Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Kedves Anna, attól hogy eláztatod, nem lesz második csík :) igen, látom rajta. Predictor earlyvel kéne megpróbálni, az jóval biztosabban mutatja ilyen korai időszakban. Szerdán mész vérvételre?
Drukkolok nagyon!
Az, hogy kinek mikor mutatja a teszt, teljesen egyéni attól függ mikor és milyen mértékben választödik ki a vizeletben a hcg.
Csajok, raktam fel képet a ma reggeli tesztről. Viszont lehet véletlenül eláztattam, attól lehet ilyen második csík? ET+11 napon vagyok, tegnap csináltam egy másik fajtával, az negatív lett.
(Igen, tudom, vérvétel előtt nem jó tesztelni😀)
Köszi😊
Hogy alakult? Háát nem jól🥹 20 héten születtek meg🥹
A halvány pozitív is pozitív🙏🏻🤞🏻😊 ne sürgesd,türelem!!
Egyszer énis teszteltem otthon a vérvétel előtt pár nappal,abszolult negatív volt…,és megjött a vérvétel eredménye és közölték,h pozitív! Akkor megfogadtam,h soha többett nem tesztelek otthon! Jóval előtte pedíg főleg nem! Nem véletlenűl mondják azt az időpontot.
Ne add fel bármi lehetséges🙏🏻🤞🏻🥰
Szia! Csak progit kertek, en meg erre nem is gondoltam 🙈
Hat jövő héten lesz a donor leszivasa, remelem akkor utannajarnak nalam is a dolgoknak.
Köszönöm a válaszod
Szia!
Lh-t nem néztek,csam progit?
Abból látszana,hogy elkezdődött-e az érés. Nekem együtt kérte mindig a reprofit és volt hogy halasztottunk is mert elkezdődött az érés hamarabb,mint ők várták. Azt ugye az lh megmutatja.
Zsizsi2 nagyob szép hcg érték❤️
Sajnos nem tudom az előzményeket, mert írtad az ikerterhességed, az hogy alakult?
Köszönöm mindenkinek a visszajelzését! :)
A nőgyógyász ma megnyugtatott, hogy ezek jó eredmények, egyelőre ne változtassak a gyógyszerek szedésén.
Zsizsi2: Nekem is FET+14 napon volt 1523 a HCG. Elvileg egyet kértünk vissza, ha majd megyünk szívhangot nézni, kiderül, hogy mi a helyzet. :)
Ti ikrekre készültetek vagy egyet kaptatok vissza és utána derült ki, hogy mégis ikrek? Nagyon szurkolok Neked!!! :)
Gratulálok!!! Nagyon jó hír!!😊🙏🏻
A második vérvétel hányadik napon volt? Et+14 én volt nekem anno 1300 ikrekkel. Lehet neked is ikrek?
Szerintem ez nem vészes eltérés, főleg ha amúgy jól vagy, nem gorcsolsz vagy verzel. De ha aggodsz, lehet még hozzátenni a progihoz.
Beültetés előtt/után tudod h mennyi volt?
Minden reggel 6-kor megy 2x200 mg utrogestan hüvelyen át. A szombati vérvétel 8.15-kor, a mai pedig 8.30-kor volt.
13.00-kor szoktam bevenni még 100 mg utrogestant szájon át, és 22.00-kor ismét 2x200 mg hüvelyen át.
:) még jó, hogy túllendültünk a vékony méhnyálkán okt. 07én :D
Továbbra is sok szerencsét!