Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Kedves Lányok!
Rég jelentkeztem, mert miután októberben megszületett a gyönyörű csillagszemű kislányom, az időm elolvad, de ez életem legjobb történése. Végre hármasban ünnepelhettük a karácsonyt a férjemmel. Ezúton kívánok nektek boldog új esztendőt és kívánom nektek, hogy az új év mindenkinek hozza el a várva várt gyermeket.
Vigyázzatok magatokra!!
Boldog karácsonyt és egy szép sikeres új évet kívánok nektek! 🥂🎄⛄
Boldog karácsonyt kívánok nektek 🎄👼🏻
Boldog Karácsonyt mindenkinek,és minden álom váljon valóra 🎄🙏🏻😊
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! 🎄🎁🎊
Szia! Sajnos a gyulladás rossz hatással van a beagyazódásra, könnyen lehet, hogy ez volt a gond. Szurkolok, hogy valóra váljon mindannyiunk álma ❤🙏
De tényleg :)
Boldog Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Szerintem lehetséges sajnos. De hátha most megvan a megoldás!
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt és minden jót kívánok! Remélem, hogy jövőre még több baba lesz itt a csoportban!
Olyan ari vagy, nem adjuk fol, hogy kisbabank lehessen. Meg van 2 embrionk, oket nem hagyjuk veszni! Veled mi a helyzet? Hogy vagy?
Lányok, egy dolog nem hagy nyugodni….december elején kiderült hogy nagyon erős fogínygyulladásom van lézeres tasakfertőtlenítést kellett végezni.. nagyjából most értem a kezelések végére és nagyon szépen helyrejött. Újra rózsaszín a fogínyem nincs vérzés fogmosáskor stb.. de az lehetséges hogy ez miatt nem sikerültek a 2022-es beültetések? ( volt panoráma röntgen ciszta sehol nincs, mert az tudom hogy gondot tud okozni)
Mindenkinek áldott boldog békés karácsonyt és nagyon boldog új évet! Drága OrsiAnett annyira szurkoltam és ValamalDoran Neked is. ❤️ szívből kívánom, hogy mindenkinek váljon valóra az álma, köztük az enyém is ❤️
Szerintem innen a fórumról jobban és összeszedettebben megtudod, milyen vizsgálatok kellenek, mint bármilyen hazai vagy kinti orvostól.😊
Bíztató.... pont ilyen volt anno a magyar meddőségi klinikán, ezért is mentünk ki. Akkor (4 éve) kint én mást tapasztaltam. Most szomorú, hogy ők is szállítószalag módjára csinálják... :(
Na igen… Nekem csak négy vagy öt sikertelen próba után ajánlottak vizsgálatokat.
Kedves Lányok!
Ismeretlenül is gondolok Rátok.
Sok karácsonyt töltöttem úgy a fa alatt, meg koccintottam úgy a pezsgőt szilveszterkor, hogy kis szomorúság volt a szívemben és azon gondolkoztam vajon jövőre mi lesz? ismét csak kettesben ünnepelünk a férjemmel? .
Aztán eljött az a karácsony, mikor masnit kötöttem a pocakomra és beültem a fa alá. Mert a legszebb ajándék bennem volt :-).
Idén pedig már négyesben ünneplünk!
Nektek is ezt kívánom. Kitartást a hosszú nehéz rögös úton, és utána gyerekmosollyal és csillogó kis szemekkel beragyogott áldott ünnepeket!
Vigyázzatok magatokra!!
Kedves Csoporttagok!
Mindenkinek békés boldog Karácsonyt és reményekben, pozitív tesztekben gazdagúj évet kívanok! ❤🙏
A Reprofitnál rakerdeztem, hogy a következő beültetés előtt milyen vizsgálatokat erdemes elvegezni. Meglepődve tapasztaltam hozzáállasukat - semmit.... elmondasuk szerint úgyis csak az embriók 40%-a agyazódik be... köszi a hozzáállást :(
Megvan a genetikai teszt eredménye, minden szuper!!!! Juhhuu, mekkora kő volt ez😊👏🏻🙏🏻🙈
Viszont kivanom Neked es Nektek is szivbol!!!!! A 2023 hozzon Mindenkinek csak JOT, mert itt mindenki NAGYON megerdemli!
Magam reszerol en koszonom a sok tanacsot es tamogatast, nagyon jolesett igy 'ismeretlenul' Toletek. :-) Puszi!
Kedves Mindenki!
Engedjétek meg, hogy mindenkinek, aki itt szokott lenni vagy csak olvassa a hozzászólásokat, így kívánjak kellemes karácsonyi ünnepeket! Akinek a vágya már úton van, annak a jövő évre könnyű és élményekben gazdag születést/szülést kívánok, a többieknek pedig azt, hogy a jövő év hozza meg az álmai beteljesülését!
Szívből gratulálok és minden jót kívánok Nektek!
Igen, én Pesten csinaltattam a forlife medical-ban. De van több helyen is,azért az árak miatt érdemes mérlegelni. A forlife is spanyolorszagba küldi ki a mintát.
Hatalmas gratula Nektek a babához, nagyon kis aranyos🤩✌🏽💙❤️😉😃!
Olyan jó olvasni a soraidat; mi 2021.dec. indultunk az első körrel, így jól emlékszem az akkori “társakra”, küzdelmekre 🥰🍀🤓.
Boldog Karácsonyt Nektek is🎄❤️💙😉.
Megvan a hcg, 2 alatt van, el sem indult :(
Köszönöm szepen az infót. Én hulye azt hittem, egyszer eleg megcsináltatni :/ lehet már rég nem az a helyzet mint anno.... implantációs ablak megállapítását Magyarországon el lehet vegeztetni?
További ajánlott fórumok: