Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
naa ez az, tudom hogy 1:1 arány a jó, de ezt sehol se irják le, hogy mi van ha ez az arány 0,5.
tudom hogy nem jó, de nem tudom mire utal.
amúgy én is erre gondoltam hogy a colsti azért növeli a progit is, mert hát peteérést csinál, akkor meg lesz sárgatest, ami kell hogy növelje a progit.
Pcosoknak is adnak clostit csak jobban jell csekkolni és nem árt a tüszőrepesztő.
Én szerencsére jól reagálok rá, hiába a PCOS
Én pcos vagyok nagyon durván.
És 2 gyerekem van. A closti növeli a progit , de egy terhesség megtartáshoz csak túlstimukor van esély,progipótlás nélkül. Az én régi nőgyógyászom is erre ment rá a nagyobbik fiamnál 4x2 volt az adagom. Lett egy 10 cm-es egy 5 és egy 6 cm- es cisztám. Ezek is termelték a progit azért maradt meg a terhesség. Persze amikor idősebb és bölcsebb lettem😁 és utana olvastam rájöttem , hogy simán az életembe is kerülhetett volna. A 11.héten véreztem be és kaptam utrot. A 2.terhességemnél ugyanez a doki szintén nem adott progit , mert úgy volt vele a closti tartja és ha baj van szelektál el is vetéltem a 7.héten 😢
Most a kicsinél pozi teszt másnapján nyomtam is be az utrot.
Pco és IR -nél gyorsabban ürül és lassabban, nehezebben termelődik
Mielött meg kellett volna jönnie akkor kezdett el fájni a mellbimbóm, meg a vasárnaptól görcsölgetek.
Hát súlyos progeszteronhiánynál szerintem nem marad meg a baba.
Én úgy tudtam hogy PCOS oknak nem szokás Clostit adni.
De van csomó ember aki szedk a clostit semmi, aztán mikor abbahagyja sikerül.
amúgy ha valakinek súlyos progeszteron hiánya van, akkor ugye az hiába clostizik? egyik ismerősömnek 4 nmol/ml a progija, és mégis clostizza a nődokija, de progit nem ad neki. nekem ez furcsa.én a biztonság kedvéért tolok napi 2x1 utrót, de nekem 59 nmol/Ml a progim, nincs vele gond.
Azt is furcsállom, hogy valakinek nem jön össze closti nélkül, clostival meg igen. lehet én is ez a kategória vagyok? bár nem tudom mert a volt pasimnak sperma gondja volt. (3% volt a morfológiája)
nekem az lh 3.5 az fst meg 9. azt tudom ha forditva van, hgoy az lh a kétszer annyi, az pco gyanú. de mi van ha forditva van az arány?
van itt pco-s, akinek clostival sikrült?
ti kaptatok progeszteron pótlást?
Nem éreztem semmit ami sikerre hajazott volna.
Se szúrkalás, se vérfolt semmi.
A betegséges dologon gondolkoztam én is, mert hétfő éjjel volt ovum, és következő vasárnap már fájt a torkom és hétfőn ki is dőltem.
Drukkolok nektek csajok!
Anno az én hányingerem is teszt másnapján kezdődött.
Tudod mi jutott eszembe az előbb? A kis "megfázasod" látod , hogy az 1.tünet volt?
Én is reménykedek, de persze ha folyást érzek eldobok kapát kaszát rohanos a mosdóba, de eddig szerencsére semmi rossz. Egy kis görcs de szedem a magnéziumot.
Megelpő módon megérkezett egy kis hányinger is, reggel elég cefetül voltam főleg mivel az orvoshozmenésig nem akarom elmondani a munkahelyemen mi a helyzet, féltem ha kidobom a taccsot akkor nem lesz sokáig titok.
Közöltem nem bírtam ki!
Egy bodyt adtam neki ajandékba.
Megkapta,megköszönte de láttam hogy nem érti hogy mivan, aztán nagyon néztem akkor esett le neki elés kérdezte hogy: Te terhes vagy?
Mondtam hogy úgy néz ki hogy igen :D
Aztán nagy mosoly és ölelés :)
Kicsit meg visszafogott, beszélgettünk mondga hogy olyan furi hogy nem látjuk meg semmi igazából mintha semmi nem valtozott volna, meg fél hogy elmegy a baba és hogy engem az nagyon megviselne.
Jaj Krystin,de jó hír ez! :))) úgy örülök! mesélj majd, hogy közölted a hírt Apával? :)
én reggel megyek vérvételre, de majd ki kell találnom, hogy "progeszteronon belül mit szeretnék pontosan nézetni..." :))) őrület!
Jajj akkor férreértettem :D
Az is van otthon!
Kb. Egy gyógyszertár ès vitaminbolt van nálunk :D
Magnéziumot , ne kálciumot.
A magnézium enyhíti a görcsöket.
Szedem igen, meg mellette figyelek hogy mit eszem!
Nem szúrkálást még nem, nem is éreztem azt a hüvelybenyilallot aniről páran írtak.
Na akkor mindjárt vedobom egy calciumuskot.
Vagy jo a calciumsandoz is?
Nyomassad a magnéziumot ezerrel. Progiszintet kéne nézetni mielőbb.
A merckformint szeded?
Jajj csajok annyira izgulok hogy minden rendben legyen!
Kedd reggel tesztelek újra!
Érezgetem már a görcsölést, félek de azért reménykedek hogy minden rendben lesz!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?