Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Akkor már most kellene szednem a köv. beülti előtt?Ès mit gondoltok az ERA tesztről?
Kell,nem kell?
Most voltam influenzás láz nélkül.
Akkor an NK ölősejt vizsgálat előtt várnom kellene 1-3hónapot?
Szia!
Nekem három hónap gyógyszer- és betegségmentes időszakot kértek TH1/NK vizsgálat előtt, de volt, akinek csak egy hónapot. Orvosa válogatja…?
Még esetleg érdemes megfontolnod a következőket: pajzsmirigy (TSH, T3, T4, antiTPO, antiTG), cölikália (ezek benne vannak a Synlabnál a “Pajzsmirigy Báziscsomagban és az Infertilitás 3 csomagban), hárompontos cukor/inzulin, trombózis, prolaktin, D-vitamin szint.
Ha valaki, én aztán nem hiszek a klinika minden szavának és híve vagyok a vizsgálatoknak… de lehet, hogy ha még elégséges embriótok van, akkor ezt a rengeteg drága vizsgálatot nem kell mind elvégeztetni a következő kör előtt. Egy eset még tényleg nem mérvadó, sajnos - de persze megértem, hogy amennyire lehet, biztosra szeretnél menni. Fontold meg, s meglátod.
Kedves Fórumtagok!
Szeretnék segítséget, tanácsot kérni mert őszintén szólva teljesen elveszettnek érzem magam, nem látom azt, hogy merre induljak el a következő beültetés előtt.
December 19én a 0 hcg is megerősítette a két nappal azelőtti negatív terhességi tesztet.
Írtam a klinikának, hogy milyen vizsgálatokat javasolnak, mit végezhetnek el de szerintük semmi (!) nem kell és teljesen ugyanazt a protokollt írták elő legközelebbre....
NK ölősejtek vizsgálatát, valamint th1/th2 vizsgálatra gondoltam első körben. De úgy tudom, hogy azokat csak úgy erdemes elvegeztetni, hogy előtte valamennyi ide8g nem voltam beteg. Meg tudnátok mondani, hogy ez mennyi idő?
Valamint, mit érdemes még megnézetni?
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Ma többen érdeklődtetek ciprusi lombikról, ezért arra gondoltam, írok ide is, hátha másnak is segítség. Megírom a koordinátor és a kórház elérhetőségét, akivel kapcsolatban voltam:
Janine Oakman
International Patient Manager
North Cyprus IVF
www.lowcostivf.net
Skype ID: janineoakman
Clinic: 90 (392) 227 9342
Calling from the UK: 44 2076177888
Calling from the US: 1 917 725 2148
Mobile/Cell: 90 548 884 8000
Whatsapp: 33624399211
Ezt az oldalt érdemes elolvasnotok: [link]
Nekem ilyen kezelésem volt, azt érdemes tudnotok, hogy kb 10% az, amivel emeli a siker esélyét- ez ugyan nem nagy szám, de 43 évesen, az 5%+10% már nem rossz. Amit én még mindenképpen javaslok, az egy nagyon alapos kivizsgálás, szerintem Fülöp Vilmos a legjobb, bár valóban érdekes a stílusa. A Facebookon van egy csoport, Dr Fülöp Vilmos infók, érdemes belépni, a feltöltött fileok között van vizsgálati lista is. Nagyon drukkolok mindenkinek, váljon valóra az álmotok, tiszta szívből kívánom!
Ohh szegény.
Okosat nem tudok írni, de rettenetesen sajnálom. Borzalom. Döbbenet. Érthetetlen hogy miért történik ilyen.
Részvétem!
Nagyon-nagyon sajnálom.😒 Nekem a vetélések után 3 ciklus pihenőt írtak elő, és a 4.-nél lehetett újra indulni. Először nem volt nekem egyértelmű, ahogyan írták, ezért kérdeztem rá, és tisztáztuk, hogy csak a 4.-nél lehet újra kezdeni. Igaz, nekem a 6. hét körül szakadtak meg a terhességek. Sok erőt és gyógyulást kívánok Neked!❤☘
!
A 3. ciklussal lehet újra indulni (ebbe a műtét utáni napok vérzése nem számít bele).
Erőt és kitartást Nektek🍀✌🏽❤️
Nagyon -nagyon sajnálom,ami veletek történt!
A barátnőmnek volt vetélése,de csak a 12. heti uh -n derült ki,h már a 9. héten meghalt a baba. 3 hónapot mondtak neki (3 ciklust).
Értem így! Valószínüleg a petesejt lehetett a gond mert a hímivarsejt újra termelődik és arra tudnak nézni spermiogram, DNS fregmentáció, stb.
Nekem is azt magyarázták a donorosnál nagyon minimális az ilyesmire az esély de nem lehetetlen! Szorítok Neked ❤️
Terhességi teszt a profilképe.
Katt a nevére, utána pedig privát üzenet küldésre Katt.