Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Szevasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Megnéztem én is nekem is tetszik ez a torna Guruljka!Én ezt szeretem!
De örülök!
Van ám az egy mérföldön belül is gyors, vagy olyan, hogy a két kézben egy-egy súlylabdát tartanak egy darabig. Majd megtalálgatod ezeket is.
Néha megszűnik a link elérhetősége, de csak azon a címen! Ilyenkor újra rá kell keresni, mert mindig elérhető marad. De emiatt kényelmesebb letölteni és lemezre írni.
Sziasztok!
Guruljka felkeltette érdeklődésemet Leslie iránt. :) Jelentem az első mérföldön túl vagyok. Szuper jó kis gyaloglós torna bentre és csak 15 perc az egész.
Guruljka! Köszi az ötletet. :)
Sziasztok!
Megjártam a várost. A bankban kellett várnom egy csomót, de befizettem. Aztán megvettem a buszjegyemet Umeaig, meg vissza. És vettem két farmert. :) Kb. 600 ft-ért darabját. Az egyik pont jó, a másikba még fogyni kell kicsit, de az beleszeretős volt. :)
...egyik legnehezebb nyelve a magyar.
Valahol olvastam, hogy egy nyelvben minél többször használják a cs-betűt, annál régebbi, annál ősibb, vagyis annál többet őrzött meg az ősi, u.n. csettintős beszédből. Hát a magyar nyelv e tekintetben nem panaszkodhat, pl. az angolhoz, némethez viszonyítva. :)))
Az angol nyelvész kutakodásai alapján az ősi etruszkok nyelve a mai magyar nyelvvel mutat legszorosabb hasonlóságot, vagyis azt mutatja, hogy mindkét nép, még valamikor réges-régen azonos területen éltek-laktak. És mivel más források szerint mi a rovásírást Mezopotámiából hoztuk magunkkal, ... ki tudja. Pedig én szeretném tudni, mi is a valóság. :))
Igaz, próbálják meg! Bár ugye a világ egyik legnehezebb nyelve a magyar.
Én most elléptek, intézem amit kell, majd hamegjöttem jelentkezek. Szép napot!
Persze, kell egy "világnyelv", amin egy nemzetközi összeröffenés alkalmából mindenki érti a másikat. De egyébként szerintem sincs semmi jogalapjuk arra, hogy úgy gondolkodjanak, ahogyan gondolkodnak.
Azért mert pár száz évvel ezelőtt a gyarmatosítások során elvárták a bennszülöttektől, meg a rabszolgáktól, a németekről ne is beszéljünk, még mindig bennük van a "tiszta faj" elmélet az egész megjelenésükben, a mozdulataikban. Persze lehet hogy rosszul látom. Tisztelet a kivételnek!
Valamikor 8 évig tanítottak az oroszra, sohasem tudtam megtanulni, és nagyon örültem, amikor "no végre totál el is felejthetem" jelszóval megszabadultam tőle, érettségi után.
Németül 4 év alatt sokkal többet tanultam, tudtam, de hát azóta sem szólt hozzám németül még a kutya sem.
Egyéb nyelvekre pedig errefelé azt mondjuk: lehet, hogy éppen az édesanyámat szidja! Ki tudja? :))
Persze jó, ha valaki ismer, tud idegen nyelveket, csak egyet nem értek:
- ha elmegyünk külföldre (mi magyarok), elvárják tőlünk, hogy tudjunk angolul
- ha ide jön hozzánk egy külföldi, elvárják tőlünk, magyaroktól, hogy tudjunk angolul
Akkor hogyan is van ez?
A vizes "trükköt" én is ismerem, köszönöm, hogy eszembe juttattad. :)
Itt is csak a tv zörög. Ráadásul az is svédül, meg angolul...
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok