Volt már valaki közületek olyan turiban, ahol pontokat kaptatok ruhákért? (tudásbázis)
Köszönöm:)
Az nem keves pont,jol hangzik
Mivel kicsit messzebb van es ha utazok arra,utbaejtem..felhivtam es irtam is nekik,nehogy azt hidd hogy valaszolnak ertelmesen
Nyilvan latatlanban nem tudja ,de azt csak tudja egy uzlet hogy 1-10ig pontoz vagy 500-1000ig
Ha el adsz, annyit ér.
Ha second-hand, megy a turiba.
Mik ezek a pontok? Kefete meg piros is van?
Vannak olyan hasznaltruha uzletek ahova beviszel ruhakat.Nem penzt kapsz erte hanem pontozzàk.Ezaltal kedvezmenyesen vasarolhatsz naluk altalaban 50%ig pontokkal,a masik felét fizeted.
Azokhoz szólt a kerdesem akik ismerik ezt a rendszert,es voltak mar ilyen helyen.
Az erdekelt , hogy pl egy ruha mondjuk atlagban 100 vagy 500 vagy 1000 pont is akár.Nyilván nem mindegy.
Valamit nem egészen értek, azt írod: "Készülök összeszedni pár darabot" - ez azt jelenti, h. otthon készíted, h. elvidd nekik és ők pontokkal "fizetnek", mert tulajdonképpen bizományba veszik át és pénzt csak akkor látsz, amikor eladják?!?...
Vagy amikor ezt írtad ott voltál a turiban és készültél összeszedni, megvásárlási okból pár ruhát és van valami pontgyűjtő kártya, mint sok más helyen?
milyen pontokra lehet számítani?
Piros pont a jó válasz.
Kockás.
Nem értem a kérdést, teljesen mindegy a pont, leírtad az értékét, ott a lényeg, mindhatnám ott a pont.
Sziasztok!
Volt már valaki közületek olyan turiban ahol pontokat kaptatok ruhákért?
Készülök összeszedni pár darabot,de nem tudom mire számítsak.
Azt tudom 1 pont 1 forint náluk.
Nem drága turi,de jó lenne tudni nagyjából milyen pontokra lehet számítani.
További ajánlott fórumok:
- Honfoglalón játszik valaki közületek?
- Van itt közületek olyan aki alma alkatú?
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Dolgozott már közületek valaki kínai étteremben?Igaz, hogy koszosak és köpködnek?
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Szed valaki közületek Frontint?