Mindent, csak kevesebbet diéta (beszélgetés)
A paprikás krumpli tegnap volt.
Most a darab tarját mélyebben beirdaltam, sóztam, gyömbérporral és frissen morzsolt koriandermaggal fűszerezve, sütőzacskóban megsütöttem, a saját zsírjában. Fagyasztott borsóból volt hozzá főzelék.
Abból kevéske maradt, de hús jócskán.
Holnap krumplit főzök hozzá, a borsó jó lesz további zöldségekkel nekem egy leveskének.
Vasárnapra meglátjuk, mi marad, van pár darab derelye is a fagyóban. Hétfőn szemműtét nekem, de a fiamnak is be kell majd jönnie értem.
De jó kajaötletek, megérte ide benézni!
Bár nem a legdiétásabb, de vettem sütnivaló kolbászt. Ma alig ettem zsírt, így ezt holnap felturbózom :D
Ez a leves is finom. Jó ötlet ez a leves.
Még mára is volt egy adag rakott cukkini, már 3 napja ettem... most egy db-ig elég volt. :))
Hmm.. Jó kis ötletek. :)
Én ma még főzök egy tejszínes-tárkonyos ragulevest. Jövő héten meg rakott karfiolt.
Sikerült már kitalálnod, mit is akarsz főzni, vagy soroljunk egy pár ötletet? Húsosat, vagy inkább hús nélkülire éhezel?
Fasírt (krumplifasírt, zöldségfasírt) paradicsom mártással
Brassói, lecsó, hagymás bab sonka helyett füstölt kolbásszal
Paprikás krumpli nokedlivel
Tojásos nokedli friss salátával
Igen! És az egy kiló zöldborsóból jó esetben lesz 60 dkg tisztán. :( Sajnos luxusebédnek számít egy friss zöldborsóból készült főzelék. :( Pedig de jó is az. :)
Én is túl vagyok a gyalogláson, de ez most minden extra terhelés nélkül volt. Most csak kb. 6-7 km-t mentem tempósan. :)
Nálunk több mozgóárus is megkönnyíti a mindennapokat. Igaz, itt falun földszint lakik az ember, de a bolt nincs éppen a szomszédban, és alattomos kis emelkedők is nehezítik a gyaloglást.
Itt nem kapnék friss zöldségfélét, de olcsó a fagyasztott, és tisztítási veszteség sincs!
Van munkám, ami ráérne a jövő héten, de hétfőn szemhéjplasztikát végeznek rajtam, és nemigen fogok tudni kilátni a fejemből, ha netán beduzzadna a szemhéjam. Tehát el kell küldenem a munkámat, legkésőbb vasárnap délután.
Azaz valami g
Tegnap sikerült közel 3 órát jönni-menni-gyalogolni. Két nekifutásból, közben 1x felmásztam a másodikra 3 szatyor cuccal a kezemben. Az volt a gond, hogy közben leültem megpihenni, így a második kört már nagyon-nagyon nehezen tettem meg.
Ma már csak másfél óra volt, de az extrém terhelés, súlycipelés azért még ma is meg volt visszafelé. Pedig a zöldségestől csak a krumplit, vöröshagymát hoztam. Volt nála sárgabarack (meg sem kérdeztem az árát), zöldborsót "csak" 999.-ért adta! Milyen jó, hogy lehet kapni! :))
Szia! Gratulálok. Valóban ha kellemes az idő a sétára, inkább azt kell már ilyenkor választani, amíg tél volt, voltál/voltunk bent éppen eleget!
Én most értem vissza, ez is másfél óra jövök-megyek-gyalogolok, tipegek és topogok volt.
Mondom épp a szomszéd csajnak, ahogy bejött ez a meleg, valahogy nem úgy forog a forgóm, és a térdeim is mintha be lennének rozsdásodva. Azt hitte, hogy csak ő érez ilyesmit. Akkor meg vagyok nyugodva! :)))
Sziasztok!
Tegnap vettem mérleget. :) Úgyhogy ma reggel végre tudom a "tiszta súlyomat" is. Kicsit meglepő volt. :) 91,1-et mértem. Aztán ráálltam úgy is ahogy az edzőteremben szoktam. Úgy 92,6 lett. Még így is egy kiló mínusz. :) Szóval örülés van. :) De hát majd egy hét múlva okosabb leszek, hisz már ehhez tudok majd viszonyítani.
Most még gondolkodom, hogy edzőterembe menjek-e vagy bevállaljak megint egy 9 km-es sétát. De valószínű az utobbi lesz, mert nagyon szép idő van.
Oké!
(Szép álmokat!) :)))
Jó reggelt. Én is ide értem, valami gond volt a net-tel, kb. fél órát próbálkoztam, mire sikerült rákapcsolódnom.
Itt most 1000 ágra süt a nap, majd én is elindulok, jobbra-balra. Csak egy kicsit később.
Szép estét mindenkinek!Nagyon jó ez a törölközős torna is a riszálom így is úgy is!Nekem ezek jönnek be mert valamikor szerettem táncolni !Ma meg már nincs kivel!Sajnos!Pedig az nagyon jó alak formáló lenne!Ma is este 7-re értem haza reggel 5 órától!Valahogy nem tudtam még rávenni magam a mozgásra!A munkahelyemen kérdezték nem vok. már idős ezekhez a dolgokhoz!Az ember sosem túl öreg ahhoz, hogy új célokat tűzzön maga elé, vagy új álmai legyenek."
Les Brown
Idővel lehet a két riszálóst közvetlenül egmás után csinálni.
Én a napokban ezt fedeztem fel, ünnep utánra javallott... :D
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Mindent lehet, csak akarni kell!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok?
- Mindent a Premium Diet orvosi diétáról - tapasztalatok