Telefonprobléma, hogy oldjam meg? (beszélgetés)
9. Kérdés1
máj. 11. 13:22
Előre elnézést a helyesírásért és kérlek ne kövezzetek meg és ne piszkáljatok érte
8. Kérdés1
máj. 11. 13:21
Új opció van most már ez a amit az előzőleg írtam márka telefont kölcsön kaptam és adom vissza a gazdáljanak az eredeti és az én telefonom az az eredeti telefonom ia xiaomi redmi note 12s és az a baj hogy egy vodafonos az az one i és egy t-home-mós kártyám van és nem férnek meg egymás mellet a telefonom van mert visszhangzik az egyik kártya vagy a másik ez az eredeti felállás amiért kölcsönkérdeztem egy telefont hogy megnézzem hogy mi a baj
7. Esemes45 (válaszként erre: 3. - Kérdés1)
máj. 9. 11:24
Ezért írtam az e-simet. Az nem fizikai sim kártya . A szolgáltatódnál nézz utána.
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
máj. 8. 22:55
Ha a profin akarod azokat is lehet particionalni már a lementesnel, de ha csak lementek, sitty-suty, azzal nem érdemes szarakodni.
Lehet szovedelmet tenni rá. Azt az amatőrök nem törik fel.
De nincs feltorhetetlen. Az apám holiday alatt feltotle a cuccaim 15-30 perc alatt :D
5. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Kérdés1)
máj. 8. 22:50
Külsős vinyo kell. A sima töltő mebenttel működik.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Kérdés1)
máj. 8. 22:48
Mi a kérdés?
Egy telefon kell. A SIM-et vagy vagy vágni, vagy adapter e tenni.
3. Kérdés1
máj. 8. 22:29
Xiaomi redmi note 13 5g ez az eredeti neve amiben szeretném hogyha három elosztásos lenne két sim kártya és egy micro sd kártya ehelyett a cím és a mikro sd kártya egy helyen van és egy két címkártya fér bele és egy micro sd kártya de a beteszed egy sim kártyát a micro sd kártya helyére akkor nem fér be mindkettő
2. Esemes45
máj. 8. 21:08
Nem értek én se hozzá , de e-sim kártya ?
1. Kérdés1
máj. 8. 20:33
Ez lehet hogy csak neked probléma xiaomi redmi 13 5g ebből márkába vagy egy sim kártyát raksz és egy mikro sd kártyát vagy két sim kártyát és semmi mikro sd ez a kártyafoglalat nekem nem tetszik mert nekem két kártyámmal és egy micro sd-m van hogy odjam meg
További ajánlott fórumok:
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- T. - probléma, telefoncserét kértünk, nemleges választ kaptunk... miért?
- LG KP500-as telefonom érintőképernyője nem működik, de az oldalán és az elején lévő gombok igen. Mi lehet a probléma?
- Mitől lehet probléma a karommal? Ha hátrahajlítom és feszül, fájni kezd vagy ha fogok valamit pl. telefont, zsibbad is a kisujjamig.
- Xiaomi telefon probléma