Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Petesejtdonoros lombik fórum

Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)

3028. mkj21 (válaszként erre: 3022. - Pannipanka)
2016. nov. 21. 14:44
Gratulálok! Ne aggódj a progi miatt szerintem. A sikeres lombiknál nem nézték, de előtte nézettem és Utrogestan mellett 83-as lett az érték, a dokim nagyon elégedett volt vele.
2016. nov. 21. 14:41

Sziasztok!

Nagyon szepen koszonom Nektek!

A progiszintem aggaszt. Ahhoz ert vki itt kozuletek hogy ET utan 12. Napon mekkora kell hogy legyen a progi?

Itt jol emlekszem h vki kozuletek 4-sevel dugdosta az utrot maganak?

3026. BSara78
2016. nov. 21. 14:39
Andi, Rita, Timcsi, ti hogy érzitek magatokat? Babóka mindegyikőtöknek jól van odabent? :) Milyen vizsgálatokra kell mostanában mennetek?
3025. BSara78 (válaszként erre: 3022. - Pannipanka)
2016. nov. 21. 14:30
De szuper Panni, olyan boldog vagyok, hogy sikerült!!!! Sokat gondoltam rád az elmúlt 2 hétben!! :))) Nagyon vigyázz magatokra!!!! :-*
3024. Rita_72
2016. nov. 21. 14:14
Köszönöm csajok a válaszokat!Én is az istenhegyi intézetbe szeretnék megcsináltatni mindent,már voltam ott és olyan megbizhatónak tartom őket.Pannipanka gratulálok!!! Ez nagyon szép hcg szint!
3023. lulluly (válaszként erre: 3022. - Pannipanka)
2016. nov. 21. 14:03

Szuper! Gratula a pozitív teszthez és a szép HCG-hez! Pihengessél sokat.

A progihoz nem tudok hozzászólni, nekem nem nézték.

2016. nov. 21. 13:45

Pentek este voltam ET utan 9 nappal es mar nem birtam magammal. Vettem este munka utan dm-ben a legolcsobb tesztet azzal hogyha van odabent vki ez is ki fogja mutatni nemcsak a digitalis 3000ft-os. Este mar nem birtam ki es hig vizeletbol teszteltem. Es 2 csikos lett. Majd reggelre mar erosodott a 2 csik. Illetve a kaalis tesztet is ellottem lecsekkolas vegett. Es szep eros 2 csikosak lettek. Igazabol az lett gyanus h elotte 2 nappal ereztem h teltebb lett vhogy a mellem. Ezert akartam a tesztet megnezni.

Ma reggel voltam vv-en es mar hivott a dokim es gratulalt: 1600 lett a hcg-m es 79 a progim.

O erre azt mondta h ez egy szep eros terhesseg.

Es minden rendben van.

Es dec 5-en kell mennunk UH-ra mert azt mondja valszeg akkor mar lesz szivhang!

A progiertekemrol mit gondoltok? Most hallottam vkitol h ez epp a minimum ertek es eleg keves, ihy most kicsit megijedtem.

Bar fura h a doki meg azt mondta h minden tokeletes.

2016. nov. 21. 13:36

Sziasztok Leanyzok!

Remek hirekkel jovok!!!

3020. lulluly (válaszként erre: 3016. - Rita_72)
2016. nov. 21. 13:06

Szia!

Nekünk is kombinált teszt volt a 13. héten, ultrahanggal. Szerintem ha ott eltérés lenne, akkor érdemesek a további vizsgálatok. Ugye a donor életkorával számolnak, de aláírták az én korommal számolt értéket is, azzal is jó lett.

Az Istenhegyi géndiagnosztikán csináltattuk 33 ezer volt asszem. És az volt benne a jó, hogy meg lehetett várni a vérvétel eredményét is.

Utána oda mentünk a 20. heti genetikai ultrahangra is, magzati szívultrahanggal egybekötve, meg később babamoziba is.

3019. Veronika0101 (válaszként erre: 3016. - Rita_72)
2016. nov. 21. 12:19
Szió! Nekünk csak "egyszerű" kominált tesztünk volt a 12. hétben, ami Down-szindrómára, Edwards-szindrómára és Patau-kórra szóló vizsgálat volt. A donor életkorával (nálunk 26 év) vizsgálták, így mindhárom betegségnél 1:50.000-hez lett az eredmény. TErmészetesen ezt megelőzte az UH, ahol már látszott a kicsim orrcsontja és tökéletes volt a tarkóredője is, de ez persze csak a Down-kórnál számít. A SOTE-n vették le a Czeizel Intézetben értékelték ki.
3018. Babett82
2016. nov. 21. 11:47

Sziasztok!

Van valakinek eladó Progynova gyógyszere?

Megvan az időpont: pénteken lesz a Fagyibabás beülti! :)))))

3017. Rita_72
2016. nov. 21. 11:13
Kicsit furcsán irtam....
3016. Rita_72
2016. nov. 21. 11:12
Sziasztok.Lulluly,Veronika gondolom ti is csináltatatok test elvégzésében gondolkodtam eddig genetikai szürést. Hol ,milyet? Nifty vagy Prena test? Az utóbbi mellett az szól,hogy Németországban vizsgálják,de sehol nem találtam információt arra,hogy donoros terhességnél is alkalmazható e.A nifty test alkalmazható donoros terhességnél,de a vizsgálat Hongonkban történe....valaki tud többet ezekről esetleg csináltatta már valamelyiket???
3015. rikriszta (válaszként erre: 3006. - Adelus)
2016. nov. 21. 10:16

Adelus, én éveket hagytam ki, mert ez az opció nem tetszett nekem, hogy donor petesejtet használjunk. Aztán a mostani párom hozzáállása és döbbenetesen derűs és optimista viselkedése segített - annyira látszott, hogy nem érdekli, hogyan lesz gyerekünk, hogy belevágtunk. Remélem, hamarosan megérzed, amit én éreztem a beültetés percében: gyakorlatilag attól a pillanattól kezdve az az én gyerekem volt.

Sajnos nem maradt meg, de azóta is megvan ez az érzés, a legközelebbi alkalmat már úgy várom, hogy eszembe se jut, hogy az a fagyibaba nem az enyém. Mert az enyém :)

Drukkolok!

3014. Adelus (válaszként erre: 3012. - TinusK)
2016. nov. 21. 07:13

Minden elismerésem a tiéd,hogy egy percig sem gondolkodtál a donoros babán!

Nekem 36 évesen óriási pofon volt szembesülni azzal,hogy tulajdonképpen csak donorral lehet.

Most még nagyon nehéz.Utána kell járnunk,hogy nálunk milyen lehetőségek vannak.

Minden jót,sok sikert kívánok neked/nektek :)!

3013. Adelus (válaszként erre: 3010. - Aerdna66)
2016. nov. 21. 07:08

Nagyon köszönöm a válaszodat!

Jelenleg azon vagyunk,hogy feldolgozzuk ezt az egészet,hogy tulajdonképpen csak donor petesejttel lehet babánk.

Reméljük mihamarabb sikerül valamilyen úton elindulni.Utána kell néznünk,hogy nálunk milyen lehetőségek vannak.Tudsz erről valamit?

Neked/nektek nagyon jó egészséget kívánok!

3012. TinusK (válaszként erre: 3010. - Aerdna66)
2016. nov. 21. 00:04
Teljesen egyet értek veled. Egy percig sem gondolkodtam azon hogy nem kell a donoros baba!!! A férjem többet filózott ezen,amikor tudatosult benne hogy csak ez a lehetőség maradt semmi gond ebből nem volt....szinte egyszerre mondtuk ki a donor nevét 😊
3011. TinusK (válaszként erre: 3008. - Aerdna66)
2016. nov. 20. 23:58

Nos igen...mi tudjuk ezt😊

Megkérdezte a doki hogy vagyok...meg is lepődtem,nem voltam hozzászokva,még ahhoz se hogy kérdezzek😕

Volt még szegeddel dolgom,dokinéni valamit utólag szeretett volna velünk aláíratni....na persze.....

Te hogy vagy? Minden ok?

3010. aerdna66 (válaszként erre: 2993. - Adelus)
2016. nov. 20. 19:11

Megmondom őszintén, nagyon nehezen jutottam el erre az elhatározásra. Nagyon sokáig hallani sem akartam róla,mert mindig volt saját sejtem, megtermékenyültek, de nem tapadtak meg. Talán az egóm miatt, vagy a tudatlanságom okozta ez már mellékes, a tény hogy elszálltak az évek és most kapkodnom kellett. Évekkel ezelőtt nem volt még anonim donor lehetőség, vagyis nem tudtam róla.Mivel Mao.-n csak rokon jöhet számításba és azt nem is akartam volna, ezért nem is igazán erőltettem a donor kérdést.Mai eszemmel, meg az a hosszú út amin keresztül mentünk, a sok sikertelenség után szeretném visszaforgatni az időt. Fiatalabban, ezzel a lehetőséggel és jóval nagyobb eséllyel kellett volna kezdeni.

Egyébként én is így gondoltam, hogy hol lesz az én genetikám a születendő gyerekünkben.De a spontán felnőtt saját gyerekem a legjobb példa rá, nem nagyon tudok a külseje alapján semmit felmutatni ami rám hasonlitana. De ebből az egyetlen kis sejtből az én szervezetem , vérem gondoskodásával egy új élet fejlődik aki akár még rám is hasonlithat. De az biztos, hogy erre Neked kell ráhangolódni,nem akarlak rábeszélni, de tanulva az én példámból, az idő sajnos nem a barátunk, tehát gondold át minél hamarabb!

3009. aerdna66 (válaszként erre: 2989. - Emma8012)
2016. nov. 20. 15:39
Szia! Én most a fagyibabához, azokat szedtem amit a frisshez: Estrofem, Aspirin-protekt, Prednisolon, folsavat külön nem, mert van a Femibionban, félidőben találtak Uh -n 2 érett tüszőt és egy cisztát ezért most Ovitrell szurit is kaptam.A beülti előtt 5 nappal Utrogestant, én más progi szurit nem kaptam.
3008. aerdna66 (válaszként erre: 2986. - TinusK)
2016. nov. 20. 11:14

Szia Tinus! Tényleg jól eltűntél Te is! Örülök hogy Neked is elérkezett az új kezdés!😂

És valóban, Szegednél minden csak jobb lehet!

3007. lulluly (válaszként erre: 3006. - Adelus)
2016. nov. 19. 20:24

Majd ahogy telik az idő, egyre jobban akarni fogod.

És ha elég erős lesz, akkor belevágtok :D

3006. Adelus (válaszként erre: 3005. - Lulluly)
2016. nov. 19. 15:00

Már nekem is eszembe jutott,hogy mégiscsak én hordozom 9 hónapig,bennem növekszik,én hallom meg a szívhangját,én érzem ha megmozdul.

Meglátjuk,mi lesz,ez még kicsit távolinak tűnik.

3005. lulluly (válaszként erre: 3003. - Adelus)
2016. nov. 19. 13:15

A Te dns-ed is beleépül, valahol olvastam olyan cikket. És Te növeszted, belőled táplálkozik, neked dugdossa a popóját a pocakodban, hogy simizzed.

Nagyon lehet ám szeretni!

Gondolj bele egy kiscicát, kiskutyát is mennyire lehet imádni. Hát még egy pici lényecskét, aki benned növekszik!!!

3004. Adelus (válaszként erre: 3002. - Lulluly)
2016. nov. 19. 08:26
Köszi a gólyát :)!
3003. Adelus (válaszként erre: 3002. - Lulluly)
2016. nov. 19. 08:25
Egyelőre nem tudom elképzelni,hogy egy olyan kisbabát hordjak a szívem alatt,akiben én nem vagyok benne,csak a férjem.
3002. lulluly (válaszként erre: 3001. - Adelus)
2016. nov. 19. 06:12

Köszi.

Remélem a Te pocakodban is hamarosan ott mocorog egy kis Csoda!

3001. Adelus (válaszként erre: 2998. - Lulluly)
2016. nov. 18. 21:12

Nagyon köszönöm,hogy válaszoltál!

Nagyon jó egészséget kívánok neked/nektek :)!

3000. Babett82 (válaszként erre: 2999. - Lulluly)
2016. nov. 18. 21:11
Köszönjük szépen! 😊😘
2999. lulluly (válaszként erre: 2996. - Babett82)
2016. nov. 18. 21:00
Nagyon jó a méhnyálkahártyád, biztos jó helye lesz a babuci(k)nak. Drukkolok nektek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook