Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt (beszélgetés)
Helló mindenki!
Nálink az idő változatlan,egyszer 7 ágra süt a nap,egyszer szakad izomból az eső!Annyira unom már!Nem lehet semmi programot tervezni!
Mikor lesz már igazi nyár??????
Sziasztok Csajok csak bejelentkezem remélem mindenki jól van és minden oké. Elromlott a gépünk egyik pillanatról a másikra és ezért nem tudtam jönni. Igyekszem vissza olvasni
Szép napot mindenkinek!
Köszönöm,már jól.Elindult egy pozitív folyamat,úgyhogy van remény.....:)
Örülök,h sikerült berendezkednetek.Amúgy milyen az új lakás?Tetszik?Szomszédok?
Szia!Mindennel kész vagyunk!:-)Pár apróságot még kell venni,de minden a helyén van!
Te hogy vagy?
Na,hogy álltok a kipakolással????
Gondolom,már szépen berendezkedtetek az új fészketekbe!
Biztos kitart a szorgalma!:-)Ha nem tudok aludni,már pedig most nem tudok,akkor szoktam szöszmötölni!:-)De a nagy családi összejövetelek előtt is éjszaka szoktam főzni,mert nem szeretem,ha akkor kell csinálnom a kaját,meg kapkodni,mikor már itt vannak a vendégek!:-)
alvás nélkül jól elvagyok!48 órát simán kibírok!:-)
Köszönöm! Hidd el, nekem sem menne már a tanulás :) De Neked megsúgom, én csak ált. 1-2. osztályban voltam kitűnő, de a lányom ezt nem tudhatja :)
Ő eddig mindig az volt, és én tényleg nagyon büszke vagyok rá, bár nem az én érdemem, Ő nagyon szorgalmas gyerek, és talán túl magasra rakta a saját mércéjét, de nem bánom. Most volt 6-os, nyolc osztályos gimibe jár. Van még néhány éve azért, de remélem nem változik majd ezen a téren.
A lecsó.... azt nagyon szeretem én is :)
Látom Te is képes vagy éjjel főzni, én is szoktam néha :) Azért nehogy reggelig pakolássz, aludni is kellene, mert holnap nagyon fáradt leszel! Én is megyek, valószínűleg dolgozok este 8-ig :(
Sziasztok!
KicsiPoó! Már majdnem lemaradtam, most olvastam hogy nemsokára indultok. Nagyon szép időt, jó utat, és kellemes időtöltést kívánok Nektek!
Remélem ki tudsz kapcsolódni, és nem kell most diétázni :) mindent egyél meg amiről úgy gondolod jól esik, majd utána leadod:)
Niki! Jó költözködést, most tuti nem fogsz a kajára gondolni, ilyenkor az ember nem tud enni, legalábbis én így vagyok vele.
Tegnap nem sikerült tornázni, babáztam :) és ma sem, mert nemrég fejeztem be a gyerekek után a pakolást, takarítást, úgy hagyták itt nekem a lakást, mintha tornádó csapott volna be.
Délután én is palacsintát sütöttem, kb 30 darabot, és 5 maradt, de azt becsomagoltam és odaadtam a gyerekeknek útravalónak:) A szomszédban lakik a sógornőm, ma ott alszik a 3 grácia, holnap meg mennek vissza mamihoz.
Éjfélig szórakoztatott minket a lányom kishuga, én még utána mentem zuhanyozni, akkor aludt el.
A mai ebédet is tegnap este félkilenckor kezdtem el, ezért majdnem 11-re lett kész, de gondoltam így nyugodtabb leszek, mert én azért délelőtt még dolgoztam.
Ma volt a lányom évzárója, kitűnő a bizije megint, de most csak 2 tantárgyból lett dícséretes 5-ös, a többi "sima" 5-ös :) Tavaly 4 tantárgyból is dicséretes lett, de nem baj, csak maradjon meg így. 29 gyerek van az osztályban, és csak öten lettek kitűnők.
Ötkor jöttünk haza a suliból, és még utána kezdtem hozzá a palacsintához, de örültek a csajok, és én meg annak, hogy majdnem mind el is fogyott. Én is ettem kettőt :)
szia!Nem is jössz már addig,amíg nem indultok?A sminket várom!:-)Ja,azt hiszem ma én se fogok sokat alukálni!:-)Pakolok!!!!Összejött a várva várt dolog!Holnaptól költözés!:-)
Ha nem jönnél,akkor kellemes utazást!Érezzétek jól magatokat!:-)
Nagyon,nagyon jó nyaralást nektek!!!!!!
Én is kérhetek képet a szép sminkről?????
Ígérem gyógyulgatok!!!!
Sziasztok csajszik!
Nem szolgálhatok túl sok jóval.Nem mozogtam szinte semmit sem.Enni ettem.
Reggeli: -
Ebéd: 2 fánk
Uzsonna: 7 palacsinta (lekváros,kakaós)
Vacsora: pár szem kukorica,1 szelet sajt
Edzés:
80 felülés
30 fekvőtámasz
600 leg magic
meg pakolás Görögországra
5 é fél óra és megyünk.Nagyon nem várom az utat.:( Nem fogunk aludni a párommal míg el nem indulunk,legalább ennyit fogunk tudni aludni a buszon.Voltunk ma kozmetikusnál csináltak nekem egy olyan szép sminket.:) Nicole ha gondolod elküldhetem majd.:) Elhoztam a ruhámat is a várónőtől,majd bepakoltam holnapra.Most meg pihikézünk,tévézgetünk.Nagyon fogtok hiányozni.:( 10 nap hoxa nélkül. áhh..Csak túl élem,sokat fogok rátok gondolni.Jók legyetek és kitartást kívnok mindenkinek.Zsaninak gyógyulást,Nicolenak jó fogyizást és baba progit,Tündét meg még mindig várom vissza.:) Remélem jól van.Szuszynak is üzenem,hogy sok elégetett zsírt kívánok.:) Ha haza jöttem írok.Jók legyetek.Puszi
Én is csak áprilisban kaptam új bicajt,azóta bicajozgatok.Tetszik,és egy barátom mondta,h nagyon jó zsírégető.
Talán a napi 15 km elég lesz.
Holnap is megyek az "új" doktornénihez.Ő most nem rakott bele csíkot,hanem gyógyszert.De szerencsére nem fáj,és ez már fél siker!
Holnap délelőtt is megyek bicajozni a fogorvos után.
Most megyek a doktornénihez(az "újhoz),de utána ha nem esik,tekerek 15 km-t kezdésnek.Ez menni fog,nem kell hozzá ugrálni.Sztem még 1 hétig "bicajozgatok",aztá jöhet újra a futás is!
Szép napot!Majd este még leszek!
Szioasztok lányok!
Ma már kicsit jobban vagyok,a fájdalom elviselhetővé vált,de lett egy kis szövődménye a dolognak,h ne érezzem annyira jól magam.A gyulladás ráhúzódott a fülemre....
Megoldódott a doki-problémám,a doktornéniom nagyon rugalmas volt,felhívta az egyik kolleganőjét,h neki el kell mennie két napra,addig kezelne-e.Persze a kolleganője igent mondott,úgyhogy ma is tudok menni,és most már nagyon reménykedem,h nemsokára túlleszek ezen!
Nicole!Jól olvasom,h baba-projektben vagytok?
Ha így van,nagyon sok sikert hozzá,és jó egészséget!!!Néztem a képeid tegnap,nagyon-nagyon csini vagy!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok
- Mi a véleményetek az orvosi diétáról?
- Háziorvosnál főorvosi felülvizsgálat táppénz alatt
- A gyes ideje alatt, hogy működik az orvosi ellátásra jogosultság?