Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!Volna egy kérdésem hozzátok,hogy szedett-e közületek valaki allergiára gyógyszert a terhességet megelőző,vagy azt követő időben?Kicsit aggaszt a kora reggeli időben jelentkező tüsszögéseim.Elvileg szedhető amit használnom kellene,de elhagytam.Persze megkérdezem a dokit ha megyek a beültetésre!(1 hónap:)
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!Jó babázást és babásodást!
Nem, akkor lehet enni.
Mondjuk én éhgyomorra voltam, mert korán mentem.
Szia, a HCG vérvételre éhgyomorra kell menni?
Koszi
Szia!
Az immunológiai vizsgálatban nagyon sok minden van,pl::leiden mutáció,trombiphilia,anti-foszfolipid szindróma,NK sejtarány.De NK funkció nincs benne,arra ajánlanám Pesten a Synlab-ot.Én szeptemberben csináltattam meg celluláris immunstátusszal együtt.30 ezer Ft volt.Ezt a ciklus 20-24. napja között érdemes megcsináltatni.
Sok sikert kívánok!
Köszönöm szépen! ...és Lisie, neked is!!! 😘😘😘❤
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön és mielőbb benneteket válasszon egy kis Lélek, áldott állapot ez valóban... a Jóisten áldotta meg! ❤🙏🏻
Szupi híreket hoztál!
Sok Bildogságot a kicsi babához!
Nevelgesd szép nagyra!!!
Pusza😘😘
Gratulálok! Ez fantasztikus hír!
Vigyázzatok magatokra!
Nagyon szepen köszönöm! :)
Igen, pihizek is:)
Sziasztok! :)
Jó hírekkel jövök!
A hétfői hCG vérvétel után ma kellett mennem kontroll vérvételre, hogy lássuk, minden ok-e?
Et+14.napon 1444 lett :)
Rögtön csináltak ultrahangot is, mert 1500 felett már látszik a petezsák és igen, ott volt a mi pöttyünk!!! ❤❤❤
27-n megyünk újra ultrahangra, addigra bízzunk benne, minden rendben lesz és szívhangot is hallhatunk majd! :) Ámen 🙏🏻
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a hölggyel, mert ő intézi a hivatalos dolgokat. És nála tudsz jelentkezni.
Én szoktam írni Bagócsi dokinak, de minden leletet el kell küldeni mindig a kapcsolattartónak is.
A dokival majd a kezelés során tudsz konzultálni.
Amúgy Bagócsi doki nagyon kis cuki. Nagyon komolyan veszi a dolgokat. Okos, felkészült, lelkiismeretes, alapos. Fiatal, helyes doki. Olyan 35 körül van.
Mindig segít, válaszol a milliónyi kérdésemre. Nem érzem azt, hogy az idegeire megyek, mint az eddigi többi orvosnál.
Az enyém nagyon aranyos.
Dita Groligova
dita.groligova@reprofit.cz
Angolul és németül tud.
De van a Reprofitnak magyar nyelvű weboldala. Ott van jelentkezési lap, amit el kell küldeni.