Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Szerintem semmi különbség. De ebben a kávézóban nagyon finom. Van a városomban is, párszor már ittam ott, onnan tudtam, hogy mire számítsak. 😃
Elindultam hazafelé. Utazók összesen 4 órát, elköltöttem 13 forintnyi koronát (útiköltség, kávé, innivaló) egy 30 perces (ebből 25 perc várakozás) ügyintézésért. 😞 Az érzés leírhatatlan. 😃
Café latte.
Tejeskávé. Nem tudom, mi a különbség, az olaszok hogy készítik.
Náluk a sima piskóta spanyol kenyér. Nemrég azonosítottam. :D
Nálunk tegnap csak nyomott volt a levegő, de nem esett. Most lengedezik a szellő, és egy kicsit jobb. Kerültem egyet, most értem haza: elcsábultam egy adag pacalra, de ebédre csak a fele lesz, pár szem hajában főtt krumplival. A másik felét majd vacsira.
Ami ezt illeti, ez is eléggé fogyós kaja, gyorsan el fog fogyni! :))
Jó utat Katus!
Tegnap nálunk akkora vihar volt, zuhogott az eső még a lépcsőházban is, jól beázott.
Mai ebéd elég diétás: tökfőzelék pörkölttel. Tökfőzelék az egyik kedvencem.
Jó reggelt!
Betegeskedőknek, műtötteknek jobbulást!
Én már az Umeåba tartó buszon. 5 perc múlva indul. Megyék személyt csináltatni (150 km), mert a 30 ezres városban nem lehet. Ha meg már ott leszek kicsit körül is nézek. Szerencsére mára jó időt mond.
Szép napot!
Szervusztok! Jó reggelt mindenkinek!
Sajnálom, hogy zsinórban lebetegedtek, remélem, hogy azért reggelre már kezditek érezni a javulást.
Torokfájásra forró tea, valami kis bogyó, ha van, és C-vitamin. Nagyon fontos naponta néhány e.k. mézet bekapni, aranyat ér!!!
Betegen nem tornázunk, nem edzünk.
A betegséget ki kell feküdni.
Sziasztok! Begyulladt a mandulám. Nagyon nehezen eszek, mert fáj a nyelés. És étvágyam sincs. Remélem holnapra jobb lesz :(
Ti hogy álltok?
Én mostanában sajnos mozogni is kevesebbet fogok tudni. Még a pulzusom se mehet nagyon feljebb.
A szemhéjamat plasztikázták, azaz varrat van mindkét szemhéjon.
Jó reggelt mindenkinek! Végre szabad vagyok kicsit. :) Szép idő van errefelé. Remélem délután lesz energiám sétálni kicsit. :) Most megyek aludni. :)
Szép napot mindenkinek!
Nem lesz ez mindig így, most élvezem hogy gyorsabb a tempó, később úgyis belassul :-)
Az talán mindenkinél egységes: a végefele egyre nehezebb fogyni.
Szia!
Én is csak a napi sétát, hol gyorsabban, hol lassabban, hol többet, hol kevesebbet. De arra figyelek, hogy minden napot kcal-deficittel zárjak.
És ugye tudjuk, hogy 7000 kcal-deficit eredményez 1 kg fogyást, ha az a 7000 kcal nem jön össze egy hét alatt, csak a fele, akkor a fele... nem hajt a tatár. :))
Valóban ez a legtartósabb módszer. Mar egyszer fogytam igy, aztan terhes lettem es nem figyeltem a kajakra, meg sok volt a stressz is. Most már szeretnék végleg lefogyni :-)
A mozgást lassan építem fel, nekem egyelöre napi 2 gyógytorna (rtm) van az eltávolodott hasizmom miatt. De lassan elkezdek futni újra. Ha záródott a hasizom, utána meg nekiállok a súlYzós edzéseknek. Én nem szeretek a tv elött ugrálni, ezért fitness dvdk kilőve :-)
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok