Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Mi rögtön a beültetés után indultunk haza kocsival.
Férjem vezetett, én meg hátul félig feküdtem egész úton. olyan 3 napig csak feküdtem otthon, utána moszultam ki picit sétáltunk, vásároltunk.
Ha neken szól a kérdés, akkor 5 naposak voltak és gyönyörűek, sejttöredezés nélkül. :)
Probálok nem izgulni, de nagyon nehéz...
Párom előző házasságából van két gyerkőc 6/11 évesek), és ők jönnek ma vasárnap estig. Kiváncsi leszek arra a kíméletes életmódra :D
De férjem megígérte, hogy ő csinál mindent, én csak pihenjek 😉
Olyan messze van az ötödike... pedig még így is hamarabb, mintha 2-3 napos után kéne tesztre menni...
Köszönöm szépen a jeleket! Aranyosak vagytok! :)
Köszönöm! 😊😊
BSara Neked is!😘
Olyan szép kis Embriók! ❤
Sziasztok! :)
Velem van két Babóca! ❤
5-n megyek tesztre:)
Jaj, de jó hogy már ekkora! Ugye milyen jó volt látni, hallani a kis szívecskéjét :D
Igen, kb. a 12. hétig hüvelyi uh.
Nekünk elég kellemetlen az Utro miatt, hogy mindig folyik.
Ja, hüvelyi UH, még egy jó darabig, amíg kicsik.
Nem árt nekik, semmi bajuk nem lesz, én sokszor voltam.
Mi most 38 hetesek vagyunk, hétfőn reggel kell befeküdnöm a kórházba és kedden lesz a császár.
Bizony, hihetetlen hogy már csak 6 nap és anyuci leszek. Natasa a neve.
Lulluly, tenyleg hihetetlen hogy Neked mar csak 1 het van. Most pontosan hany hetesek vagytok?
A nevet mar kitalaltatok?
Azt szeretnem megkerdezni h szuksegem volna hivatalos orvosi igazolsra arrol h varom Pöttömkét.
Ma vagyok ugyebar ET plusz 14 napon.
Szerintetek az uh mikor tudja kimutatni az embriket? A hcg hetfon, azaz ET utan 12 napon 1600 volt. Esetleg penteken vagy hetfon ha UH-on megnezik, fogjak mar latni?
Tudom h meg szivhang nincs ilyenkor.
Es az UH - gondolom meg huvelyi ilyenkor - nem arthat neki ? mert azt sem tudjuk hol cuppant ra. Nem lokheti ki az uh vizsgalo eszkoz a helyerol?
Sziasztok Lanyok!
Hogy vagytok?
Szeretnek egy nevsorolvasos helyzetjelentest mindenkitol :-)
Szia Lisie!
Igen, császáros leszek én is. Hivatalosan december 25-re lennék kiírva. De, úgy néz ki, hogy december 16-án születik Milán Bogyónk. :D
Lisie, nagyon izgulok is érted!
Remélem hamarosan megjön és utána nem fogsz pecsételni!
És szép vastag méhnyálkahártyát kívánok!
Én nem tudok ilyen nagy örömteli dolgokról beszámolni!
De a kis öröm is öröm! Mégpedig, hogy 28 nap vérzés után már 5. napja nem pecsételek, tünetmentes vagyok.
Várom a mensimet ( ez azért vicces, hol várjuk a mensit, hol meg csak meg ne jöjjön! 😂)
Ha megjön ( bár fogalmam sincs mikor ?) akkor kezdem az Estrofemet, és meglátjuk hogy alakul a méhnyálkahártyám a 12. napon.
Bagócsi doki bácsit még mindig nagyon bírom! Olyan rendes, hogy mindig személyesen válaszol már a 72. e-mailemre😂😂 Izguljatok értem! Meg a méhnyálkahártyámért😂😂😂
Igen! Aerdnával tulajdonképpen egy ágyban aludtunk az Integrityben 😂😂😂😂 Nagyon romantikus voklt❤️❤️😂😂
Lulluly ez hihetetlen, hogy már itt a babucid mindjárt! Kérünk majd képet!!😘😘
Veronika te mikorra vagy kiírva? Te is császáros leszel?️️
A babuci város barátosnéimnak meg jó gömbölyödést kívánok!😘😘
A többieknek meg sok sikert és türelmet! ️️
Mi először a Nika-Centrum ban voltunk, kb 500 méterre van a Reprofittól.Előnye hogy pont mellette van az étterem. Akik nyáron fognak menni azoknak nem ajánlom a rossz szellőztetési megoldás miatt, le vannak láncolva az ablakok a napos oldalon!😂A másik oldalon meg nagyon sötétek a szobák, mondhatni depis lennék benne hosszú távon. Az ellátás átlagos, de családias ,kedves hely.
Másodszor ott voltunk ahol Lisie, ugyanabban a szobában.😂 Sokkal elegánsabb, jobb az ellátás, a reggeli, ha korábban mentünk és nem az utolsó fél órában.😂Tényleg csak át kellett sétálni a klinikára 1 perc alatt. A hátránya, hogy vendéglőnek előző szállásunk mellettit ajánlották.Árban szinte megegyeztek.
Igen, ezt az egy hetet már csak kibírjuk nélküle :D
Remélem neked gyorsan elrepül majd ez a pár hónap és Te is puszilgathatod a Picikédet!
Szia!
Még nem beszéltünk róla. Most fogom fel,hogy tényleg sikerült :-)
Messze még a juni 25 :-)
Puszi mindenkinek!