Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Remekül hangzik, megy a drukk nektek ezerrel!!! 💝💖💗🤞🙏
Jó pihenést!
Megvan!!! 368 !!! , 11.napon Annyira fantasztikus érzés , még nem is igazán tudom felfogni.
Most már csak a 6.heti uh-ra fogok időpontot kapni, nem is kell több vérvétel.
És ami érdekes: itt progit nem néznek, csak akkor, ha panaszom lenne.
Nagyon köszönóm a sok drukkot és jelet, Lányok!!
Drága OrsiAnett!
Mik a hírek? Hogy vagytok? Nagyon drukkolunk🤞🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Igen, akkor érdemes megcsináltatni, az EMmA, ALICE tesztekkel együtt. Nekem annyit mondott a Drnő, ha az első donoros nem sikerülne, akkor csináltassam meg az Endometriot.
Fiatal vagy nagyon, biztos vagyok benne, hogy neked is hamarosan sikerülni fog!❣️
Nagyon köszönöm a részletes választ! :-) Kedves Tőled!
Nekem volt 2 éve egy spontán méhenkívüli terhességem, utána egy sikertelen saját sejtes lombik, 2 donoros és nem tudok dülőre jutni, hogyan merre tovább.. mi lehetett a baj, én 38 éves vagyok. Igazából mindenre ki vagyunk vizsgálva immunológia méhtükrözés stb szóval az időpontra gyanakszom én kifejezetten, de tényleg nem tudom már...
Repromeda, igen ez az első beültetés ott. Nem volt Era teszt.
Én itthon a Lilymedbe járok, akik együttműködési megállapodást kötöttek a Repromedával. Így az itthoni klinika koordinálja az egészet, nekem nagyon jó, hogy van egy itthoni doki, aki ráadásul profi, akihez bármikor fordulhatok.
Ő nem javasolta az Endimetrio tesztet az esetemben.
42 vagyok, 2 éve volt egy vetélésem, aztán 2 lombik a sote2-n, egyiknél nem is lett embrió, mert nem icsi volt, másiknál visszakaptam 2-t és semmi.
Rendszeres ovulációm, ciklusom van, természetes ciklusban volt most a beültetés is. Tehát most már tényleg elhiszem, hogy a petesejtjeimmel volt a gond. Amit annál is nehezebb volt elhinni, mert én magam pont egy 42 éves petesejtből származom. 😇😊
Sajnos nagyon keveset aludtam éjjel, valószínű a stressz, mikor mentem vvételre nagyon rosszul voltam, izzadtam, most már teljesen jól vagyok és várakozok. Délutánra várható eredmény , bár még csak 11.napon vagyok, azt mondja a doki, ha elég magas lesz az érték, akkor már csak a 6 hetes uh a köv mérföldkő. 💗🙏
Pontosan így , mi is így mondtuk, hárman jövünk haza és így is lett 🥰 Kívánom, hogy nektek is olyan szép élmény legyen, mikor megkapjátokat a Kicsikéteket, mint nekünk volt, és nem lesz más választása, mint hogy jön haza veletek. 🥰
OrsiAnett, Valamaldoran nagyon köszönöm a drukkot!