Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönöm!
Itt a 4 kör sikerült nekünk, de a saját sejtessel együtt ez volt a 7. körünk.
Én aztán nem csináltattam meg az Era tesztet.
Igazán most teljesen ellazáztam ezt az egészet, nem nézettem másnaponta progeszteront csak a beültetés napján. Nem volt semmi tünetek és azt gondoltam nem is sikerült, a tesztet is a párom nézte meg a 13. napon. De nagyon boldogok vagyunk, már szívhangot is hallottunk.
Te hol tartasz?
Szia!
Az Unica a leépítésre nekem is ennyit mondott a 6. heti UH után, de én nem hittem nekik, és az estrot sem hagytam csak úgy abba. Itt a fórumon a lányoknak nagyon sok felé protokolljuk volt, az alapján összeraktam magamnak egyet. Nézettem az értékeket, hogy a csökkentéssel ne csökkenjen a progi és az ösztrogén szint. És lassan építettem le.
Sziasztok!
Unicás vagyok és azt szeretném kérdezni,hogy aki szintén ide járt annak mit mondtak a leépítéssel kapcsolatban? Mert nekem csak az Estrofermet kellett elhagynom és a progeszteron egészen a 12 hétig kell még használni. Csak ennyi vont az infó, hogy hogyan kell leépíteni arról semmi. Most vagyok 8 hetes kismama. Köszönöm
A szervezet az alacsony amh-ra megnöveli az fsh-t, hogy kesztesse a peteerest.
A perimenopauza alatt, ami akár évekkel is megelőzheti a tényleges menopauzat, rovidulhetnek a ciklusok. Később meg majd hosszabodhatnak.
Mivel petesejt donoros vagy, ez csak annyiban számít, hogy talán már érdemesebb épített ciklusban beültetni az embriót. A saját ciklusod nem megbízható a hormoningadozas miatt.
Ettől még sikerülhet a lombik!❤️
Sziasztok!
Tanácsra lenne szükségem.
Sajnos az elmúlt hónapokat 22 napos ciklussal zárom :(
Miért lehet ez?
37 éves vagyok. Magas FSH, alacsony AMH
petesejt donoros lombikra készülünk.
Ez jelenthet maid problémát? Befolyásolhatja a beágyazódást?
Köszönöm
Szerintem holnap reggel még kúp előtt menj el progeszteron szintet nézetni!
És mindenképp a klinika válasza alapján járj el.
Egyébként túl lehet adagolni a progeszteront, de az Utrogestan nem a legjobban felszívódó és hasznosuló formája, így szerintem nem lesz gond. Ne aggódj.
Zsizsi, de cuki vagy, koszonom szepen, hogy irtal! Ma csinaltam egy tesztet, de kepzeld, hibas volt, ugyanis semmilyen eredmeny nem jelent meg… 😂 Igy ezt hagyom. Holnap megyek vervetelre reggel, na, az mar kell, hogy mutasson vmit. De ettol fuggetlenul mar elore gondolkoztam mindenfele variaciokon…
Annak ellenere, hogy nyilvan mindenkinek a sajat problemaja az elso es legfontosabb…nem akarok itt ventillalni, az esetleges 2. sikertelensegemen, mikor itt vannak, akik 10 stimun is tul vannak mar…Koszonom szepen Mindenkinek a rengeteg kedves uzenetet, borzasztoan jolesett mindegyik 1-tol 1-ig. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Szia,ma esetleg csináltál tesztet?
Egyébbként van egy táblázatom, ahol azt írja, h a 9.- ik naptól mutatja ki a pisi teszt 5 napos bogyoval. Szerintem ez nagyon korai volt.Isten igazából most felyeződött be a beágyazódás.
Szorítok neked!!🙏🏻🙏🏻🤞🏻🤞🏻
Beültetés után a háziorvos is táppénzre tud venni, és ha sikerrel jártok akkor majd a nőgyógyász javaslata alapján leszel/lehetsz veszélyeztetett terhes.
Sok sikert!
Plussz még egy kérdés, ilyenkor van veszélyeztett terhességgel valaki itthon vagy mentek dolgozni?
Nekem elég nehéz fizikai munkám van egész napos állás , emelès , rohangàlás, ezt kitől lehet igényelni ?
Szia a Bjora!
Nekünk is vérből volt amikor itthon lombikoztunk, Synlabban csináltattuk mindig, pár nap az eredmény.
Most mi is nov . közepén megyünk a Reprofitba beültire, nekünk teljes donor lessz, ezért gondolom tőlünk ezt nem kértèk .
Lehet egyszerre megyünk 🙂🙂