Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Bizony! Ha minden igaz, 34 nap van még hátra. :D Elképesztő, hihetetlen és csodálatos, hogy már itt tartok. Nagyon gyorsan elrepült az idő. Hál'Isten teljesen jól vagyok és a pocakom sem óriási, hogy annyira zavarjon. Kíváncsian várom az utolsó hónapot. :D
Nagyon vigyázz Magadra és a pici Kincsedre! Most legyél egy picit önző és csak Ti számítsatok! :D
Rákérdeztem! Még az elején! És akkor azt mondta, hogy semmi sem indokolja, hogy szedjem.
És ha nem muszáj, akkor inkább ne.
Asszpirint pedig szedettek velem itt Bécsben is. Pedig a trombózist kivizsgálták, és negatív volt. És egy kis immunvizsgálat is volt, de nem az a részletes, komoly vizsgálat pl NK sejtek. Mindenesetre Bagócsi doki megnézte a leleteimet, és azt mondta, hogy nem kell szednem, nem indokokja semmi.
Majd rákérdezek, de már 100 e-mailt írtam neki, és folyton megmondom, hogy mi legyen😜😜
Igen, nekem benne volt a táblázatomban mindkettő.
Rá is kérdeztem Hana doktrnőnél hogy biztos a 12. hétig kell szedni, és mondta hogy igen.
Hát szedheted a doki tudta nélkül is, de akár rá is kérdezhetsz, hogy ha ugyan ott a klinikán másoknak kellett szedni, akkor neked miért nem.
Lulluly? Neked a doki mondta Brno-ben, hogy szedd a Prednisolont és Asszpirint?
Mi van ha egyszerűen elkezdem a doki tudta nélkül?
Mi is mindig előző nap utaztunk. Nem bírtam volna amúgy a stresszt.
A punkciónál asszem 10 körül kellett mennünk, a beültinél délután 2 fele.
Aerdna! Hát az tuti, hogy magas szintre feljesztettem, hogy hogyan menjek a doki idegeire.
Köszi, hogy különlegesnek titulálsz, de azért ezen a téren szeretném inkább az átlagot erősiteni!!
❤️❤️
Aszta Ritus! Ez nagyon szupi!
A legszebb pillanat, amikor megpillantja, és meghallja az ember ahogy az a pici szív dobog. És még nem látni semmi mást csak egy pulzáló foltot.
Egy szivecske! Csupaszív a gyermeked már most️️️
Lisie ! Mi alappól nem vagyunk átlagosak, ezért vagyunk itt, de Te még nálunk is átlag felettinek számítasz.. Erős a szervezeted, úgy gondolja , nehogy már más mondja meg hogy hogy működjek. Ezért a dokinak fejet kell hajtania, és el kell fogadnia hogy neked a belsőd diktál!Egyébként nem gondolja a doki hogy okosabb lennél nála. TUDJA :)
Lulluly! Az én kislányom is a terhesség végéig mindennap puncsszeletet akart enni. Én csak teljesítettem a kívánságát!A táska nekem is egy hónappal előtte össze volt készítve, és mit mondjak kissé mindig útban volt a 30 m2 lakásban.
Két hét múlva, 11.23. esedékes az UH-m .
Szia! Az én punkciom 11-kor volt. Mivel nekünk csak 130km az út mi aznap reggel mentünk és délután jöttünk.
A beültetés 12:45-kor volt. De akkor már előző nap ott voltunk, és maradtunk 2 éjjszakát.
Csatlakozom Aerdnához, hogy azt a pár napot megérdemeljük!!️️️
Ráadásul a hotel a Reprofit mellett volt, egy másik ház volt közöttük, úgyhogy szépen nyugiban, majdhogynem papucsba️ átslattyogtunk. Kellemes volt!
Nekünk is cirka 4 és fél óra volt az út. Kaptunk egy olyan E-mailt a Reprofittól, hogy célszerű a punkció előtti napon Brnóba érkezni, gondolom a hogy a pasi nyugodt legyen. :)
Egyébként nekünk reggel 9-re kellett menni, ezért ez adott volt hogy előző nap érjünk oda. A beültire a frissnél 15 órára, a mostani fagyisra <3 1/2 11-re kellett menni. Itt is egy nappal korábban mentünk , mert amilyen bénák vagyunk , tuti nem érünk oda időben ha aznap indulunk(a GPS-ünk egy hangulat gép, van amikor nincs kedve beszélni!!!) Egyébként is ott én voltam a fontos , nehogy már még ez is adjon egy lapáttal az amúgy is labilis idegállapotomnak, meg én is megérdemlem azt a plusz napot.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a menetidőre vonatkozólag, nekem Kecskemét van legközelebb úgyhogy a 4 és fél órára számítok.
Megint azokhoz fordulnék kérdéssel akik jártak kint, hogy a punkció napján délelőtti vagy délutáni időpont kaptatok-e a sejtek talalkozására?
Arra akarok kilyukadni, hogy nagyon korán kellet-e indulni?
A kórházi táskák már pár hete készen vannak :D
Itt rakosgatom őket, mindig útban vannak, de már nem sokáig.
Most hétvégén takarítás, kiságy berendezése a program.
Szerintem is jó ötlet szedni a Prednisolont, Aspirin protectet. Egyszerűen nem értem miért nem szedetik veletek, mikor velem igen. Igaz, másik doki volt.
Előbb-utóbb mindenki babázni fog!!!!
Nagyon drukkolok nektek!!!
Április 06-án kezdted!
2 hettel a transzfered után! ️
Uhhhh de jó Lullully!
Már csomagolhatod nem sokára a kis bőröndödet a kórházba!
Úgy rohan az idő!
Amikor indítottadva topikot még az elején voltál és mi is sokan még csak ismerkedtünk a donor programmal.
Azóta annyi minden történt!!
És lassan itt az első kisbabánk, aztán Veronikáé! És a többiek egymás után!
Jó ebbe a kis csapatba tartozni!!
❤️❤️
Szerintem azt nem kell szúrnom. Nem mondta a dokim!
Viszont gondolkodom rajta, hogy prednisolont és Asszpirint kéne szednem. Csak nem akarom még ezt is megmondani a dokinak, mert még azt gondolja, hogy okosabb akarok nála lenni.
Még 19 nap van hátra :D
Ma voltam a második CTG-n. Ettem csokit, ittam fél liter colát, de a kislányomat nem nagyon izgatta.
Úgy látszik Ő is szereti :D
Picit mozgolódott tőle, néha belerúgott az érzékelőbe. Azért a végén lett értékelhető görbe.
Mikor mész ultrahangra?
Jól hagzik amit írt a doki.
Hát kicsit fájdalmasabb a progit szúrni, de ha ez kell. A Babócáért mindent!
És Diphereline is lesz megint?
Írt Bagócsi doki.
Lehet, hogy szuriznom kell a progeszteront mert nem jol reagalok rá.
Úgy emlékszem valamelyikőtök szúrkálja magát, csak nem tudom már ki?
Prolutex vagy Agolutin a neve.
A következő ciklusomban el kell kezdenem az Estrofemet, és megnézzük, hogy pecsételek e, és hogy hogyan alakul a méhnyálkahártyám. És vagy beülti, vagy ez egy próbaciklus lesz és akkor a következő ciklusban kapom meg a fagyibabómat.
És valószínüleg nem a 20. napon hanem picit előbb lesz a beültetes, nehogy előbb megjöjjön a mensim, mint az előző beültetésnél.
Hogy nekem miért kell folyton különböznöm az átlagtól??😱😱
Bár én gondoltam, hogy nem lehet engem szinkronizálgatni, meg csúsztatgatni. Ezt mondtam a dokinak is....csak miért van megint igazam???
Most még mindig vérzek...20. napja. Első körben el kellene múlnia, aztán tovább......