Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Andi, holnap lesz a vérvétel?
Igen , én is így tudom a spontán terhességnél és a 28 napos ciklusnál ezért kérik a mensi első napját mindenhol a szülés várható idejének a megállapításához. De mi ugye különleges esetek vagyunk, és most ujjonganom kellene....A fagyis verzionál valóban igy csinálták most nekem is, de a frissnél ezt nem igazán tudják betartani, amikor összehangolnak bennünket a donorral.
Persze, különleges esetekben nem a mensit veszik figyelembe. De a főszabály az, hogy a 20. nap körül van a beültetés (esetünkben 5 napos embrióval), ami gyakorlatilag megfelel a természetben való történéseknek, hiszen a 14. nap körül szabadul ki a petesejt a tüszőből, ha megtermékenyül kb. 5 nap múlva jut el a méhbe és kezdi meg a beágyazódást.
Nekem nem a mensim első napjától számolták! Érdekes is lett volna, hiszen a 38. napon volt a punkció, több mint 2 héttel később, mint általában a többieknek. Nem, a punkció napjától visszaszámoltak 2 hetet, úgy mint Lulluly-nak, tehát valahol ott kezdődhetett a donor ciklusa. Azt vették a ciklusom első dátumának.
Tudsz valamit a bogyókáidról? Holnap lesz a randi?😂😂😂
Szia Pannipanka!
Akkor holnap megkapod a bogyókádat?️
A gyógyszer mondjuk költői túlzás volt,de az estrofem,magne B6,folsav,elevit,és a csodálatos ,hőn szeretet utró golyók.
Jó hallani rólad,hogy minden rendben van!De avval az építkezéssel azért óvatosan! Pontosan tudom mennyi ideggel jár, mi is nem régen építkeztünk.
Nagggyon cuki vagy hogy ilyen titulussal láttál el, de erre igazán nem szolgáltam rá, bár kétségtelen hogy én vagyok itt a rangidős, de mielőtt bárkinek is rosszul esne, vannak nálam aktívabb és hasznosabb tanácsadók!😃
Nekem a leszívás napjától visszaszámoltak 2 hetet.
Úgy vették, mintha akkor jött volna meg.
Szia Pannipanka! Tőlem mindig az utolsó menses időpontját kérdezték és írták be mindenhová, nem foglalkoztak azzal, hogy lombik és nem érdekelte őket a punkció időpontja sem. A terhességet mindig az utolsó mensestől számolják, nincs külön "lombikos" számítás. :) Az UH gép a méretek alapján számol. Van, hogy "idősebbnek" számolja ki - a biometriai adatok alapján -, mint a tényleges ideje, mert nagyobb.
Sziasztok! Nagyon foglalkoztat ez a kerdes, hogy az embrio korat hogyan szamoljak.
Timcsi ha jol ertem azt mondja es talan Aerdna is ezt irta korabban h a petesejt korat veszik alapul azaz az utolso menses elso napjatol szamitodik.
De van aki meg azt irja h a punkciotol?
Fontos volna tudnom, buta adminisztrativ okok miatt.
Viszont ha jol ertem nem is csak a bemondas szamit h mikor volt azutolso menses, hanem Timcsinek azUH gep eleve ugy szamolta. Tehat akkor megsem a punkcio szamit?
Ki mit tud errol? Nagyon megkoszonnem az infokat.
Szep napot kivanok Nektek.
Pusszancs.
Szia Rita! Mi az a sok gyogyszer, amit szedsz?
Én is mindig csak az ultrahangokat vártam, nekem sem volt nagyon semmi tünetem. Ultrahang után kb. 1 hetet bírtam ki aztán izgultam megint, hogy jól van-e :D Húst sokáig látni sem bírtam, de a sajtburger nagyon jólesett.
Szia! Most én is keveset vagyok fent a forumon,mert augusztusban költöztünk be az új házunkba,és most tudtud elinditani a belső berendezési dolgokat,kivül térköveznek. Úgyhogy nem unatkozom,sőt amikor egy -egy szakember,több ,mint 2 órán keresztül itt van,a hálál f.....ra kivánom,mert leszeretnék dölni egy fél órára.Jól vagyok.Pénteken megyek uh-ra, már várom,mert néha úgy érzem,nincs is tünetem. A cicim az jóval nagyobb,mint eredeti állapota,néha nagyon érzékeny és duzzadt,sokat járok pisilni,és éhes vagyok,csak az a gondom,hogy nincs olyan kajcsi,amit jóizűen tudnék megenni,szinte minden kifordul a számból.Pedig hányingerem az nincs,talán egyszer-kétszer volt émelygésem.Meg a sok gyógyszertől,azt érzem,hogy állandó gyógyszerszagom van....Aerdna,nyugi,pozitivan,eddig mindig te voltál az őrangyalunk,most mi mondjuk,hogy pozitivan.Pannipanka várom a te hiredidet is.Lulluly nem sok van hátra!! Timcsi remélem veled is minden rendben!
Gicka! Mikor akarsz továbbmenni? Írtál a dokinak?
Annyit mondott az orvosom, hogy 1 alatti :(
Nagyon drukkolok Neked is!!!
Köszi szépen :) Remélem minden rendben lesz Nálad, nagyon drukkolok!!!
Nahát az nálam totál KO. lenne! Asszem kis családomnak örömteli pillanatokat okoznék!😂😂😂
Gyakorlatilag egész nap be voltam lőve a 4-2-4 kapszulától😂😂😂😂
Szia !
A negyedik lombik sem sikerült. Sajnos a következőt, egyben az utolsót el kellett halasztani, mert egy fogászati röntgenen elváltozást talált az orvos. Szerdán mintát vett a csontból és most várom az eredményt. Nagy valószínűséggel műteni kell, csak az a kérdés, hogy altatás szükséges-e. :( :(
Így már minden világos. 😆
Amikor voltunk genetikai vizsgálaton, ott mondtam hogy donoros, mert így nem az én életkorommal számolják az értéket. A másik meg hogy kell az utolsó menzesz kezdete, de így nálunk az sem számít, hanem a leszívás időpontja.
Utoljára 29 hetesen láttam rendesen a babamoziban.
A doki mikor UH-t csinál, csak foltokat látok, az már nem olyan. Legközelebb már csak a szülinapján látom :D
Remélem marad kislány, már ott vannak a Tündérek a kiságya felett a falon :D
Eddig havonta vizsgált a doki, most hetente csak olyan CTG van, de 37 hetesen még megnéz majd UH-n.
Drukk a bogyókáidnak!!!
Köszi a válaszokat! Nagyon vigyázz a babocádra!😂
Köszi szépen!💜💜💜 Én is szurkolok Neked szerdára.
Nekem is nagyon jól esik a biztatás, remélem nem nekem lesz igazam, mert ez a barnázás mindig rosszat jelentett, bár most hogy 2-vel több progit vettem be, szinte nincs.Ma megpróbáltam milyen szájon át bevenni a + 2 szemet, hááát mit mondjak, ütős cucc volt! Annyira, hogy a mai vacsit irtó jó kedvvel(vigyorogva) főztem meg, kissé labilis egyensúly érzékkel. Úgyhogy minden tiszteletem Lisie-nek, aki négyet vett be egyszerre.Asszem nem igazán folytatom ezt az utat, mert már most elkezdhetem keresni a névtelen progifüggő klubot!😂
Mert a beulteteskor mar 2 hetes es 5 napos!
Hogyhogy 6 hetes és 5 napos a babód? Október 11-én volt a beültid, azóta még 4 hét sem telt el. 😯 Nem értem.
De jó neked Timcsi!!!!
Vigyázz a picurkádra magyon! Puszi️
Aerdna! Valamikor a vv. Korul mult el a barna. De azota is volt kicsi! Hivtam az orvost, azt mondta, h.fekudjek, csak wcre keljek fel.+ magnezium !a progi tuti eleg! 2 nap utan megnezett, azt mondta, h minden rendben nem latja, mitol volt😆
Voltam mar tobb uh-on! Minden rendben volt. Penteken 5,7 mm volt a babam😆 Az uh.gep 6 hetes es 5 naposnak irta! Tuneteim nem igazan vannak,mondjuk penteken hanytam, de azota sem.Melleim kicsit fajnak, de ennyi.Sajna megfaztam es kohogok. Pedig nagyon ritkan szoktam beteg lenni.Szerencsere lazam nincs! Szoval jol vagyok!
Sziasztok! Aerdna!
Ugyanazt hasznalom huvelyb es szajon at is. Regen egyszer mondtak, h. a ketto ugyanaz! Nem szedulok tole, semmit nem erzek
További ajánlott fórumok: