Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Annyit mondott az orvosom, hogy 1 alatti :(
Nagyon drukkolok Neked is!!!
Szia !
A negyedik lombik sem sikerült. Sajnos a következőt, egyben az utolsót el kellett halasztani, mert egy fogászati röntgenen elváltozást talált az orvos. Szerdán mintát vett a csontból és most várom az eredményt. Nagy valószínűséggel műteni kell, csak az a kérdés, hogy altatás szükséges-e. :( :(
Utoljára 29 hetesen láttam rendesen a babamoziban.
A doki mikor UH-t csinál, csak foltokat látok, az már nem olyan. Legközelebb már csak a szülinapján látom :D
Remélem marad kislány, már ott vannak a Tündérek a kiságya felett a falon :D
Eddig havonta vizsgált a doki, most hetente csak olyan CTG van, de 37 hetesen még megnéz majd UH-n.
Drukk a bogyókáidnak!!!
Köszi szépen!💜💜💜 Én is szurkolok Neked szerdára.
Nekem is nagyon jól esik a biztatás, remélem nem nekem lesz igazam, mert ez a barnázás mindig rosszat jelentett, bár most hogy 2-vel több progit vettem be, szinte nincs.Ma megpróbáltam milyen szájon át bevenni a + 2 szemet, hááát mit mondjak, ütős cucc volt! Annyira, hogy a mai vacsit irtó jó kedvvel(vigyorogva) főztem meg, kissé labilis egyensúly érzékkel. Úgyhogy minden tiszteletem Lisie-nek, aki négyet vett be egyszerre.Asszem nem igazán folytatom ezt az utat, mert már most elkezdhetem keresni a névtelen progifüggő klubot!😂
De jó neked Timcsi!!!!
Vigyázz a picurkádra magyon! Puszi️
Sziasztok! Aerdna!
Ugyanazt hasznalom huvelyb es szajon at is. Regen egyszer mondtak, h. a ketto ugyanaz! Nem szedulok tole, semmit nem erzek
Én nem vagyok még kismami, bár lassan nagymami hehe😂😂
De szerintem ha már a pociban van a baba, akkor már mindegy hogyan került oda. Illetve lehet, hogy a lombik fontos, deva donoros nem.
Miért kérdezted?
Lulluly, koszi szepen a biztatasod, olyan jo erzes ilyet olvasni.
Manokadat lattad mostanaban?
Milyen surun nezitek?
Meg mindig kisleanykanak mutatja magat?
Szia Rikriszta!
Hogy vagy? Mi ujsag?
Reg hallottunk Feloled.
Szia Lisie! Halasan koszonom a batoritast.
Mondjuk nalam a ciklusomhoz igazitas kifejezesben a ciklus szo eros tulzas. Ugyanis iden febr-ban volt mensesem, s egeszen szeptemberig vartam a kovetkezore. :-(
Neked viszont a kicsi fagyibaboddal biztos hogy fog sikerulni mert azt a sajat ciklusod szerint kezdheted.
Nem baj, h nem irtal meg a dokidnak, majd ha lelkileg feldolgoztad akkor ugyis megjon majd az ujrakezdes vagya benned. En is puszillak innen szeretettel!
Szia Aerdna, most epp egy masik forumot olvasgattam, ahol tegnap szinten feltette vki lenti kerdesed.
Es tizen x lany valaszolt, hogy igen barnaztak, van akinek picit veres is volt es sikerult a baba nekik. Tobben irtak, h olyankor zajlik a beagyazodas.
Szoval jo lesz az meglatod : Most epp vackolodik be a pihe-puha helyere a kicsiked.
Es igenis hogy jo helye van ott, ebben egy pillanatig se ketelkedj! Tobb olyanrol is hallottam, h missed ab utani honapban spontan baboka jelentkezett.
Mi itt mind annyira drukkolunk Neked, h a szeretetunk odaer Hozzad es segiti a babacskadat.
Vigyazz nagyon magadra es orizd szepen a picurkat!
Nagy olelest kuldok Neked
Sziaszok Leanyzok!
Koszonom szepen a biztatasotok, be kell valljam NAGYON DE NAGYON jol esik.
Kitartast kivanok mindenkinek, sokat gondolok Mindannyiotokra.
Szia Lisie !
Hátha !!! Ha mégsem, gyerünk arccal a következő felé, nem feladni !!!!!
Köszi, ez egy cseppet megnyugtató számomra!Az előző terhességnél csak egy csepp barna volt, az is inkább csak lehet megsérült a hüvelyfal a progi behelyezésekor, mert kicsit hosszabb volt a körmöm. De most sokkal több volt.
A szájon keresztül a 2 golyót ugyanazt veszed be amit huvelybe is kell tolni? Nem szédülsz tőle? Elmúlt a barnázásod, ha igen, mikor?Ja és még egy utsó kérdés és nem megyek tovább az idegeidre😃: most hogy vagy ,van e már valamilyen tüneted?