Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szivbol orulok, h szepen felebredt az egyked, es h aranyos es virgonckodik.
Nagy most akkor a boldogsag!
Megkerdezhetem h Te osszesen hany szem estrofemet szedtel be a beultetesig? Es mekkora lett tole a mehny-ad?
Nekunk most 2 naponta van UH es vv. Kedden meg kicsik voltak a tuszok es nalam a mehny. Ma a tuszok mar nottek, lassan de szepen beindultak. Legkozelebb szombaton nezik. Varhatoan jovo szerdan eresztok ossze a sejtecskeket. De szombaton mar tobbet fogunk tudni.
Az estrofem nemtom kinek hogy hat de en allandoan elbogom magam vmin. Nektek is van ilyen hatasa?
Aerdna, hogy vagy?
Varjuk nagyon a hireidet.
Nagyon drukkolok Neked es kuldom a pozitiv energiakat a gondolatpostan! :-)
Remelem, jol sikerult az utatok.
Draga Lisiekem,
Nyugi!!!!!:-)
Szerintem pedig szedd tovabb a gyogyszereket,jo lesz az meglatod.
En abszolut ugy erzem h a kis pottyod kuckozza be magat es ezert van a kis verzes. Nehogy lemondj a kis tunderbogyorol.
Egyebkent felsorolnad nekem lsz h pontosan mit es hanyat szedsz? Utrot alulrol nem is tolsz?
Teszt lesz hetfon vagy vv?
Rutascorbint sikerult azota szerezned?
Sokat gondolok Rad es persze Aerdnara is!
Remelem minden jol alakul nalatok!
Szia Gicka!
Hát én sajnos nem tudom mire gondoljak már.
Gyakorlatilag folyamatosan vérzek 6. Napja. Éjjszaka csak nagyon minit, vagy mostanában már egyáltalán. És reggel, délelőtt mensis érzésem van, és olyankor vérzek. Nem nagyon sok, de vérzek. Nagyon unom az egészet már. Mert így szedni a sok gyógyszert, hogy lehet hogy feleslegesen....elég rossz.
Próbálok pihenni. Bár, mint írtam, kedden voltam dolgozni, és jól ki is fáradtam. Holnap is megyek.
Szóval nem működök olyan flottul, mint szoktam, és ez idegesít. Itt fáj, ott fáj, szúr, görcsöl, fáradt vagyok, vérzek, az Utrogestántól szédülök, mintha bedrogoztam volna magam, és 10 szemet szedek naponta.
Na ezért csinálok már hétfőn tesztet. Mert kedd munkaszüneti nap ( de neked is ) és szerdán már dolgozom, így nem tudom mikor tudnám a vérvételt megejteni. És mihamarabb meg akarom tudni az eredményt.
Ha sikerült a baba - amiben nem nagyon tudok már hinni - akkor hétfőn is ki tudja mutatni a vérvétel.
Drukkolok neked! Puszi
Szia! Szivmükodes kb a transzfertol szamitott 30 nap! Nekem ezt
Bagocsi dr mondta! Ettol lehet par nap elteres! Nyugi
Szia!
Köszi, minden rendben. Legalábbis nagyon remélem :)
Tegnap picit görcsöltem, de nem volt vészes, meg néha érzek valami kis szurkálásokat (remélem nem csak beképzelem). Egyébként a helyzet változatlan.
Te hogy vagy? Voltál dolgozni?
Sokat gondolok rád :)
Bízzunk benne, hogy midketten pozitívat tesztelünk :)
Akkor Te nem várod ki a keddet?
Puszi <3
Köszi szépen :)
Neked is sok sikert! :)
Igazából valószínűleg petesejtem sincs...
Azért nem volt eddig, mert én egyetemre jártam, aztán elkezdtem dolgozni, közben építkeztünk, esküvőnk volt, szóval zajlott az élet, úgyhogy korábban nem igazán volt napirenden a dolog, meg hát a pénztárcánk sem bírta volna...
Mostmár viszont tényleg semmi sem kell a teljes boldogsághoz, csak a baba :) Egyébként 31 éves vagyok, a férjem 33.
Koszi!
Tegnap megkérdeztem a körzeti dokimat hogy vasarnap be tudja-e adni es az asszisztense elvállalta.
Nagyon örültem neki.
Jól vagyok,köszi!
Voltam még kedden UH-n Minden rendben ,jó helyen van :-) korának megfelelő méretű.
Holnap reméljük már látszani fog a szikhólyag is!
Tiszta hülye vagyok,tegnap már majdnem rendeltem a netről egy lámpát a gyerekszobába :-)
Nemsokára hétfő!
Gicka! Te is hétfőn mész vvtelre?
Szia Timcsi! Remélem jól vagy!!!
Voltál ultrahangon?
Aerdna éppen most kapja meg a fagyibabóját! Nagyon izgi!!!!!
Ami engem illet, még mindig vérzek picit. Ááá hagyjuk is. Hétfőn megyek vérvételre. 😕
Lisie!
Hogy vagy?
Aerdna!
Tegnap jól ment minden?
Én elmentem a körzeti sztk ügyeletre, ott beadták, adtam neki egy 500-ast.
Tudod ahova pl. fül-orr-gégészet, szemészet, ilyenkere járni, nekünk ott van ügyelet éjszaka, meg hétvégén. Nézd meg nálatok.
Ügyes urad van! 😊
Azt hittem csak orvos vagy képzett nővér adhat izomba...
Bocs, hülyeséget írtam. Dipherelin injekciót akartam.
Milyen Ugyelet, háziorvosi?
Estrofembe én csak gyógyszert kaptam.
Nekem a Diphereline injekció beadása esett szombatra anno. Azt ügyeleten adták be.
Sziasztok!
Nektek ki adta be az Estrofem injekciót? Nőgyógyász?
Nekem vasárnapra esik a beadás időpontja, ezért vagyok tanácstalan.
Szép napot mindenkinek!