Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
Nem vagyok a gyümölcs ellensége. Nem pusztítom. :D
Akár jó, akár rossz.
Rendszerint úgy vagyok vele, hogy a fene se cipeli. De az igazság az, hogy mostanában szokom rá vissza, azaz már néha beugrik a látványra, hogy ehető. Vagy 20 deka epret már ettem is az idén. Úgy nemtomhány éve először. De a görögdinnyét tényleg cipelni kellene!
Az idén talán veszek sárgadinnyét, azt szeretem. Azt se ettem évek óta.
Sör meg csak legyen! A komló olyan agresszív, azt pusztítani kell! :D
Nyáron a meleg tea a legjobb.
Meg a hűvös szoba, sörrel. Igaz, nekem nincs diabetológusom. (Még.) :D
Aha... ki mit szeret.
Tavalyelőtt ettünk dinnyét, talán.
Nagyon nem kellene ennyit általánosítanod. Egyszerűen azért nem mert nem találod el a középutat.
Nem értem, mi köze annak, hogy falun élek ahhoz, hogy ismer-e a fél falu.
Fogalmam sincs, csak a szomszédokat ismerem valamennyire. Pletykát nem hallok, nincs rá idő az alatt, míg a boltban vagyok.
Pár éve keresett bennünket egy áruszállító, a név alapján senki nem tudta az utcában, kik lehetnek azok... :D
Még csak 26 éve élek itt, a kincses-ruhaboltos Budapestről jöttem le falura, mert utáltam. A pesti belvárosban nőttem fel, amikor férjhez mentem, pici lakást kaptunk Budán. Anyám nekem szólt, ha Pesten nem kapott valamit, pár perc volt a Déli környéke busszal. Onnan jöttem le falura. Történetesen ezt a konkrét falut nem szeretem, elsiettük a házvásárlást. De nem szeretnék Budapesten lakni, soha többet. Másik városban is csak akkor, ha nagyon öreg leszek. Esetleg.
Engem az
Sajnos, így van :(
Diabetológusom nem ajánlotta. Véleménye szerint a dinnye cukros víz, vitamintartalma elenyésző.
Rossz hír, hogy helyette nyáron a sör még rosszabb választás:D
Nem biologizálok, most a különböző magyar alkotmányok érvényességeit akarom kipihenni.
Magas a GI értéke vagy mije, slussz.
Picit kevesebbet... a vidék leszólásából, ha kérhetem. Pest se olyan magas... :D
Kisvárosban lehet vásárlóhelyek közelében lakni, és Budapesten is vannak helyek, ahol a sarki kisbolt is messze van.
De van, akinek a csend és a nyugalom fontosabb, mint a ruhabolt.
:)))
Meg kell adni a testnek, amit megkíván! :))
Persze, figyelem, de az nem jelenti azt, hogy sohasem eszek! Édes-habos sütiket, és hasonlókat nem eszek csak kb. 2-3 havonta 1-1 szeletet, pudingot is kb. ugyanilyen gyakorisággal. És hát mivel figyelem, azokon a napokon más egyéb kajáknál pedig visszafogom a napi kcal, és ch bevitelt, hogy a nap végére azért "ne szaladjon el a ló".
Tudod, mindent, csak kevesebbet! :))
Nekem az is el ellenkező irányba esik ahhoz képest, amerre az egyéb elintézni valók vannak. Mert összegyűjtögeti az ember az intézni valókat, ha "bemegy"...
A buszköltséget is számolva nem bírok annyit cipelni, hogy megérje.
A teszkónál van szállítás, de nem mindenütt. Azaz a közelünkben sincs még. (Mert sokan el sem hiszik, hogy létezik ilyen probléma is.)
Az általad emlegetett multik itt egyáltalán nincsenek közel. Egyedül a "lidli" elérhető, de az is kerülő.
Mármint így autó nélkül.
Én nagyon kiakadok, amikor a tk lisztes dolgok drágábbak, vagy maga a tk liszt, amikor annak az előállítása olcsóbb!
Egyébként nem tudom, ti hol vesztek ilyen drága kenyeret. Én az auchanba 175-ért vettem 1 kilósat, tescoba van, hogy 129-ért, de talán a legolcsóbban a lidlben vettem, ahol 99 Ft-ért is vettem már kenyeret. Bár én nem nagyon eszem kenyeret, inkább kétszersültet, de páromnak szoktam venni, és biztos nem adnék 300 ft-ot egy kenyérért.
Szia Katus!
Jó éjszakát! Álmodj szépeket!
Jó reggelt! Szép napot nektek!
Engem vár az ágy, alszok egyet, este meg újra dolgozom.
Egy jó hónappal ezelőtt még itt is volt olyan üzlet, ahol a fehér kenyeret 200-230-ért adták, de a legtöbb helyen már akkor is 250-260 volt. A tk. lisztből, hasonlókból készültek pedig még ennél is drágábbak voltak.
Kb. egy hónappal ezelőtt ugrottak az árak, nagyon meg kell nézni, hogy melyik üzletben melyiket emelem le a polcról, bizony valamelyik nap én is majdnem beszaladtam a csőbe, amikor a fél kg-os kenyeret vettem le, 260.-ért!!! Hogy nem szégyellik magukat! Na gyorsan vissza is raktam! Most már én sem nagyon halogathatom, valami itthoni megoldást találnom kell, mert ez így nem megy sokáig.
Szevasztok! Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Ismét itt a nyár, nem tudom meddig marad, jó lenne, ha nem változna 2-3 naponta.
Kokuszcsoki! Vigyázz a puding vásárlással, csak az Oetker-márkák között kapni olyat, amit nem kell főzni!! :))
Ha én kavarok magamnak 8 db lesz belőle, én is 2 napra osztom még akkor is, ha csak fahéjat teszek bele.
Jesszus, Hópihe, itt a kenyér a hentesnél 200 Ft (fehér, szeletelt), a többi boltban sincs 300.
A hétvégén sütök megint házi kenyérkét. A fiamnak van bolti.
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok