Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
: ))))))))))))))))))))))))))))
Érzem a babám mozgását!!!!!!
Már kb. egy hete esténként, ha fekszek és figyizek, akkor mintha érezném a picurkát. De nem voltam biztos benne.. Ma meg már nappal is érzem!
Lehetséges ez ilyen korán?????? (15.hét)
Na, eddig azt hittem a víz miatt nyugodt lehetek :(
Akkor mégse.
Jajaj.
De fertőzést nem kapott Klau, ugye? Nem törvényszerű, hogy ha elfolyik a magzatvíz és nem veszed észre, akkor beteg lesz? Ugye?
Nem elefánt, mamut!!! :)))
Nővérem nálam jóval vékonyabb volt és 4kg-s gyereket szült. Szted? :)))
Amúgy formásnak formás!! :)))
Én is csak hallottam valakitől, de csitt :))
Hadd terjedjen el, hogy én találtam ki! Hihih
Hm-hmm, ez így gáz.
Nemrég hívott az anyukám és azt mesélte, hogy a mamám hallotta valahol (TV, rádió), hogy ha megindul a szülés, és olyan kórházban van a dokid, ahova egyébként lakóhely szerint nem tartozol, akkor ki kell hívni a mentőt, megmondani, hogy te abba kórházba akarsz menni, és így helyből a kórháznak fizetned kell 30.000 Ft-ot.
Jó mi?
Helló lányok :)
Na egy kicsit mosogatok, és rögtön beindul az élet! Benvik nálunk is hasonló a helyzet, az én párom több mint egy órára dolgozik (Bp az is, csak éppen a másik fele), szóval megértem az aggodalmadat. Mi abban állapodtunk meg, hogy ha dugóba keveredik, hívok egy mentőt, és odabent találkozunk!
Ja és Zazukám. Van egy harmadik magzatvizes kategória is, ez voltam én :( Fájások megindultak, de a magzatvíz nem folyt el. Pár órával később burkot repesztettek. Hozták alám a nagy lavort, hogy ugye majd kifolyik a rengeteg víz....erre szinte semmi nem jött. A doki kérdezte, nem folyt-e el. Hát mondom, azt észrevettem volna. De azt mondták, hogy elég ritkán, de van hogy olyan lassan szivárog, hogy nem lehet észrevenni, összekevered egy bővebb folyással :( Kicsit ettől félek is, hogy megint így lesz.
Az új szokást te vezetted be. Addig szekálod az illetőt, míg be nem adja a derekát :)))
Egyébként tökéletesen egyetértek:
KÉPET! KÉPET!
:)))
Nem saját kútfőből van, Mandytől tanultam.
Órákig vihogtam rajta, amikor először hallottam/olvastam.
Benvik!
bevezettünk egy úgy szokást. (nemrégen...)Mindenkinek fel kell raknia egy fényképet magáról, egy másikat meg a hasáról. nem belülről, kívülről. Mit szólsz?
Képet, képet!!!!! :))
Ha elfolyik a magzatvíz, nem úszod meg ám annyival. Aztán jönnek a fájások is. Szóval csak úgy nem fog kikukucskálni a babád :)))
Nagyon drukkolok nektek!
Jah, hát kérem, a telhetetlenekkel nincs mit tenni :)))
Apu se iszik meg EGY doboz sört, mert azt mondja, hogy azzal csak fölizgatja magát :)
Neked legalább jön, nekem viszont csinálni kell.
Ááá, utálok magamra főzni... :(