Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Feltettem egy képet a kalimpáló gyermekemről! 12.hetes UH-kép. Épp fordul a kicsike... : )
Akkor viszont tényleg nagyon ügyes vagy, hogy természetes úton szülted meg Domit. Minden tiszteletem a Tiéd! És a doki nem is akart megcsászározni? vagy már nem tudott, mert Domi elindult a szülőcsatornába?
Úgy érted alacsony??? :)))
161 centi.
Arra az 1 centire nagyon büszke vagyok. Valamikor 17 éves koromban növesztettem :)
Hát, kijött... végülis.
9 óra vajúdás után vákuummal.
És milyen magas vagy Zazuka?
Most néztem meg, hogy ma reggel 8 óta 166 bejegyzést írtunk. nem irígylem azokat, akik még dolgoznak és mindent vissza akarnak olvasni!
Az hatalmas. Hogy bírtad?
Ne is mond a kókuszgolyót. Nekem minden van hozzá, de teljes cukortilalmon vagyok:-(
A csajnak, akivel együtt jártam kismama tornára, 30. héten 2 kg-s volt a kisfia. Aztán a szülés előtt 1héttel meg 3 kg. Hogy mennyivel szült nem tudom..De majd valahogy megtudom.
Én a 14. héten már éreztem, mire a dokim azt mondta, hogy boszorkány vagyok.
Amúgy szia Mindenkinek:)))
Kb. 1/2 órája azon töröm a fejem, hogy kókuszgolyót kellene gyártani, de mivel nem akarok gurulni nem kekszből hanem zabpehelyből.
1gond van: nincs itthon kókuszreszelék:((((((
Tok jo, akkor hamarosan en is erezhetem a babamat. A doki egyebkent is azt mondta, hogy mivel dovany alkatu vagyok, elobb is erezhetem, mint altalaban. Mar alig varom.
Az én babám is mocorog. Fel is állok, mert úgy kinyomta a popóját jobbra, hogy nem kényelmes :)
Le kéne mennem vásárolni. Olyan nehéz innen szabadulni ;-)
Akkor ha nekem a 30. héten volt 2100 gramm, akkor most már több, mint 4200???
Hehe, menten lebabázok...
Nem mindig pontosak ezek a meresek. Nekem 3 noverem, osszesen 6 babaval van, de mindegyiknel majdnem 0.5kg-mal tulbecsultek a sulyt. Szoval lehet, hogy nem is annyira nagy.
Na igen, elvileg tudom, hogy mit kell éreznem, de még bizonytalan vagyok.... Most is folyamatosan mocorog.... : )))
Van, de ott szinte nem is látszik, mivel lesifotó volt. Most találtam rá, és nem is tudtam róla. Majd kap az Uram.
Persze, én is a 15. héten kezdtem el érezni. Megjegyzem a doki nem nagyon akarta elhinni.
Szia Egér:)
Szerintem lehetséges...
Én 2 du. fekve éreztem valami remegés/rebegés félét a hasamban, de nem tudom mi az..., gondoltam lehet, hogy a baba.. Aztán megbeszéltem magammal, hogy ez még korai:)))
Azt olvastam, hogy a nem először szülő nők már a 14.héttől érezhetnem magzatmozgást. Először szülők a 16.hét környékétől:))))))
Én kiegyeznék egy 3 kg-os babával. Meg is kell szülni.
De ez 33 hetes. Hol van az már? ;-)
Frissebb nincs? :)))
: ))) Nem tudok mit mondani! : ))) Igen, egy mamut is lehet formás! : D
Én és a tesóm kb. forma-formák vagyunk... Az én lányom 2850g-mal, az ő lánya 3850g-mal született... : )
Sziasztok!
Eger ez oriasi elmeny lehet, mar en is alig varom, hogy ateljem.
Nos csak sikerült a pocakos kép. Csak kamerával készült, így nem annyira jó minőségű.
Szerintem se aggódj nagyon. Mikor lesz a következő UH? Lehet hogy csak rosszul mérték.
Általában a második, harmadik gyereknél már igen, mert akkor már tudja az ember, hogy mit kell éreznie.
igen! :((( Ez most volt kedden. 2950 gramm...
Brühühühühühü!!!
Doki nagy vigyorok közepette közölte, hogy más ennyivel szüli meg a gyerekét!A drága doktorom!!!
Akkor most is így lesz és kész ;-)
További ajánlott fórumok: