Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Puszi csajok!
Átázott a cicimnél a hálóing. Gondoltam biztos a bimbóvédő krém. Mentem wc-re és a hasamra csöpögött mindkét cicimből a tejcsi😮
Akartam adni Natinak, de nem kellett neki, nagyon aludt. Most meg be kellett adni gyermekorvosi vizit van minden reggel 7:15-9-45-ig. Na majd utána!
Így tettem fel szopis melltartót, bele betétet.😃
Jó reggelt Lulluly anyuci! ️
Ne add fel a próbálnozást! Lehet, hogy csak megnyugtatja a cicizés, azért akar még egy kicsit a tápszer után szopizni. Anya melegsége a legjobb. Csak most kívülről élvezi. 😂
Gyakoroljátok a cicizést, de ha nem megy, akkor se csinálj belőle tragédiát! Ne készítsd ki magadat emiatt.
Az én nagylányom élvezte ha a tej belefolyt a szájába, de nem nagyon akart szopizni, mindíg elaludt a cicimen. Másfél hónapig fejtem, küzdöttem, és csak azt értem el, hogy már fejőstehénnrk éreztem magam, és az egész napom az etetésről szólt. Aztán jött a tápszer.
A kislányom meg úgy tudott cicizni, hogy amikor kibújt és felöltöztették, azonnal szopizott és már a második nap 30 grammot evett. 6 honapig szoptattam. Mindkettő egészséges szép nőcike lett.
Szóval mások a gyerekek, a szituációk. Alkalmazkodj a babád igényeihez. Nem kell a média által szajkózott dolgokat követni. Az anyatej nagyon jó a babuciknak, de attól sem leszel rossz anyuci, ha nem tudsz szoptatni.
Remélem minden nap jobban fog menni és lesz jó sok anyatejed.
Puszi Nektek!
Szép napot, jó babázást!❤️
Szép jó reggelt anyuci! :D Lehet kapni olyant, hogy "bimbókiemelő". Most néztem a Brendon honlapján. Olyan pumpaszerűség. Nem tudom, hogy mennyire tud segíteni, de azt írják, hogy a lapos és a befelé forduló mellbimbónál segít. Lehet, hogy ha a mellszívóba betennéd és pumpálnál egyet-kettőt ugyan ezt érnéd el és esetleg kiemelné a bimbót a szoptatás előtt. Ez csak az én fejemben fordult meg, de szerintem a pumpa is hasonlókat tenne, mert a pumpa is vákumot csinál mint a mellszívó. (Persze, lehet, hogy butaságot beszélek.)
Jól teszed, ha veszel be fájdalomcsillapítót, mert nem árt, ha időnként kevésbé fáj a pocid és jobban tudsz mocorogni.
Megy az a pocak lejjebb is. :D
Csodás napot kívánok Natikával! :D
Este kértem egy kis tápszert mert hiába ciciztünk nagyon sírt. Oda akartam neki adni erre bealudt.
Én félig ültem az ágyban Ő meg a bal oldalamon rámhasalt, feje a vállamon. Annyira édes volt, nem mertem megmozdulni órákon át.
Csak nézegettem milyen gyönyörű ahogy alszik.
Néha átfordította a fejét a másik oldalra.
De aztán felkeltem mert nagyon kellett már pisilni.
Volt peluscsere, és megittuk a tápszert, persze előtte melegvízzel megmelegítettem. Olyan kb. 10 ml-t sem kaptam.
Aztán még tátogott így ciciztünk is.
Most alszik a kocsijában.
Hát a bimbóvédő nem jött be. Kaptam kölcsönbe amí apa hozza normál aventeset, az nagyon nagy volt nem tudta bekapni. Apa így a kisebbet vette, de az meg talán kicsi és nem is tetszett Natinak. Így tovább próbálkoztunk anélkül. Néha elkapta a jobbat is, de a balból már nagyon megy.
Néha beveszek 2 ibustart, akkor jobban megy felkelés.
Reggelente adnak popóba szurit, az valami méhösszehúzó. De nem érzek semmit tőle.
A hasam persze lejebb ment, most talán 24-28 hetes terhesnek néz ki.
Ne aggódj Lulluly!
Ilyenkor még nagyon kevés tejcsi kell nekik. A mi szemünkkel mérve csak pár korty.
Csak szoptasd továbbra is!!!! És mindig több lesz!
Kitartás!!!
A tesóm császárral szült és amikor egy hét mulva mentem hozzá látogatóba, akkor a kádba hajolva fürdette a picit. Szóval pikk-pakk felgyógyult!️️️ Nálad is így lesz! Majd meglátod!!
Én mindenkinél azt látom, hogy gyorsan felépülnek, a mai császáros technika más, mint régen volt. Nem trancsíroznak olyan sokat, ezért gyorsabban gyógyul. Anyukám szülészeten dolgozott, onnan tudom!!!😘😘
Puszika Natibabának!❤️
A klinikáról nagyon jó a benyomasunk, mindenki nagyon kedves, szépen és érthetően beszélnek angolul. Bagocsi doki a ráadás, mindent elmagyaráz, nagyon kedves volt.
Sajnos a beülteteskor ő szabin lesz.
Megvolt az UH, 8-9mm a nyh. Azt mondta minden tökéletes és rendben van. Mivel hátrahajló a méhem sajnos a beültit nem lehet majd monitoron látni. 1 bogyót kertünk vissza mivel a korábbi csaszarmetszeses szülésem miatt az ikerterhesseg nagy kockázattal járna. Az ikrek súlya miatt megszakadhat a korábbi vágás.
10 órára végeztünk.
A beültetés előtt 1 nappal kiutazunk és megnézzük a várost.
Hétfőn fel 2-kor megyünk a beültetésre.
Ott alszunk hétfőn éjjel és másnap indulunk haza.
Mindenkinek szép estet kívánok!
Tehát, ha többet fogyott a kelletténél a baba, akkor kap tápszert, mert valószínű, hogy nem tudott eleget szopizni.
A zöldesfekete kaki a magzatszurok, az még "nem rendes" kaki. Az előtej azt is segít kipucolni a babóca belecskéiből, és nagyon fontos anyagokat tartalmaz. :D
Biztosan fog segíteni a bimbóvédő és a két ciciből már remélhetőleg lesz több tejcsid Natikának. :D
(Igyekszem tanulni Tőled. :D)
Csak "könnyebb" lesz a napok elteltével a mozgás, persze még sok idő a gyógyulás. De az a kis Csoda az igazi fájdalomcsillapító. :D
Szió!
Tőlem nem kapott még mást, csak vizet ma.
Vagyis jött egy csecsemős, megmutatta a köldökcsont kezelést, pelenkázást, ő adott neki kb 3 kortyot a cumisüvegből.
Mások is simán cumisüvegből adnak a piciknek és azt mondták az Aventes tök jó.
Most azóta alszik😚
Apa nemsokára megjön, gondolom arra már tutira felébred. Hoz nekünk Aventes mellbimbóvédőt, majd azzal megpróbáljuk a jobb ciciből.
Tegnap is találtam kakit, meg ma is. Olyan zöldesfekete volt. Úgy örültem neki😃
Első nap ugye tuti kapta a 2 ml előtejet, aminrendezte a cukrát. Meg nem tudom utána jött-e valami. Ma is szopizott, de hát nem tudom ment-e bele valami, jött-e előtej.
Meg a 3 korty víz.
Majd ha szopizunk megint adok utána neki.
Elvileg holnap már meg kellene nézniük hogy mennyit fogyott, van-e tej, kapjon-e tápot.
Vettem be 2 db Ibustart, én is pihiztem vele, így most kicsit jobb, de felkeni elég nehéz.
Habár már elég jól megy.
Ez furi! Amikor èn szültem, a babák kaptak anyatejet. Akinek sok volt, az leadta.
Amúgy biztosan lesz már holnapra tejcsi. Én úgy emlékszem, hogy rögtön volt nekem mind a kèzszer.
Felirtalak!
Remélem minden rendben ment!👏👏👏
Szió!
A vizen kívül mást nem kapott a picurkád? Mégis cumisüveget kell használni? Volt a pelusban valami? Meddig hagyják "éhezni" a babákat? Nekem ez a félelmem, hogy az első napokban nem lesz tejcsi és éhezni fog szegény babám. :(
A vizesedésről hallottam, de az el fog múlni, ne aggódj. Szegény pocakod még biztosan fog fájni egy darabig. :(
Hááát, a menü nem valami kiadós. :D
Nagy virtuális ölelés! :D
Köszi csajok, aranyosak vagytok!
Remélem hamarosan mindenki átélheti ezt a boldogságot!
Saját rucija van. Ma már hosszú ujjú body+hosszú ujjú rugit adtam rá mert fázott.
Olyan fázós mint én😉
Fáj a bal mellbimbóm a szopitól, a jobb oldali nem tetszik neki. Még nem volt a szoptatási tanácsadó. Apa vesz délután mellbimbóvédőt, majd azzal kipróbáljuk. Jó lenne már egy kis tejcsi, de 3-4 nap.
Kapott cumisüvegből pár korty vizet, azt mondták cicizés után lehet.
Hát a hasam húzódik, de nem annyira vészes.
A legnehezebb ugye felkelni az ágyból, hiába van kapaszkodó is.
A lábaim brutál vizesek lettek, tiszta elefánt.
Ma háztartási keksz a reggeli, vacsora.
Az ebéd leveslé volt és krumplipüré.
Talán holnap már rendes lesz.
Ne mondj ilyet előre, természetesen sikeres lesz a mai beültid! Ezek a bogyókák akik kibirták a hibernálást, ritka stramm kis lurkók! Bízz magadban! Hányadik beültid itt a Reprofitnál, ha most fagyisat kaptál?
Kérdezted, ki mit csinált beülti után. Mi aznap a szállodában voltunk, csak másnap jöttünk haza, félig hátrahajtott anyós ülésen feküdtem.Itthon kb. még 2 napig feküdtem, nem nagyon csináltam semmit. Majd utána kicsit lájtosan tettem-vettem itthon.Fontos hogy nem szabad emelgetni, hajolni, guggolni, sokat ülni egyhelyben.Kell sétálni, legalább egy fél órát naponta.Én ezt tartottam be a sikersztorim előtt, vagyis próbáltam odafigyelni rá!😃
Igen ma lesz a vissza ültetés 13 órakor.
Persze írjál fel a listára remélem nem rontani fogom az átlagot.
Már biztosan hazafelé tartotok! Drukkolok, hogy sok kis bébibogyód legyen, de tudjuk hogy csak holnap derül ki! Milyen volt a benyomásod a klinikáról?
Mi is a Nika-Centrumban ettünk mindig. Valóban jó kis hely, finomat sikerült rendelni.Még mindig a számban érzem a pikáns paradicsomos, izé mártásos(Lisie tudja😂) csirkeszárnyakat! Nyami😍😍😍😍
Nagyon gyönyörűséges,a kis hercegnő!💜💜💜💜
Ha nem haragszol, levettem róla a mintát és én is ilyen kis formás szépséges hajasbabát szeretnék!!!! Saját kisruhában van , vagy a kórházban ilyen szép rugdalózóba öltöztetik Őket?!?
Jajjj nagyon kis édes, gyönyörű szép nagy baba! Egyem meg azt a két zsömi pofiját!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Gratulálok mégegyszer!