Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Csak egy mai gyógyszertári történetet szeretnék megosztani Veletek:
Be kellett mennem kiváltani az Utrogestant és észrevettem, hogy van egy doboz 100 mg Utrogestan itthon, ami novemberben lejár. Gondoltam rákérdezek, hogy kicserélnék-e egy új dobozra, hogy ne lejárt gyógyszert kelljen szednem.
Azt mondta erre a gyógyszertáros, hogy azzal a dátummal nem kell foglalkozni, ami a dobozon van, mert az nekik szól, hogy meddig adhatják ki. A dobozon szereplő lejárati idő után még 3-6 hónapig simán jó a gyógyszer.
Nem tudom, hogy ti tudtátok-e, gondoltam megosztom.
Ha nem így van, akkor azért írjátok már meg légy szíves, nehogy tényleg lejárt gyógyszert szedjek. :)
Lányok akik Reprofitosok, és ott aludtak, esetleg tud valaki olyan szállodát ami közel van, gyalog is megközelítve ?
Köszi 🙂🙂
Ha jól számolom, nekem is hasonló idők telnek el a Reprofitnál. Első alkalom, én nem kérdőjeleztem meg, én (még) biztos nem tudom jobban a dokinál.
10.20 decapeptyl
10.25-ig marvelon
10.30-től estrofem
11.14 donor leszívás
11.19 beültetés
Ha elhagyom a marvelont, akkor meg kell jönnie vagy éppen hogy nem kell megjönnie?
Most írtam a kordimnak.
Nem szeretnék 23-24. Napi beültetést.
Sose kaptam még decapeptyl injekciót. Nem tudom az mivel jár, vagy mivel nem?!
Pont ezt sem ertem.
Azt írja a kordim, hogy ha nem jönne meg a menstruacio akkor NE kezdjem el az estrofem szedését.
A decapeptyl mellett pedig nem biztos h megjön. Nem értek semmit.
Amúgy a kezelési táblázatban úgy tűnik hogy ők 11.16 napra számolják a mentruaciom es erre a napra írjak elkezdeni az estrofemet.
Igen kapok.
11.09 kapok
11.16 kell elkezdeni az estrofemet.
12.01 a donor leszívása
12.06 a beülti.
Nem igazan értem.
Nem jön ki a matek.
Uh basszus, de sajnálom Babszi76... pedig ez egy nagyon szép hcg mit nem adnék érte... nekem mindig <2 alatt sajna itt a progi volt a ludas szerintem neked napi egy Prolutex szépen felvitte volna, mennyire bosszantó :-(
Mivel megtapadt az embrike, és fejlődött is szerintem a TSH is rendben lehet most, az időzítés is jó volt. stb Szerintem vagy Versys vagy Lilimed és egy jó támogató közegben egy normális doki ránéz a méhnyálkahártyára, és ő meg tudja mondani, hogy mikor lehet menni tovább.
Sok Sikert!!!
Köszi a válaszokat. ❤️Akkor kicsit leírnám:
2017 spontán terhesség, semmit nem nézték 9.hétben missed ab szívhang nem volt.
Tavaly 1 lombik itthon nem jutottunk a végére mert covidosak lettünk. Többet nem csináltak hivatkozva a magas Fsh~ra és a koromra.
Idén donoros. Alap dolgok nézve.
2008 óta pajzsmirigy probléma kezdetben túlműködésem volt jelenleg utóljára májusban nézve Tsh 0,9mU/l.Gyógyszert most
nem szedek.
Donorosnál 12.nap progeszteron 28 Hcg 435
A kérdésem a veteránokhoz szól. Milyen vizsgálatokat csináltassak meg feltétlenül és mivel nem volt kaparás belevágjak e a következő ciklusba??? Köszi ha válaszoltok
Uuu,már kezdtem aggódni ,mert azért a 25€ nem kevés…és ráadásúl nekem kellett rákérdezni, h ugyan megjött e az eredmény. Rendes volt a kordinátor,mert este 8-kor írta, h persze megjött és minden ok azért nem jelentkeztek.
Hol tartok? Hétfőn tesztelek🙏🏻🙏🏻🤞🏻 😊
Sziasztok!
Az RG-ben lesz donorsejtes beültetésünk.
Kicsit megakadtam.
Azt írja kordim, hogy 11.11 vegyem be utoljára fogi.gátlót es akkor kb 2-3 nap múlva ugye megjön. (Kb 11.14)
Erre a leszívás napja 12.01 es a beültetés 12.06.
Ez kb. Nekem a ciklusom 23-24. Napja lesz majd.
Volt mar sok stimum, de ez nekem nem passzol.
Valaki esetleg tud tanácsot adni ebben?
Köszönöm.
Nem hiszem hogy lehúztak, ez nem egy hetes sztori volt illetve én ott igénybe se vettem….
Te most hol jársz a folyamatban Zsizsi2 ?