Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Viszont Teeeee csajszikám Teeee vasárnap pisilj már le egyet! Neked nem kell megnézni csak küldd át nekem.
És ha esetleg neg. akkor sem kell látnod.
Sziasztok! Visszaolvastalak benneteket, gyors gyógyulást kívánok a betegeskedőknek! Nálam egyelőre semmi újság nincs, csak várakozás van. Hétvégén mi is babanézőbe megyünk ismerősökhöz, örülök is neki, meg nem is...
Azért még neeeee!!! Esetleg lh-val ha nagyon unatkoznál 😊😊😊
Ciklus 17.napja.most akkor teszteljek? :D :D :D
Lanyok en attol keszulnek ki, ha bizonytalan vagyok :) igy inkabb kielem a vagyaim az occo tesztekkel, igy megse egy vagyont pisilgetek el, de en nem dolok a kardba ha epp nem csikos. :)
Ciklus 17.napja vagy dpo17.nap?
Ne húzd az agyam én is beteg vagyok,pont kb a beágyazódás óta! :D
Állandóan harcol bennem hogy jajj végre terhes vagyok meg az úgyse sikerült!
Nem tudom mit higgyek,tesztelni nem szeretek idő előtt engem eléggé megvisel a negatív látványa.
hát nem tudom, hogy jobban jártam-e ezzel, hogy elkezdtem a gyógyszert, mintha megvártam volna, míg magától visszaáll a progim.amúgy kísérteties a hasonlóság az első terhességemmel: akkor voltam utoljára ennyire beteg, t*knyom-nyálam egybefolyt.persze Apával itt spannoljuk egymást, hogy teszteljek, hátha...áááá mégse.mint a dedóban :D
Pffff , ne is mondd a szomszéd 19éves lánya terhes azt se tudja , hogy hívják a fiút....de anyuka is úgy örül neki, hogy nagymama lesz 😮
Lina sorra kerulunk mi is! :)
Hurrá ujabb kismami a környezetemben.Második hónapban sikerült.Hogy lehet valaki ilyen szerencsés?Nem irigylem én tőlle de legyen már nekem is.Kivagyok.
Lullika üdv a klubban nekem 3napig készült leszakadni a mindenem .
Előző ciklusban volt ilyen szintű cucc. Azt hittem bepisiltem vagy valami hasonló. Jaaa és nyígjál csak !😉 olcsóbb itt, mint pszichológusnál 😁
Picilányka, nekem is a 2-3.napon kezdődtek a mellékhatások. étvágyad van?
Sziasztok! jövök megint nyígni, üssetek le, ha már unalmas vagyok: szóval az egész altájam majd' leszakad, 17.napomon vagyok, plussz iszonyat beteg is vagyok(influenza-féle), plussz az előbb konkrétan 1 deci folyás távozott belőlem(nincs bajom, szóval nem lehet fertőzés...). volt vkinek hasonló mellékhatása? Már ha ez az egyáltalán...
Picilányka, érnek bizony, ne aggódj! :) Hamarosan meg is kuksizhatod az UH-n. :)
Nagyon sajnálom Betti! :( Holnapra jobb lesz minden, mély levegő, új hónap, és sok szex ;)
Jól van, nyígok! :D:D Nagyon aranyosak vagytok! :)
És Te Krystin???? Hogy állsz?
Ne lepődj meg, én se éreztem semmit mégis volt a 14.napra egy szép 20mmes tüszőm.Pedig biztosra vettem hogy nem hatott, mert se feszítő érzès, se szúrkálás nem volt.
Persze , hogy lehet bármi.
Szedjél e vitamint is
Sziasztok!
Eddig 3 szem Clostit vettem be, a 2. napnál tartok...és még semmi mellékhatást nem érzek, ettől ugye még dolgozhat a gyógyszer? :O Egy hét múlva megyyek UH-ra, addig igyekszem nyugodt maradni és arra koncentrálni h érjenek a petesejtek...
Betti ne add fel, milyen leleteid vannak? ha nincs hormonsorod, érdemes lenne 3. és 23.napit csináltatni. A gyógyszer is segíthet, csak fel a fejjel, ha elmész a dokihoz az már egy lépés a jó úton!
Sajnálom Betti , de ne add fel! Én is ezt éreztem múlt ciklus végén is és most nem rég is.
Hát csajok el vagyok keseredve....ma megjött! Megyek gyógyszert íratni! Bár már teljesen elment a kedvem mindentől! :( Hajrá nektek,drukkolok!
Úgy-úgy Te is itt nyígjál😂😂😂 nehogy már csak mi!
Krisztiv nyígjál itt, ha már a falat kaparod a várakozás alatt :) lassan telnek a napok, de segítünk :)
Betti hogy állsz?
:D:D Okés, itt vagyok, olvaslak ám Titeket, csak próbálok nem rágörcsölni itt ebben a két hetes várakozásban... :D
Hogy vagytok? Ki hol tart? Betti, mizujs?
Én 19. cn, 3.dpo.
Betti teszteltél azóta vagy megjött?
de aranyosak vagytok csajok :D a gólyákat én is nagyon szeretem
További ajánlott fórumok: