Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszi csajok!
Ma 8:25-kor megszületett Natasa, 3380 g, 57 cm. Gyönyörüséges😉 Képet később teszek.
Mindketten jól vagyunk.
Most a 6 óra fekvésemet töltöm, nagyon fáj a hasam ahogy húzódik össze méh.
Meg most nyomkodták mwg harmadszorra. Ááá
Igen, Itt a császárná is van beöntés.
Szobatársam tegnapi császároa, meg jött egy holnapi. Puszi
Szia Lisie, tudod már, mikor mentek a fagyibabóért?
Babett, nagyon drukkolok!!!! :)
Lulluly, nagyon várjuk az "élmény beszámolót". Remélem minden simán ment és Te is jobban vagy! A fejedre nagyon vigyázz, egy kicsit se emelgetsd amíg nem mondják hogy lehet, mert iszonyú fejfájásod lehet utána. A szobatársad simán szült?
Mindenki nagyon szurkol értetek!😘😘😘💜💜💜
Jó reggelt Lulluly!!!!
Gondolom túl vagy már az előkészítésen!
Kaptál beöntést? Az minek a császárhoz? Az nem csak sima szülésnél van?
Alig várom az első híreket!
Sok pusziiiiii
Köszi a szorítást!
Már ketten vagyunk egy ma 2-kor császározott kismamával.
Na láttam mi vár rám holnap.
6 óra fekvés után felkeltették, fürdés, de azóta megint fekszik, marad neki reggelig a katéter.
Babáját egyszer rátették szopizni a 6 óra fekvés alatt, legközelebb reggel látja majd.
Igen, reggel 6-ra kell mennem a szülőszobára, borotválás, beöntés, wc-n ülés, fürdés a program😉
Aztán visszajöhetek a szobámba, majd 7-re újra szülőszoba de akkor már a férjemmel.
Ott előkészítenek, gondolom fáslizás, infúzió bekötése és elvileg első leszek, remélem 8-kor már kezdenek.
Szia Vjucus! Üdv itt nálunk!
Először is ajánlanám kellemes olvasmánynak az egész topikot. Nagyon tanulságos, vicces, szomorú, kedves, tragikomikus, szóval szórakoztató olvasmány, melyből sok információt tudhatsz meg! 😂️
Én a Reprofitba járok Brno-be.
Magyar az orvosom -mint elég sokaknak itt a topikban - Bagócsi Tamás doktor Úr.
A klinika nagyon felkészült, rendszerezett, kedvesek, minden flottul működik, mégsem mennek futószalagon a beültetések.
A petesejtdonoros beültetés 4.900€-ba kerül. Garantálnak 2 embriót, de átlagban azért több szokott sikerülni. 1-2 embriót ültetnek be, a befogadó anyuka korától függően, de általában egyet ajánlanak a nagyobb siker érdekében. A többi embrió pedig megy a fagyiba. Két pipetta ára 250€ Amiben 1-1 vagy 2-2 embriót lehet lefagyasztani, illetve a további pipetta 50€/db.
A jelentkezés alkalmával kapsz egy kapcsolattartót, akik angolul, németül, franciául stb. beszélnek. Én azt ajánlom, hogy ha tudtok nyelvet, akkor saját magatok jelentkezzetek a klinikára, mert a Róbert Károly kórházzal kicsit zötyögősebben megy az ügyintézés.
Van egy első kontultáció, amelyet skype-on is le lehet bonyolítani, ha nem akartok odautazni. Utána a petesejtek leszívásakor kell odautazni illetve 5 nap múlva a beültetésre. Tehát max 2-3-szor.
Van aki ott marad az öt napon keresztülma beültetésig , de ha nem akkor ajánlott előző nap odautazni és a beültetés utáni napon haza. Tehát 2 éjjszakát. De van aki már aznap hazautazik. Ez a te döntésed.
A várakozási idő ca 4-5 hónap a beültetésig, úgyhogy gyorsan kezdjetek neki!
Sok sikert a babásodáshoz! ️
Lulluly! Nagyon szorítok Neked!
Ez lesz életed legcsodálatisabb pillanata. ( a paradicsomos húsgombócot kivéve 😂)
Éld meg minden apró pillanatát ennek a csodábak!
Sok egészséget és örömöt Nektek!
Nagy ölelés! 😘😘😘
Hát én elhiszem, hogy borzasztó érzés lehet, hogy vágyódsz egy babára és nem sikerül.
De itt nem jó helyen kopogtatsz, mert mi is babáért küzdünk.
Ajánlom, hogy olvasd végig a topicot. Sok információt találsz benne, ami segíthet esetleg nektek.
Viszont ilyen üzeneteket ide ne írj. Ha elolvasod az itt írottakat, látni fogod, hogy "kissé", hogy úgy mondjam furcsán hat itt a hozzászólásod.
Azt hiszem ezt eltévesztetted. Itt mind azért vagyunk, mert küzdünk a gyermekáldásért. És ha valaki várandós, akkor neki sikerült a donáció... Kérlek ne írj ide. Kívánom hogy sikerüljön az örökbefogadás - de el kell döntened, hogy mégis a donoros utat választod-e mint itt nagyon sokan.
Ha vetted volna a fáradságot, hogy bele olvasd a topic, akkor láthattad volna, hogy itt nem kereskedünk petesejttel. Nehéz dolog donor találni(Mo-i törvények szerint csak hozzátartozó lehet) az embrió donáció nálam is hosszú sorok várnak.
A kérdésedet inkább alapítványokhoz kellene továbbítanod.
Igen, ez egy csoda!
Még mindig nem tudom elhinni!
Na majd holnap😄
Szia Lullu!
Csodálatos,hogy végre itt állsz a szülés előtt,holnap magadhoz ölelheted kislánykádat!:):):)
Köszi csajok!
3 ágyas szobában vagyok, egyenlőre egyedül.
Reggel volt vérvétel, ctg, uh, most 3300 g-ra becsülték Natit.
Hàt most még elég uncsi, de hoztam olvasnivalót.
Na megjött az ebéd, zölségleves, meg valami paradicsomos húsgombóc krumplival 😆
Jo reggelt!
Sokat gondolok Rátok, micsda öröm! Varom a jelentkezesedet😆
Puszi
Holnap reggel indulunk a kórházba, 7-re kell menni.
És kedden végre találkozhatok a kislányommal!
Még nem tudni hánykor veszik ki.
El sem hiszem még mindig, hogy mindjárt anyuka leszek!