visszakúsznak... :))))

Zazuka!

3 nap van köztünk!!!! :)))) (én vagyok az idősebb...)

6873. norahhh (válaszként erre: 6868. - Vandancsi)
2007. jan. 17. 22:47

Szia!

Annyira jó lenne, ha a hír igaz lenne!

Elegem van a papírok utáni rohangászásból!

Pedig még nincs vége!

Szülés után lesz még bőven mit elintézni/tetni.

Jó Nektek, hogy apás szülés lesz.

A párom Biusnál még bejött volna, de akkor sajna külföldön volt.

Most meg hallgatott valami hülye műsort a Gongon és elment a kedve az egésztől.

Nem nagyon tudja eldönteni, hogy adott helyzet mit hoz ki belőle.

Sajna a csíkokkal nem tudsz mit kezdeni, ez egy újabb ajándék a természettől.

6872. vandancsi
2007. jan. 17. 22:46

Pitypang!

Én írtam neked priviben (az első levélben), hogy amíg nem jeleznek vissza, addig csak olyanokra tudsz licitálni, ami min. 1 nap múlva telik le. tutira írtam.

De ha valami nagyon-nagyon fontos cucc jár le holnap, megadom szívesen a kódomat és azzal korlátlanul tudsz licitálni.

6871. vandancsi
2007. jan. 17. 22:43
Pitypang! Itt vagy még????
6870. vandancsi
2007. jan. 17. 22:42

Szia Mimo!!!!

De jó, hogy itt vagy!!!:)))

Háát, lusta vagyok, és csak ritkán kenegetem. De a hasamat se, és azon nincs semmi. Vagy csak még nincs??????

De ez már mindig megmarad, mi??? Jajja, de hülye vagyok. ilyenkor annyira utálom magam. Mert ha mindennap kentem volna és akkor is kijön, akkor ez van, de így meg lehet, hogy én csesztem el.

tényleg fiús a hasam? Én nem tudom. Boo azt mondta, szerinte lányos. Felülről, ahogy én látom, nekem fiús, de hogy most visszanéztem a képeket, főleg amin szemből vagyok, úúúú, baromi nagy!!!! Bár, 3 kg-s gyerek van benne!!!!

Hogy vagy?

6869. mimo
2007. jan. 17. 22:39

Szia Vandacsi!!!nagyon csini kismama vagy!!!!!teljesen szabályosan látszik a fius pocikád!!!!!!

sajnálom hogy csikos a combod(((((használsz terhességi csikokra krémet???????Az sem segit??????

6868. vandancsi (válaszként erre: 6843. - Norahhh)
2007. jan. 17. 22:36

Sziasztok!

na, jó későn értem ide.

Pitypang, remélem megoldódott a licitálós gondod, nem voltam itthon, csak nem kapcsoltuk ki a gépet, azért látott Mandy msn-en.

Nóri!

Most a kórházban azt mondták, hogy aki Kecskeméten kötött házasságot, annak jó az eredeti házassági kivonat is. De hétfőn megyünk megnézni a szülőszobát (jajajaj), és majd rákérdezek, biztos, ami biztos. Bár már pedzegettem anyósnak, hogy rájöttem, hogy tudom elérni, hogy a gyerek az én vezetéknevemet kapja... (otthonhagyom a kivonatot) :))))

Tegnap azt álmodtam, hogy megszültem. Az álomra sajna nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy gyorsan ment, és nagyon boldog voltam, meg olyan furi érzés volt utána. :))

Van egy nagy-nagy bánatom. Megjelentek a terhességi csíkok a combomon. Olyan pirosasak. Tud valaki erre valamit ilyenkor még, vagy ne áltassam magam, ez ellen már nincs mit tenni???? Olyan nagyon szomorú vagyok!!!!! :(((( Pedig a hasamon még lefelé sincs csík, nem tudom, hogy akkor ez mitől függ, hogy hol alakul ki!

6867. Pitypang (válaszként erre: 6865. - Mandy)
2007. jan. 17. 22:14

Jo ejszakat!

Ma en sem leszek sokaig, mert kaptam 1 filmet, amit altatokent meg akarok nezni. Talan hasznal. ;)

6866. Pitypang (válaszként erre: 6862. - Mandy)
2007. jan. 17. 22:13
Jo, biztos igazad van, csak tudod, ha epp kinezel valamit, megorulsz, hogy valami hasznosat es jot talalsz olcson, raadasul epp nyeresre allsz... kihagyva egyetlen aprocska tenyezot: egy nyavalyas kodot, aminek semmi ertelmet nem latom. :( Kuldjenek kodot e-mailben, sms-ben vagy barmi, de a posta irtozatosan lassu tud lenni. (Bocsi Posta... :)))
6865. mandy
2007. jan. 17. 22:12

Na jóéjt lányok, megyek aludni. Jó írogatást az éjszakai műszaknak. Reggel jövök olvasni benneteket ;-)

puszi

6864. Pitypang (válaszként erre: 6861. - Fe1fe85329)
2007. jan. 17. 22:11
Jaj, de jo lenne, akkor holnap legkesobb ide kellene ernie. :)
6863. Pitypang
2007. jan. 17. 22:10

Ja, es bocs mindenkinek, hogy itt eltereltem a temat... :)

Emokenek gratulalok a szep kis lanykajahoz! :)

A Baratok Koztot neztem en is, tenyleg eleg ijeszto, plane nekunk. Ugyis csak film, de en azert remelem nem valami negativ sorsot irtak a kisbabanak. Szerintem az nem emelne a nezettseguket, hanem inkabb rombolna...

6862. mandy (válaszként erre: 6860. - Fe1fe85329)
2007. jan. 17. 22:02

:D

Pitypang, nyugi, lesz még annyi licited, hogy győzd fizetni ;-)

6861. fe1fe85329 (válaszként erre: 6859. - Pitypang)
2007. jan. 17. 22:01
nyugi! Azt mondja az ember neki kb. 2 nap múlva küldték!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook