Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lisie rád is sokat gondolok,igaz ritkábban írok a fórumba mostanában.Nagyon szorítok neked is,remélem jobban vagy már!
Ha nem is írok annyit be a fórumba,de olvaslak benneteket.
Vigyázzon mindenki magára lányok!
Szia Aerdna!Végre hallani rólad,rólatok valamit.Nagyon örülök,hogy minden jól alakult!Nem lesz semmi gond,a kis túlélőd most megmutatja,hogy élni akar,élni fog és nagyon sok örömed lesz benne!
Pihenj sokat,tegyél félre mindent a befőzésnek vége!:):):)
Nagyon szurkolok nektek,hajrá!
Köszi lányok a biztatást és a szurkolást, végre itthon vagyunk a kis csodálatos szuvenírünkkel.
Végül is ugyanúgy zajlott minden, mint a sima, friss babós transzfernél, csak egy kicsit más volt a bogyókám, mert ő már HB-s volt nem pedig XB-s mint ez előző, vagyis a legfittebb amit csak kaphatok.Már szabályosan készült kilépni a bőréből.Bár most még jobb minőségű bogyókát kaptam, de sajnos Bagócsi doki egy kissé elkeserített azzal a ténnyel, amit gondoltam, de azért egy orvos szájából hallani kissé másabb.Na szóval az, hogy mindent összevetve most sajna kisebb eséllyel indulok neki a babaprojektnek, mivel a vetéléssel, a művi befejezéssel, a kevés várakozási idővel nem biztos, hogy felkészült a méhem az amúgy szuper aktív babocám megtartására. Remélem, ügyes lesz , jól megkapaszkodik és nem érdekli a fapados környezet!😆😆😆
nekem is volt nemregen ilyen kerdesem itt, csak nekem a fogigatlo kapcsan. Arra tobben irtak h az abbahagyasa utan 3-4 napra jott meg nekik. Es valoban, nalam is a 3. nap ejjelre jott meg. Utrot en meg nem szedtem, arrol nemtok nyilatkozni.
Hogy vagy egyebkent? Szajon at szeded?
Ja, értem. Én gépről írok, ott nincsenek ilyen cuki jelek.
Hát bizony már most sem tudok aludni. Olyan éjfélig nem vagyok álmos, aztán meg minden másik oldalt fordulásra felébredek kb. 30 percenként. Meg a lábam fájdul meg. A pici amúgy alszik, csak én szenvedek.
De valahogy reggel meg jobban tudok aludni, ma is utána majdnem 11-ig aludtam. Nem is lesz ebéd :D
De nem baj, az a lényeg hogy ott van a Drága, mindegy hogy alszok vagy nem.
Remélem nemsokára Te sem fogsz aludni! :D
A telefonomról írok és úgy dzúrom be a szivecskéket.❤️❤️❤️
Majd beszélünk később róla, hogy mennyire élvezed majda nem alvást! Hihi
De a babócádat imádni fogod, és minden pillanatban csak ebben a csodában fogsz gyönyörködni...hulla fáradtan 😂😂De ez az érzés mindent megér!
Nagy ölelès!!!!!!
❤️❤️❤️❤️
Már alig várom, hogy ne hagyjon aludni :D
Te hogy tudsz olyan pl. szívecskéket beszúrni?
Kitartás Lulluly! Az utolsó hetek mindig nagyon lassan telnek!️
Pihizzél sokat, mert mindjárt nem fog hagyni valaki aludni❤️❤️
Köszönöm szépen, hogy gondolsz rám!
Szedek mindent természetesen tovább.
Estrofem: 1-1-1
Utrogestan: 4-2-4
Amikor nem vérzek, akkor hüvelybe teszem, de amúgy szájon át szedem. Akkor üt ki teljesen.
Magnézium 400
C Vitamin 1500
D vitamin 2000 UI
Euthyrox
E vitamin 200
Femibion
Hétfőn megyek vérvételre.
Puszi️
Ma voltam dokinál, 34 hetesek vagyunk, kiscsajszim 2,5 kg. Jó nagy, egy héttel nagyobb, de minden rendben vele.
Pedig nem is eszek sokat a diéta miatt, eddig 5 kg-ot híztam. Majd esetleg csak 2 naponta fogom bevenni a Gravidát.
Még 33 nap a császárig.