Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt (beszélgetés)
Hát,én vagyok!
Végeztem mára,meg volt Szandi dupla hassal,fenékkel.Meg egy kicsit LM-eztem is.Ma szénhidrát napocska volt.:S Aminek nem nagyon örülök.
Negyed 12-kor:2 kicsi vajas pogácsa, 4dl tej
Negyed 2-kor: 5 kisebb szem sárgabarack
4-kor: 2 kicsi vajas pogácsa,2 kifli,4dl tej
4 óta nem ettem,és nem is vagyok éhes.Majd holnap reggel eszek valamit.Ki szeretném próbálni a reggeli tornát,kíváncsi vagyok milyen lesz.
Csajok!Merre vagytok?
Tündi????Hazaért apa?
Nah,neked is csak azt mondhatom,amit az előbb leírtam!
Tessék rendesen ebédelni!!!!!Nem kell addig enni,amíg "dugig" nem vagy,de ebédre kell a "rendes"kaja!
Igen,tessék többet enni,és lagalább ebédre vmi "tartalmasabbat"!
Attól nem fogsz hízni,és kell a szervezetednek,h legyen energiád!!!!!!!
Az én mai kajám: műanyag tálból zöldségleves, na nem túl sok, ez délután félháromkor.
Most, így éjfélkor: görögdinnye :)
Ennyi az egész. Nagyon kevés. Holnap többet fogok enni.
Már én is örülök, hogy elfogyott a sztrapacskád, mert ha olvasom, mindig megkívánom :)
Szerintem már nagyon túl hajtod magad, azért vigyázz, mert meleg van, ilyenkor a szerevezet hamarabb merül ki, csak az a baj, hogy ritkán jelez előre, nehogy valami bajod legyen nekem :)
Köszi!
Most hajtom magam,amíg van hozzá lelkierőm-lendületem.
De,amit te csinálsz,az valami hihetetlenül sok!
Gratulálok!!!Nagyon ügyes vagy!
Én erre képtelen lennék.Bicajozni,futni is csak úgy tudok,ha jön velem vki.Egyedül nem megy.....
Sziasztok!
Tiszta ügyesek vagytok!Felnézek rátok,de tényleg.Ma megint meghajtottam magam.Kaja:
Reggeli:2 szelet puffasztott búza,nagy bögre tej,egy muffin
Ebéd: Nagy tényár sztrapacska (már elfogyott,hála Istennek) :)
Vacsora: 3 szelet puffasztott búza egy db mackó sajttal
Igen ma egy kicsit tej termékes voltam,de nagyon szeretem a tejet meg a sajtot is.
Edzésem: 1000 LM tárogatás,40 lábujjguggolás, 120 fekvőtámasz, 440 felülés, 120 vádli gyakorlat, és 1 órás Béres Alexandra 200% című edzése. Ma 3szor izzadtam le.Még szoliban is voltam.Égett a zsír rendesen,nah de gondolom a sztrapacskával oda vágtam neki.:) Már csak holnap tudok edzeni,az utána lévő napok kilátástalanok.Jó sokat bicajoztál Zsani.Ügyike vagy!:)
Na,én is mostanában azért bicajozom inkább,mert annyira meleg van a futáshoz,és azért a bicajon jár a levegő.
Azért nem tudom,h hány kilóméter,mert van egy táv,amit megcsináltam,ez tőlünk oda-vissza 15km.Ezt megcsináltuk,és ezután csak tekertünk a városban.
Ma ezt a távot akarom 2-szer,de úgy,h az odaút,meg a hazaút csak egyszer van benne.
Twehát van egy szakasz,ami kimondottan bicikliút,ami átvisz egy másik faluba.De ahonnan ez kezdődik,az tőlünk kb.1,5 km.Szóval lemegyek:1,5 km, megteszem 2-szer a távot,az 24 km,és hazajövök,az 1,5 km.
Így adódik össze.
Remélem nem bonyolítottam túl....:)
Hú Jofre ennek nagyon örülök és nagyon boldoggá tettél ezzel. Büszke vagyok rád
Örülök, hogy a család jól van és Milánnak különösen. A nagyok nagyon ügyik
Szuszy nekem is nagyon melegem volt pedig én fél kilenc után indultam el.
Az biztos, hogy több az energia tőle.
Sziasztok!
Vagyok én is csak, hol itt, hol ott eddig. Most már itthon leszünk, úgyhogy tudok csatlakozni. Bár lehet, hogy csak Tünde emlékszik rám:) Egyébként 36 évesen 5 km - ha előtte nem futottál - tényleg klassz! 1 hete jöttünk haza nyaralásból. Minden reggel futottam + 3-szor animációs torna a campingben. Totál visszafogtam magam a kajában is. DE CSAK 1 kg-mal mutatott kevesebbet a mérleg:( Tudom, hogy ez így normális, de máskor már legalább 2-3 kg lement. Igy öregednék(: Vagyis nem én, csak az anyagcserém:) Na mindegy, a héten megszorítás van. Léböjt neerával. Jövő szombaton esküvőre megyünk, jó lenne csinosnak lenni.
Tündi: hálás köszönet érte, hogy ezt a topicot felélesztetted és így karban tartasz minket. Bár ahogy olvasom a többieket is, nagyon ügyesek és kitartóak a lányok. Puszi mindenkinek!
Engem is feldobott a bicaj, mostmár menni fog, itt van, hazatekertem vele:)
Nagyon hosszú utat tettél meg!
Nekem a 18 km ezelőtt kb. 80-90 perc volt. Szerintem Te sokkal többet bicajoztál 20 km-nél. Gratulálok, nagyon jó vagy.
Tünde, nagyon ügyes vagy, bírtad ebben a melegben? Szerintem a futáshoz még este is nagyon meleg van.
Én nyolckor indultam útnak bicajjal, de vizes volt a bugyim, a nadrágom, meg a felsőm is, pedig nem mentem gyorsan, és a bicaj ugye még "szellős" is :)
Kicsipoo amit ettél az fincsi de amit leírtál az edzésről azt leírni is elég nem megcsinálni.
Nagy grat érte.
Le sem merem írni milyen büszke vagyok magamra, hogy 5 km-t futottam.
Na jó én már 36 éves vagyok azért ne felejtsük el.-:)))))
Zsani nagyon nagy grat ügyi vagy.
Sziasztok!
Itt vagyok,csak gyorsan leírom mit tettem és mit nem tettem ma.:) De nagyon jó napom volt.Szóval a mai étrendem:
Reggeli: 1 szelet csokis müzli
Ebéd: Nagy tál túrós sztrapacska
Vacsora: 3 szelet puffasztott búza szelet
Edzés: 1100 LM tárogatás,40 lábujjguggolás, 120 fekvőtámasz, 440 felülés,120 vádli gyakorlat, és 1 órás Béres Alexandra 200% című edzése.Készen voltam ennyi mozgástól,7 órakor elindultam még futni,futottam 10 kört,4km-t.:) A mérlegelésemet nem írom le,mert katasztrófa.Megyek mert itt van unoka húgom aztán filmezünk.:) Holnap bekuksizok.Jó éjszakát!
Helló!
Túl vagyok a bicajozáson.5- fél 9-ig tekertem,úgy hogy kétszer álltunk meg ,ami összesen fél óra pihenő volt.
Szóval totál kész vagyok!Km-ben bőven 20 felett vagyok,ami tényleg feldob!
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok
- Mi a véleményetek az orvosi diétáról?
- Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt
- A gyes ideje alatt, hogy működik az orvosi ellátásra jogosultság?