Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Igen igen majd számoljuk a hányingeres órákat!😉
Mindjárt fél 6! Csuriban vagyok a tüszőidért!
Bár úgy lenne ! Csak szólok a pozitív teszttől nem leszünk nyugodtabbak!😁😁😁
Sőőőt....
Olyan boldog vagyok! Működök!!! Negatív az lh teszt!!!
Bocsánat a kitörésért , de azt hittem , hogy a pco miatt pozi lesz és annyi a pé-nek.
Még hogy nem vagyunk optimisták!
Nekem mensisen fáj a hasam , nagyon nem jó érzés!
Nekem júni 22 😂😂😂😂
Azt hittem csak én vagyok ilyen kuka! De csapj bele! 😂😂😂😂
Na az jóó, nekem is nagyon halvány csíkocskák vannak már, de persze ez még mindig negatívnak minősül. (de legalább nem a tesztek rosszak, amiket vettem :D) szerintem a CB mosolygós jobban mutatná az ovut, de az baromi drága.
délután jövök az infoval, remélem jó hírekkel :)
kapd el apát te is! :D
Köszönöm! Sok sikert neked a dokinál! Én is mindig izgulok amúgy!
Csajok, nézegettem szállásokat, mert jövőre mindenképp el szeretnék menni Prágába.
Erre nézegetem hogy mikor lesznek hosszú hétvégék és az jutott az eszembe hogy nyárra nem biztos hogy jó ha foglalok, mert ha most terhes vagyok akörül szülnék :D:D
gyorsan megnéztem szülési kalkulátorral is, az ovutól számolva Június 20.
Sziasztok, ma reggel legalább már feszített és volt végre ovufájdogálás is, úgyhogy örülök, és várom a fél 6-ot, hogy doki bácsi mondjon már valamit :D basszus ez még csak egy tüszőuh, nem is a 6hetes első :D :D de már emiatt is izgatott vagyok :)
jobbulást lányok, Picilányka biztos használ, és igen, a cél érdekében a negatív mellékhatásokat is tűrnünk kell
Krystin drukkolok, hogy ne jöjjön meg, és csíkos legyen!
Juhuuu ! Mondjuk én 35 napossal számolva!
Ma is tegnap is szétszakad a fejem!
Étvágy....nem sok, szédelgek is már kissé. Lesz@rom, minden mellékhatást kibírok, csak hasson a gyógyszer.
Lina* ... annyira ismerős az érzés, körülöttem is mindenki vagy terhes vagy babázik. Sokan közülük a "nem készültem fel az anyaságra, nem tudok átszellemülni, nem érzem a boldogságot, azt hittem, hogy nem jön össze ilyen gyorsan, amikor megtudtam h kisfiú, napokig sírtam, mert lányt akartam..." típusú, számomra érthetetlen dolgokkal traktálnak. :O Mindig ledöbbenek ilyenkor h vki hogy nem bír örülni ennek az állapotnak...meg azon kesereg h nem olyan nemű, mint amit akartak. Basszus, annyira mindegy h fiú vagy lány (legalábbis nekem), csak jöjjön és egészséges babó legyen.
Jajj csajok,de nyaggattok :D
Van itthon 15-ös tesztem elnyomok akkor egyet vasárnap, ha negatív legalább tudom mire számítsak!
Hanyadik nap? Próbálom a tesztelők sorrendjét felállítani. Krystinnek kéne kezdeni, de csajoskodik...
Nekem 20-a a nem várt napja, előttem van krisztiv. Lucamami pénteken kiderül.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?