Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Nekem csak jó véleményem van.
2015 szeptemberbe szedtem először, majd októberbe. Novemberbe pozi teszt, de sajna dec elején missed ab. lett, UH soha nem láttak babát csak b-hcg laboromon látszott, az is h mennyire gyorsan csökkent a vérben a hcg szintem.
2015 Dec.23 volt az esküvőnk.
Januárba megjött.
Február elején megjött, ekkor closty 3-7 nap között 2*1, folsav, elevit, b komplex vitamin.
Márc elején pozi teszt, most vagyunk 35.hetesek a kislánnyal.
Csajok, 3.nap, napi1 szem, de meg semmi rossz mellekhatas. (Meg arra se robbantam, mikor ferj a vasarnapi meccset emlegette..SOT, tok nyugodt voltam, mint aki lexarom tablettat kapott volna :) pedig a foci az, amit ha meghallok, mar elegem van)
Remelem attol megteszi a hatasat odabent!
Dolamar mar nincs sok, kitartast! Ez meg nem is bunozes :D
Nina :D sajnalom, hogy megjott, de olyan aranyosan irtad :D te nagylany :) majd a lombik sikerul! :)
Köszi! :)
Ezek a mellékhatások,brutál! JenBP ez jó,leestél a székről :) jót nevettem! Szép tüszőket hamarosan mindenkinek,mert a többség ott tart,ha jól emlékszem!
Ne depizz! :) 1kocka csoki?! =összmaszatoltad a nyelved :) minimum fél tábla, az hat! :)
Mellékhatásokat nem olvasunk, ha rajtuk múlna a "félrenyelést" is ráírnák, nehogy pereljék őket valamiért...
Ma nagylány lettem :)
😂😂😂😂
Na mesélj , hogy csináltad?
Én a múlt héten konkrétan leestem egy székről. :D De nem fogom a Clostira, én voltam a béna. :D
dólamar egy séta a friss levegőn? Nekem attól mindig jobb kedvem lesz.
Én ma olyan depis vagyok , hogy az hihetetlen!!!
Pedig már vettem forró fürdőt, bűnöztem és ettem egy kocka töltött csokit meg 5 szem szőlőt. Előre félek már a 3.havi clostitól, nem akarom, hogy szükség legyen rá.
Krisztiv a mellékhatásokra visszatérve...kedvenc : stroke, amikor elolvastam azt hittem leesek a székről.
Betti drukkolok, nekem a hányós korszak korán jött, az első szívhangos ultrahang után kellett elmondanom (8éve), hogy babát várok, mert a kolleganőm már 4.napja látott végigrohanni az irodán a mosdóba :D 3napig még elhitte, hogy f-h vírus :D aznap meg megkérdezte halkan, hogy nem vagy te terhes?? hát elmondtam neki később, megmutatva a kismaszat uh fotóját :D majd elmondtam a főnöknek is, nehogy pletykából értesüljön hamarabb. (most, teszt előtt ez szerintem korai, de persze ilyenkor annyira rágörcsölünk minden apró tünetre, hogy az is 'jel', ha van, meg az is, ha nincs :D)
jobbulást, és ha vasárnapra nem várod, akkor lehet h már pénteken pozi lehet, vagy ha jóstesztelgetni szeretnél, akkor reggeli ovutesztből nézheted, hogy erősödik-e. Majd gyere, remélem jó hírt hozol
Sziasztok!
Szerintetek ilyenkor létezik émelygés és hányinger vagy már csak beképzelem???! Vasárnapra nem várom! Alul néha fájdogál is már pár napja.... reménykedem! Ez volt a 3. clostis hónap! Mikor érdemes tesztelni? (28 naposak a ciklusaim)
Köszi Dólamar!
Én is drukkolok nagyon! :)
Remélem h a Norcolut-tól meg fog jönni...bár tudom h az sem rendes menzi, csak megvosásos...
Szoktál ovu tesztelni, vagy mérni a hődet JenBp?
Mert az alapján, ha még nem történt meg az ovu, akkor szupi lenne a 11. nap. Ugyanakkor, ha a 10. napon szokott PÉ-d lenni, akkor a 7. napon már kell ott lennie domináns tüszőnek. :)
Janesugar! Ha este 18:00-ig megjön és nem csak barnazás meg 1-1 csepp akkor az az 1.nap.
Az én dokim így számoltatja.
Sőt a régi orvosom is.
Ez ìgy tökéletes és alapos!
Ha nincs IR és társai az már előny! Szorítok nagyon!
Picilányka hajrá!
Jen szerintem tedd első napra a mensit, ha délutáni is. Én az estit is elsp napra veszem, nem rakom át köv.napra. (az ovuba én is belezavarodok, leesés napja, vagy a köv nap... :D)
Dólamar!
2*1 szem lesz az adag, 59. nap között.
12-14. napon UH (és utána 2 naponta együttlét), 21-23. napon progira vérvétel, 30. napon, ha nem jön meg, akkor tesztelés.
Jó lenne, ha ennyi lenne...Cscak nem tudom h nekem, akinek szinte soha nem volt ciklusa, hatni fog-e egyáltalán a Closti...bár a doki azt mondta h bizakodó, mert a hormonális eltéréseken kívül más kísérő betegés (IR, pajzsmirigy stb...) nincs.
Norcolut után 2-3nappal megjött nekem legalábbis.
Clostiból mennyi lesz az adagod? vérvétel? Uh lesz közben?
Hali!
Tegnap beszedtem az utolsó szem Norcolut-ot, most várom h mikor fog "megjönni" és kezdem a Closti-t...nagyon izgulok, remélem h ezúttal lesz peteérés tőle, már olyan jó lenne, ha eredménye is lemnne ennek a sok gyógyszer szedésnek. :(
Megy a drukk Mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?