Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
Eltűntem, de nem is baj, ohgy kicsit kevesebbet tudok foglalkozni a témával. CSütörtökön megvolt a u újabb méhtükrözés, újabb polipokat találtak, most már négyet. Most volt egy kis abrasio is benne, dupla annyiba is került és a teljes alkarom és kézfejem zöld, úgy elcseszték a branült. Mindenesetre jól vagyok, állítólag a polip nem nő vissza januárig. (Ezt nem nagyon hiszem, hiszen júniusban szedtek ki kettőt és máris van négy :() Dokim szerint kell várni két teljes ciklust és aztán újra nekivághatunk, vagyis kb. január vége továbbra is.
Aredna, mikor lesz eredmény?
Mindenkinek nagyon szurkolok, aki épp eredményre/beültetésre vár!!
Sziasztok!
Érdeklődnek azoktól akik már jártak kint Brno-ban, hogy autóval mennyi volt utazási idő? Kiváncsi lennék arra hogy aki pl Pestről indult, mikor ért oda.
Nagyon szépen köszönöm es szép napot mindenkinek!
Aerdna!
Nagyon bizom a sikeredben! Varjuk a hirt!
Pannipanka! Jo sok fagyibabad lesz! Szuper!
Most jon a 2 het varakozas!
Szep napot mindenkinek!😍😍😍
Köszi szépen a drukkot, én is nagyon szorítok Neked hogy minden rendben legyen.Es sok kis bogyócskád maradjon !
Asszem az egy deci vörösbortól én nem igen tudnék felmászni a randi székre😂
Jó sűrű programod van holnapra! 😂😂😂
Azértne felejtsd el a beültit! Hehe!
Sok sikert kívánok Neked! 😘😘😘
Na tessek. Nem is tudom, h kiert fogok jobban izgulni holnap. :-)
Aerdna, en megis ugy erzem h sikerulni fog, a tunetek/tunetek hianya olyan valtozo babarol babara mas meg ugyanannal a mamanal is.
A vorosbor helyett igyal inkabb valami tomenyet. Az jobban ellazit. Viccen kivul. Nekem ezt ajanlotta a Kaaliban az orvosom.
Mindenkinek drukkolok!
Draga Aerdna!
Tegnap amikor telefonaltam azt mondtak h mar 9-en fejlodnek, szombathoz kepest a 9. petesejt is megtermejenyult. Ma nem mondtak semmit ez ugyben, csak azt h a pontos eredmenyt majd holnap tudjak megmondani.
Jaj csajok,olyan jol esik h gondoltok ram es kulditek a cuki jeleket.
Halasan koszonom a batoritast.
Sajnos ma es tegnap du is ment a hasam. Nalam a drukk igy jelentkezik.
Lehet h kisuvegben viszek magammal 1-1 dl szaraz vorosbort es lehuzom az izgulas ellen? Csak este szoktam mostanaban inni a mehny. miatt,de honap lehwt h ramfer majd a lazulas.
Nemtom mit csinaljak pici koromtol nagyon drukkos vagyok. Mar liftezik a hasam az izgalomtol.
Erre nincs vmi jo tanacsotok, h mit erdemes csinalni h vmennyit csokkenjen a feszko?
Szia Draga Lisie!
Aranyos vagy h erdeklodsz.
Igen,holnap bekoltozik a lakhelyere a baboka. Remelem h 9 honapig nagyon jol fogja erezni ott magat es csak akkor fog kibujni a termeszet altal erre szant nyilason gordulekenyen, gyorsan,batran, ugyesen.
12h30-ra kell menni a dokihoz. Még gondolom lesz uh is elotte. Nektek beulti elott volt hormon vv? Hogy tudjuk jo e az osztradiol es a progi szint.
Nekem nem a mensim első napjától számolták! Érdekes is lett volna, hiszen a 38. napon volt a punkció, több mint 2 héttel később, mint általában a többieknek. Nem, a punkció napjától visszaszámoltak 2 hetet, úgy mint Lulluly-nak, tehát valahol ott kezdődhetett a donor ciklusa. Azt vették a ciklusom első dátumának.
Tudsz valamit a bogyókáidról? Holnap lesz a randi?😂😂😂
Szia Pannipanka!
Akkor holnap megkapod a bogyókádat?️
Jó hallani rólad,hogy minden rendben van!De avval az építkezéssel azért óvatosan! Pontosan tudom mennyi ideggel jár, mi is nem régen építkeztünk.
Nagggyon cuki vagy hogy ilyen titulussal láttál el, de erre igazán nem szolgáltam rá, bár kétségtelen hogy én vagyok itt a rangidős, de mielőtt bárkinek is rosszul esne, vannak nálam aktívabb és hasznosabb tanácsadók!😃
Nekem a leszívás napjától visszaszámoltak 2 hetet.
Úgy vették, mintha akkor jött volna meg.
Sziasztok! Nagyon foglalkoztat ez a kerdes, hogy az embrio korat hogyan szamoljak.
Timcsi ha jol ertem azt mondja es talan Aerdna is ezt irta korabban h a petesejt korat veszik alapul azaz az utolso menses elso napjatol szamitodik.
De van aki meg azt irja h a punkciotol?
Fontos volna tudnom, buta adminisztrativ okok miatt.
Viszont ha jol ertem nem is csak a bemondas szamit h mikor volt azutolso menses, hanem Timcsinek azUH gep eleve ugy szamolta. Tehat akkor megsem a punkcio szamit?
Ki mit tud errol? Nagyon megkoszonnem az infokat.
Szep napot kivanok Nektek.
Pusszancs.