Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm a sok-sok kedves hozzászólást. Mindenkinek a fórumból és akik csak olvassák ezt a szuper helyet és velem örülnek.
Egyenlőre még fel sem fogom, és nagyon nehezen akarom elhinni, mert totál máshogy érzem magam mint a multkor.Mivel előttem van még a rossz emlék, ezért most nagyon próbálok odafigyelni mindenre. A progi mellékhatásától meg egyenesen rettegek. Ezt a buktatót próbálom elkerülni.
Jaj micsoda örömhír!!!!
Szívből gratulálok, nagyon vigyázz magatokra aerdna!!!!
Lulluly: ✅👶
Veronika0101:❄️ ✅👶
Aerdna: ✅ 👶🌺
Varrólány: 08.18-08.23. ✅ 🌺
Rikriszta: 08.31-09.05. ✅ 🌺
Norcuska: 09.21-09.27. ✅ 🌺
Rita72: 09.29-10.04 ✅ 👶
Timcsi74: 10.06-10.11. ✅👶
Lisie2015: 10.13-10.18. ✅ 🌺
Gicka: 10.13-10.18. ✅ 🌺
Aerdna: 10.27. ❄️✅👶
Pannipanka: 11.04-11.09.
Babett82: 10.07.- november vége
Nicknameva: 11.30-12.05.
45-Napsugár: 2017.01.13-01.18.
BSara78: 2017.01.18-01.23.
Varrólány
Rikriszta
Norcuska
Bandika!!! Tiszta szívemből gratulálok és örülök Neked meg a babócának! Kemény volt ez a két hét, de túl éltük😂😂
Mostantól nagyon vigyázz magadra!!!
Sok sok pusza😘😘😘😘
Kedves Aerdna! :)
Ugyan nem tartozom ide, de hónapok óta olvasom a fórumot és annyira szorítottam neked, muszáj elmondanom, hogy nagyon örülük és gratulálok, vigyázz a kicsi babádra! :)
És persze mindenki másnak is nagyon szorítok, szívből igazán. :)
Latod Aerdna, en tenyleg megereztem h ilyen jo hirrel fogsz visszaterni hozzank.
Tiszta szivbol gratulalok Nektek!
Nagyon vigyazz Magatokra!
Puszi.
Nagyon örülök neki!
Aztán most tessék pihengetni, mindent csináljon a család, amíg egy picit megerősödik!
Tudtam!
Igy kellett lennie😍😍😍😍😍
Sziasztok csajok ! Hááát tényleg nem nekem lett igazam ! Timcsi, ez tényleg nem fejben dől el!
Felhívtam a dokimat és örömmel közölte , hogy ET+13. napon a HCG: 980 !!!!!!! És mégis sikerült. És az ájulás kerülget! És van egy tál gombóc a torkomban! És nem tudom hogy került oda!
Ezek a k..csög polipok, hogy vinné el a fene!
Nagyon szorítok neked, hogy ne nőljenek újak!
Már nincs is olyan messze január :D
Úgy emlékszem olyan 4 óra körül volt az út Pestről.
Persze néha megálltunk útközben pipilni.
Na most csak meghuztam a bekeszitett vboros uveget is biztos ami biztos meg itt a buszon.
Remelem jo laza leszek tole.
Sziasztok Leanyzok,
Most ultem fel a buszra. Mondjuk irto gyerkocos habgulatba kerultem mert a buszra egy komplett osztaly szallt fel. Kb 25picur, 7 evesek lehetnek. Es olyan csiviteles van h tele van a hangjukkal a busz, ami ertheto h zene fuleimnek.
Ezek a hormonok...
Mar csorognak a konnyeim...