Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Volt már valaki közületek olyan turiban, ahol pontokat kaptatok ruhákért? fórum

Volt már valaki közületek olyan turiban, ahol pontokat kaptatok ruhákért? (tudásbázis)

14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Michelle.r)
máj. 9. 10:39

Köszönöm:)

Az nem keves pont,jol hangzik

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
máj. 9. 10:04

Mivel kicsit messzebb van es ha utazok arra,utbaejtem..felhivtam es irtam is nekik,nehogy azt hidd hogy valaszolnak ertelmesen

Nyilvan latatlanban nem tudja ,de azt csak tudja egy uzlet hogy 1-10ig pontoz vagy 500-1000ig

máj. 9. 09:07
A Swappis ilyen. Nem tudom hány pontot ér egy ruha, én két jó nagy szatyrot vittem le, van kb. 15.000 pontom. Ha vásárolni akarnék, az eladási ár felét kellene kifizetnem, a másik felét a pontokból vonnák le. Budapesten a 2. kerület, Lövőház utcában voltak, úgy tudom, elköltöztek, de maradtak a 2. kerületben.
máj. 8. 18:33

Ha el adsz, annyit ér.

Ha second-hand, megy a turiba.

Mik ezek a pontok? Kefete meg piros is van?

máj. 8. 18:29
Pottyosts már rúgtak el a kerdesiemert😜
9. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Hansika)
máj. 8. 18:29
Sok volt a bab?
máj. 8. 17:43
A lelkiismeretes turkalok adokedvezmenyt regisztrálnak.
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 17:00
Ha ilyen jutna eszembe, akkor elmennék vagy felhívnám azt a turit ami érdekel és ott érdeklődnék, hogy milyen feltételekkel osztják a pontokat.
6. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 15:33
Nem bántásként írom tényleg, de nem mindegy 1 Brunello,1 Dolce,vagy 1 kínaiban vásárolt termékről van szó, azonos kopással.
máj. 8. 14:50

Vannak olyan hasznaltruha uzletek ahova beviszel ruhakat.Nem penzt kapsz erte hanem pontozzàk.Ezaltal kedvezmenyesen vasarolhatsz naluk altalaban 50%ig pontokkal,a masik felét fizeted.

Azokhoz szólt a kerdesem akik ismerik ezt a rendszert,es voltak mar ilyen helyen.

Az erdekelt , hogy pl egy ruha mondjuk atlagban 100 vagy 500 vagy 1000 pont is akár.Nyilván nem mindegy.

máj. 8. 13:48

Valamit nem egészen értek, azt írod: "Készülök összeszedni pár darabot" - ez azt jelenti, h. otthon készíted, h. elvidd nekik és ők pontokkal "fizetnek", mert tulajdonképpen bizományba veszik át és pénzt csak akkor látsz, amikor eladják?!?...

Vagy amikor ezt írtad ott voltál a turiban és készültél összeszedni, megvásárlási okból pár ruhát és van valami pontgyűjtő kártya, mint sok más helyen?

3. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 13:37

milyen pontokra lehet számítani?

Piros pont a jó válasz.

2. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 8. 13:24

Kockás.

Nem értem a kérdést, teljesen mindegy a pont, leírtad az értékét, ott a lényeg, mindhatnám ott a pont.

máj. 8. 10:38

Sziasztok!

Volt már valaki közületek olyan turiban ahol pontokat kaptatok ruhákért?

Készülök összeszedni pár darabot,de nem tudom mire számítsak.

Azt tudom 1 pont 1 forint náluk.

Nem drága turi,de jó lenne tudni nagyjából milyen pontokra lehet számítani.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook