Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Megnéztem, van benne magnézium-oxid, úgyhogy tényleg nem a legjobb. Próbálj szerezni Gal-t vagy WTN magnéziumot, utóbbi is magnézium-biszglicinátot tartalmaz.
De igen. Csak azt hittem, az is kb ugyanannyinak felel meg. Őszintén szólva nem tudom elképzelni hogy ennyi hasfájást mellett elinduljon bármi..
Magnesolv, lehet nem a legjobb. 😞
Igen, felírják,hogy pontosan mikor kezdted a progit, alapból 120 órával utána veszik a mintát. Nekem sem kellett betadin kúp. A 120 órához képest tudják megmondani hogy pont akkor, vagy max 24 órával előtte vagy utána kell a beültetést csinálni.
Szia! Milyen magnéziumot szedsz? A jó hatóanyagú nem okozhat hasmenést, pl a magnézium-biszglicinát (Gal) ilyen. Férjem is azért nem szedte, mert amit szedett, abban magnézium-oxid volt, és hasmenést okozott, de a Gal príma volt neki is. Drukkolok, hogy sikerüljön a beültetés! 😘
Jó, de meddig? Már így is 1200 megy egy nap.. a dokim nem mondott semmit, csak, hogy szedjek görcsoldót, ha fáj. Kicsit tanácstalan vagyok. A progeszteront nem csökkentem, mert az nem tesz jót, valahogy kibírom még ezt a pár napot, de félek, hogy a sok görcsölés sem tesz jót.
Szia! Én úgy tudom ilyenkor emelni kell a progeszteront ha görcsölsz…
Sziasztok! Saját és donoros sikertelenség után úgy döntöttük februárban megcsináljuk az endometrio tesztet kint. Gyakorlatilag felépítenek egy fet ciklust csak most biopszia lesz a vége. Az lenne a kérdésem, hogy ez most órára pontosan megmondja mikor kell majd a beültetést elvégezni? Illetve előtte kell betadin kúp vagy akármi? ( volt méhtükrözés is és akkor azt kértek) Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Bocsánat, panaszkodni fogok. Most vagyok az ET+5 napon. Reggel 1 prolutex szuri, napközben és este 400-400 cyclogest, amit felírtak, mert a beültetés napjàn csak 39,2 volt a progim. Na most olyan problámám van, hogy szinte minden nap görcsölök, de annyira, hogy nospát kell szednem. Szerintetek ez normális? Tuti a progrszteron csinálja, mert már a beültetés előtt elkezdődött a progi pótlásával egy időben. Tolom a magnéziumot is görcs ellen, de attól meg hadmenés lesz, ha sokat szedek. :( Volt valakinek hasonló gondja a progeszteronnal?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 1 db, november 9-én beadott Decapeptyl Injekció okozhat vérzés kimaradás t?
Abban a hónapban volt egy sikertelen beültetés, majd kétszer volt normalis menstruaciom.
Jelenleg a ciklusom 30. napján tartok.
Kezdenénk a következő beültetést, de nem jön meg.
Ez lehet már Menopauza?
38 éves vagyok, viszonylag rossz értékekkel.
Köszönöm.
Akkor az is lehetséges, hogy az embrió nem volt egészséges.
Köszönöm, kedves vagy. Igen ott állhatott meg. Első eset volt, bár eddig az 5. nap is kihívás volt saját sejttel. Ez volt az első donoros beültetés,
Fogalmam sincs merre. Pénzügyileg eléggé padlón vagyunk. Más miatt is. Gondolkodom a ciszta műtéten és nem tudom hogy a ReproGenesysnél van e itthoni társ kórház. Talán velük kéne felvennem a kapcsolatot ha van, de több orvost is írnak akik pl a Reprofittal vannak kapcsolatba viszont az is egy v... g pénz.Most egyenlőre sírok még nem dolgoztam fel. 😭
Igen jól emlékszel. Maradt 3 még. 1 jó minőség meg 2 rosszabb. Most mutattam meg egyik csop. társunknak a 3. napi vérvételem ahol az ösztradiol 900 felett van a prolaktin meg majdnem 300.Azt mondta ez nagyon magas mind a kettő hogy sikerüljön. 2 orvos is látta. Egy magyar meg a kinti. Akkor miért nem szóltak?
:-( Süket vagyok, ultrahangot akartam írni.
Nagyon sajnálom! A 6. héten állt meg, ahogy sejtettük? Az nagyon kritikus időpont, hisz akkor indul be a szívműködés, extra könnyen félremennek a dolgok. Remélem, neked egyszeri eset volt. Itt a fórumon sajnos többen is vagyunk, akiknek mindig a 6. héten következik be a vetélés (én magam eddig három ilyen esetnél tartok, de a többiek is a sokadiknál). Molyoljuk, mi lehet az oka.
Ultrahang volt, de sajnos megállt.
Szívből gratulálok Tyutyu,sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindkettötőknek!! Nagy ölelés és pusza😊🙏🏻😘👏🏻🎉
Szorítunk neked mára; írj majd mindenképp, mi lett a vérvételi eredmény!
Ha jól rémlik, volt két korai vetélésed és ez a mostani, megtapadás nélküli beültetés, igaz? Tudod már, merre mész tovább? Vannak még tervezett vizsgálataid? Maradt embrió?
Szívből gratulálok és minden jót kívánok Nektek!
Gratulálok!💞 Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek! ❤
Sziasztok. Ma én is csináltam egy tesztet itthon. 11. Napon vagyok és tök nulla. Semmi nincs rajta. Teljesen ki vagyok akadva! Mindjárt bőgök😢😢😢
Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak!❤
Szívből gratulálok és sok-sok boldog pillanatot kívánok vele! 🙏❤️😘
Sziasztok !
Megszületett a mi kis csodababánk is ,37 hétre kicsit korábban ,teljes problémamentes terhességből.Normál szülés volt,magzatburok repedéssel kezdődött,kb 3 óra volt a vajúdás.Szinte hihetetlen hogy ez velem újra megörtént ez a csoda, annyira megható hogy bármelyik pillanatban képes vagyok sírva fakadni. Kívánom mindannyiótoknak hogy átélhesse ezt a fantsztikus csodát,annyira boldogok vagyunk elmondani nem lehet!!
Sziasztok! Lehet hogy valakinek ez nem újdonság,de már Magyarországon is hozzáférhető a méhen belül végzett immunológiai vizsgálat. A neve ImMap, a budapesti Hattyú medicinaban végzik el.
[link]
Hátha valakinek ez segítség.
Szerintem se teszteltél korán. Ha ötnapos embriót kaptál vissza, akkor ilyenkor már ki kellene mutatnia a tesztnek - de előfordul, hogy nem választódik ki elég HCG a vizeletben, vagy nem acélos a teszt. Nekem FET+7 napon volt 57 a HCG, de csak vérből nézettem, nem teszteltem.
Sziasztok!
Láttam ismét téma volt milyen vizsgálatok kellenek ha immunológiai (ilyen szó van?) hibára gyanakodtok. Korábban már leírtam, de bemásolom ide.
"Én most csináltattam végig az immumológiát, a decemberi 2. Sikertelenség után (pgs tökéletes embrióval). Nekem vidéken ezeket kérte a doki:
Triglicerid
IgA
IgG
IgM
C3
C4
Antinukleáris antitest
Béta2 glikoprotein
Cardiolipin
citoplazma mintázat, centromer antitest, ena teljes, szövetspecifikus autoantitest profil teljes,foszfolipid antitestek teljes.
Th1-th3
IL2/IL4.
IL2/IL10.
Gamma interferon/IL4
Gamma interferon/IL10
Ez 85000 volt a medicoverbe. Plusz zona pellucida, ez talán 8000 Ft a synlab-ban.
Anti tpo ez megvolt államiból
Cöliákia ezt korábban nézték már így nem emlékszem mennyi volt. (Nem változik)
Plusz egy allergiavizsg.volt még,hogy nem vagyok-e szójára allergiás,mert az intralipid (ha kell) tartalmaz szóját.
A két konzultáció hozzáadva 130 000 volt"
Remélem segítettem. Nekem nem volt eltérés és a 3.sikerült is már 7 hetes múlt a csodababánk 🥹
Gondolok rátok olvaslak titeket és küldöm a csít ❤️
További ajánlott fórumok: