Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Jaj, ne viccelj már! Persze,hogy örülünk minden jó hírnek! Bevallom őszintén, most én is el vagyok keseredve és inkább a saját problémám kötött le és nem figyeltem annyira ki hol tart. Egyébként is behalt egy kicsit a fórum, gondolom ezen a héten sokaknak inkább kegyeleti dolgokon járt a gondolata.
Nagyon szuper, hogy ilyen sok sejtet sikerült nyerni.Kivánom, hogy a lehető legtöbb bogyóka megtermékenyüljön.Várom holnap a további jó híreket!
Koszi szepen, Lulluly!
Aranyos vagy h azonnal irtal es meg jelet is kuldtel, nagyon jol esik!
1 babot fogok a jovo heten visszakapni mert nekem csak ennyit enged a doki, mert azt mondja h az ikerterhesseg nagy kockazatot jelent, gondolom a korom miatt is. De a tobbiekert is jo lenne visszamenni.
Nagyon szuper, tök jó a 10 petesejt! És a nyálkahártyád is! Nekem is ekkora volt.
Biztos finom pihe-puha helyük lesz a bogyókáknak!
Drukkolok, hogy mind termékenyüljenek meg és szépen osztódjanak! Majd írj ám holnap, hogy mit mondtak.
Sziasztok, tanakodtam, h irjak-e vagy sem, mert olyan szomoru most itt h Tobbeteknek nem sikerult. Igy rossz erzesem van, hogy milyen dolog mar, hogy en jo hirt osztanek meg meg Veletek.
Meg azt is tudom, h kakukktojas vagyok itt, mert en nem a csehekhez mentem a Kincsekert. Es egyebkent sem kaptam semmmi biztatast senkitol :-(, pedig en mindenkinek ugy szoritok itt, tiszta szivembol.
Szoval nalunk ma volt az elso nagy nap a kis csodank fele.
Ma tortent a punkcio es apa adott kiskatonakat. Es a dokink annyira boldogan ujsagolta, h 10 petesejtet sikerult kinyerni, pedig eddig mindig 9tuszo latszott az UH-on.
Nekem is volt uh ma es rettenetesen orultem mert az 1. heti uh es vv kontroll utan amikor is nagyon rossz hormoneredmenyem lett es isxonyu vekony mehnyh, mivel hogy izgalmamban elfelejtettem az estrofemet emelt adagban szedni es igy 7 szem total kimaradt. Ezek utan ma nagyon megnyugtato volt h a doki orommel konstatalta, h szep mar minden odabent es eleg jo vastag a mehnyh is: 10 mm. Nyomtatott rola papirt is, amit hazahozhattam. Remelem, h nemsokara a babot lathatom majd hasonlo papiron, aki bevackolta magat nalam 9 honapra
Holnap de. 11h- kor kell hivni a biologust, h megtudjuk hanyan szerelmesedtek ossze apa katonaival.
Tovabbra sem lehet tudni még, h hetfon vagy szerdan lesz a beultim. Az embriok allapotatol teszik fuggove. Ez a bizonytalansag nem a legjobb, de hatha mar holnap robbet tudunk meg a 10 kincsecskenkrol.
Lanyok, mindenkinek nagyon drukkolok, h sikeruljon az alma! Bocsanat a hosszusagert.
Ó, sajnálom! Olyan igazságtalan!
Bizony a fagyibaba vár titeket!
Jaj, ez megint rosszul esett! Ùristen, pedig Te mennyivel fiatalabb vagy nálam! Akkor én ezek után mire számíthatok!Lesokkolt ez a hír is.
De a remény hal meg utoljára, összeszeded magad és a fagyibabával újra probálkozhatsz.Tiszta szívből kívánom, hogy az egykéd sikerüljön.💜💜💜
Szia Lisie és mindenki!
Tegap olvasgattam itt a fórumban,épp volt egy bejegyzésed júliusban,már ott felvetetted a szinkronizálás sikerességét?.
Tudom nem egyszerű becsapni a szervezetet,de elgondolkodtató minek erőltetni akkor ha több hónap átállás után sem sikerült.
Csalódás számomra ez az egész,szurkolok tovább.
Sok sikert kívánok a kis eszkimóidhoz!
A szinkron beülti az a szinkronizálás a donor periódusával.
Valószínüleg nem sikerült, mert megjött a mensim a 27.napon pontosan.
Szia Veronika!
El tudnád mondani nekem, hogy volt a protokolod a fagyis beültinél? Miket és hogyan szedted? És mit csináltak a saját periódusoddal?
Köszike előre is!