Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Jòl ám!! Szuper az idő minden nap. Ma hegyet másztunk egy várhoz Pavlovban és az ott lévő tònál voltunk. Tegnap állatkert és hajòkázás volt. Holnap ,,csak,, a belvárosba megyünk.
Èpp ìrtam Napsugárnak, hogy nem is érzem, hogy mi beültetésre utaztunk ide. Alig jut eszembe esküszöm. Èlvezem a kirándulgatásokat ;-)
Szia Veronika! Ne hari, hogy nem ìrtam még neked külön de telòròl vagyok és szerintem nem ìrja normálisan a betűket.
Puszi!! Ìrok majd szerda után.
Köszönöm Nektek, hogy szorìtotok értem!!
Nyomja az oldalamat az ágy és már 5 után ébren voltam. Èjszaka vmelyik szobában mászkáltak, hangoskodtak. Azt hittem nálunk vannak ;-)
Na de az a lényeg, hogy ma villamosozunk és megyünk az Àllatkertbe és egy tòhoz kirándulni.
Mindenkinek jò hétvégét kìvánok!!!
Üdv. itt!😂😂😂
Úgy örülök minden új fórumozónak!😉
Üdv a Klubban!
:)
Szia Norcuska! Nagyon gratulálok az eredményhez!!!
Drukkolok, hogy jól fejlődjenek!!!️️😘
Nagyon örülünk a jó eredményeteknek,reméljük marad fagyibabátok beültetés utánra,ha akartok kistesót is!:)Kár,hogy a beültetésünk nem veletek van,tényleg jobban telne a kint töltött idő!Ezt tudva tervezzük miket vigyünk majd,hogy kellemesen töltsük napjainkat.
Nagyon jó időt fogtatok ki,lehet menni sétálni ebben a gyönyörű időben,mi viszünk rezsót meg dvd lejátszót.Túl sok havat láttam és sétáltam benne pihenéssel tölteném azt a hetet.Persze minden nap megyünk sétálni,menüzni.Most is zavart nem értettük a tv-t.
Szorítunk nektek tiszta szívből,hajrá!:)))
Köszönjük szépen Gabi!!
Èn tegnap este is szìvesen mentem volna hozzàtok a szobába csacsogni.
Örülünk hogy megismertünk Titeket!!!
Sziasztok!
Első nap után:11 petesejt, ebből 7 fejlett és 6 embriò van.
Bìzunk benne, hogy marad keddre 3 szép belőle.
Szerintetek marad annyi??
Sajnálom a polipot, de legalább még sok idő van addig, simán belefér a műtét.A Bagócsi tényleg nagyon jó fej, korrekt, és valahogy bennünket jobban is támogat.
Szerintem is jobb beülti után másnap hazajönni, legalább nyugodtam megbeszélitek, emésztitek az aznapi stresszt! :)))
Sziasztok Lányok!
Megérkeztünk.Vegyes érzelmekkel érkeztünk haza.A polipom sajnos növekszik!(valószínű a closty hatására)A dokim azonnali műtétet javasolt,és a magas BMI miatt,minimum 20kg fogyást javasolt.
A jó hír az,hogy mindezek ellenére minden eredményem jó.
A klinikán csak pozitívat tapasztaltunk,kedves és barátságos a személyzet.Nem várakoztattak meg bennünket.Dr Bagócsi minden kérdésünket részletesen megválaszolta.
A szállást lefoglaltuk januárra,ott alvással a beültetés utánig,igaz az orvos mondta,hogy nyugodtan haza jöhetünk az nap,de délután már nem indulunk el,mert ki tudja milyen idő lesz.
Örülünk,hogy megismerkedhettünk egy kedves szimpatikus párral,:)
Norcuséknak most nagyon drukkolunk,hogy valóra válhasson az álmuk!
Szép napot mindenkinek!:)
Az első beülti utáni vérzés nekem is nagyon fájdalmas volt. De akkor már nyugodtan toltam a fájdalomcsillapítót.
Flector rapid
Hajrá Babásodók, és nyugi, nem Te leszel az utolsó Napsugár.
Írtak Brnoból, javasolnak egy újabb méhtükrözést és utána várnak vissza, én bejelentkeztem egy új nőgyógyászhoz (Vass Zoltán, ha ismeri valaki) és mivel október 20-ára kaptam időpontot,nem nagyon reménykedem gyors műtétben. Kb Karácsony után lenne ideális visszamenni, és a két ünnep közt észrevétlenül pihenhetnék :)
Mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Jo reggelt Aerdna es mindenki!A nagy partyt most kihagytuk,csak ne kezdjuk masnaposan a vizsgalatokat...:).De jo volt beszelgetni Norcusekkal.Jelzem itt a forumban,hogy fozolapot meg kavefozot nem art hozni.A szoba egyszeru de szep tiszta.Az ara nem draga,a recepcion kedvesek.13-kor konzi es indulunk haza,Noriekat itt hagyjuk babasodni:):):) Sok sikert kivanok nekik!
Azt hianyolom,hogy nem jon senki utanam nem akarok az utolso lenni!
Szep napot mindenkinek!