Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt (beszélgetés)
Igen!:-)De nem bánom,1 darabot ettem,2 szelet pulykamell sonkával!Nem tudom,hogy mennyi kalória lehet,de ennyi szénhidrát kell egy napra!:-)
Az a baj,hogy nekem néha kell a kifli vagy a zsemle,mert hiányom van!:-)Ez a kedvenc kiflim,vajas és nem is nagy,de isteni!:-)
Szia!
Csepergett csak,nem volt vészes,délután szépen sütött a napocska.Jó volt egyébként nem voltam éhes,ennyi elég volt bőven,bár most érzem,hogy éhes vagyok,de már kibírom reggelig.:) Sikerült tornáznod?
Sziasztok!
Menü:
Reggeli:3 szelet búza szelet,1 milli mia vaníliás tejpuding
Ebéd: 5 evőkanál bableves
Vacsora: 3 szelet búza szelet,1 milli mia csokoládés tejpuding
Edzés:
4x30 fekvőtámasz
4x80 felülés
1000 Leg Magic
Nem volt kedvem el menni futni,remélem ez is hatásos lesz.:) Szerintetek 1 perc Leg Magicel hány kalóriát lehet elégetni?
Az evéssel már nincs baj.A d.nő belenyom egy gyógyszeres gézcsíkot,és ezzel el van zárva a lyuk.Gyakorlatilag bármit ehetek,de inkább olyan dolgokat eszem,ami könnyen rágható.Például ma a családnak főztem meggyszószt,rizst, libahusit sütöttem hozzá,a desszert pedig palacsinta.Ebből én meggszószt eszem,a hús rágásával még nem kísérletezem.Sajnos ez a dolog azzal jár,h enni már tudok,de mozogni,vagyis futni,nem.De azért ma beiktatok egy bicajozást,sztem az nem fog ártani.
Általában azt mondják,h azok a dolgok fájnak a legjobban,amik a fejen vannak (fog,fül,fej...:-) )Hát igen....
Sziasztok!
Már picivel jobb a helyzet,de ez még messze nem a vége.Nehezen akar beindulni a gyógyulás!Annyi azért már jó,h a tegnapi csík óta,amit betett a dokinéni,elviselhető a fájdalom,kibírom talán gyógyszer nélkül.
Ma 5-re megyek,majd aztán jövök,és elmondom,hol tarta a dolog.
Fogyival nagyon rosszul állok,már időtlen idők óta nem mozogtam,és érzem,h jönnek fel a kilók.....
Tornáztam ám! 45 perc taposás, 2500 lépés, lassan ment :) 450 kalóriát azért elégettem, talán- legalábbis a kijelző szerint.
Utána Réka 20 perc has, aztán 20 perc felsőtest. Izzadtam mint a kacsa:) Szó szerint büzlöttem, de már lezuhanyoztam, ágyam is kész, mályvateám itt van mellettem, cseresznye letudva :)
Képzeljétek el, baromi izomlázam van. Olyan jó, szeretem :)
Helló!
Nem baj, majd holnap!
Látom belehúztál a pudingba :)
A cseresznye fini, én most ettem, ilyen későn, de nem bánom :)
Halihó!
Reggeli: 1 tál cseresznye
Ebéd: 2 szelet puffasztott rizs,sonkával,4 dl csokis shake,milli vaníliás puding
Vacsora: 3 szelet puffasztott rizs,milli vaníliás puding
Nem tudtam futni menni.Esett az eső.:S Semmi nem jön össze amit a héten akarok.Szörnyű..Gyógyulást kívánok Zsani.:) Utálom a fog-as dolgokat.
Ugyanez a téma,amit leírtál.Nem is akar vérezni egyáltalán.Húzás után a 3. napon újra szurit kaptam,ki lett kapargatva,h vérezzen,de semmi.Nem akar összegyógyulni.Száraz alveolitis a doktornőm pontos diagnózisa.Én is csíkozásra járok 24 óránként,de egyenlőre semmi változás.....
Én is azt mondtam,h inkább vágják már le a fejem,csak ne fájjon!
Remélem javul holnapra,mert kivagyok már nagyon.Ettől a fájdalomtól tiszta ideg vagyok,a család issza a levét!
Zsani!
Merre vagy? Hogy van a fogad helye? Remélem nem szenvedsz már annyira? Én is tudom milyen ez, kínlódtam vagy 2 éve én is, a végén már nyüszitettem mint egy kutya, és ez nem vicc. Nekem is begyulladt a fogam helye, kezelésre kellett járnom vele minden nap egy hétig, mindig kimosták a helyét, gyógyszeres csikot raktak bele, de úgy is fájt nagyon. Aztán azt mondta az orvos hogy "'ki kell véreztetni," mert nagyon begyulladt a helye, úgyhogy még meg is szabdalta az ínyemet.
Remélem Neked nem lesz ilyen. Együtt érzek veled, azt hiszem ennél rosszabb fájdalmasabb dolog nincs is.
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok
- Mi a véleményetek az orvosi diétáról?
- Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt
- A gyes ideje alatt, hogy működik az orvosi ellátásra jogosultság?