Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
na az szuper, akkor az egy jó nőgyógyász!
ami még eszembe jutott, hogy van ez az MTHFR mutáció, azt érdemes megnézetni, mert ha az ember nem tudja feldolgozni a folsavat, akkor vagy meg sem tapad az embrió, vagy nagy a kockázata a vetélésnek. sokan ezért vetélnek el. én elmentem, és álmomban sem gondoltam volna hogy MTHFR heterozigóta vagyok.
(amúgy az emberiség 4o % -nál van eltérés, és ez 1oo%-osan öröklődik) a homozigóta az még gázabb, szerencsére én csak hetero vagyok, ami azt jelenti, hogy csak az egyik szülőm volt mthfr-es génmutációs, a homo az az, amikor mindkét szülőnek van ilyen mutációja.
szedni kell rá külön folátot ez az aktiv folsav, vagy másnéven b9, de metafolátnak, meg ezer féleképpen hivják még, aktiv folsavnak is nevezik. mire hogy van ráirva, én a Best of folat készitményt eszem, interneten lehet megrendelni. Mo-n nincs ilyen a patikában külön, a femibionban van egy kevés, meg az Elevit-ben is. de ha ezt nem kapja meg a szervezet, akkor a kismama elvetél. sokaknak emiatt van vetélés.
amig élt Czeizer Endre, ő mondta ezt mindig, hogy a 3 gén vizsgálatot meg kell csináltatni (mthfr, leiden, protombin) ebből a másik kettő is fontos, de az trombózist okoznak. de azok is fontosak ahhoz hogy tudjuk emiatt van-e a vetélés, vagy a meddőség.
synlabban a 3 gént leveszik 15ooo ft-ért, szerintem érdemes ezt megnézetni.
egyébként meg fontos a folát bevitele (folsav helyett)
Nálunk apa volt andrologián, szuper eredménye van, így nála semmi gond szerencsére. Januárban természetesen sikerült teherbe esnem, májusig tartott, sajnos a baba beteg volt. 19.hétben már nem egyszerű műtét. Ez a 'szülés' bolondította meg a szervezetem, a hormonjaim. (ami persze természetes, de mivel mielőbb szeretnénk a kisbabát, hát most nehezítő körülmény.
Mivel nem volt ovum, hát a hormonleleteim után kaptam a clostit
szerintem alap lenne, hogy a pasit megnézzék egy clostis kúra előtt. mert én 3 évig jártam meddőségibe (a volt pasim miatt) és a legtöbb esetben férfi gond van, nagyon sok pasinak nem jó a spermája, vagy a szám kevés, vagy a mozgás rossz, vagy az alakjuk rossz. nem is értem, hogy nőgyógyászok hogy adhatnak olyan gyógyszert nőknek, aminek még veszélyei is vannak, úgy, hogy a pasas nincs megnézve, hogy egyáltalán az anyag, amivel dolgozunk, az jó -e.
Tehát szerintem a következő lépés a katona számlálás kellene hogy legyen mindenképp, de mondom, szerintem ezt már a closizás előtt meg kéne tenni.
ha a férfi oldalon minden rendben van, akkor a nőt kell tovább vizsgálni, hogy jók-e:
pajzsmirigy
ir-pco
átjárhatósági vizsgálat
endimetriózis nincs-e
nincs-e glutén, vagy más érzékenység
immunológiai dolgokat megnézni, hogy nincs-e ellenanyag termelés a nőben az embrió ellen (ez az az NK sejt)
kromoszómák megvannak-e mindkét oldalon xx és xy
én ezeket mind végignézettem, rengeteg 1oo ezer ft-ért, és nem találtak semmit, azért clostizom most, de már másik férfival, remélem neki nincs baja, merthogy őt még mi sem nézettük meg, szóval most én is kockáztatok egy hónapot. ha ez nem jön be, lehet elküldöm egy vizsgálatra hogy számolják meg neki a katonákat (hereviszér, autóimmun betegség bármi lehet, ami miatt nincs megfelelő spermaszám, rengeteg férfinak nem jó az anyaga)
Huuu az mindjárt itt van. Én köv. keddet vagy szerdát. Csüt-ön kéne nem megjönnie. Ha kibírnám jó lenne addig várni , de aztán mindig megmagyarázom magamnak, hogy azért kell mielőbb tesztelni , mert akkor az utrot előbb tudom elkezdeni 😁
A hőm : 36.9
Nem feltétlen cisztásodnál , meg azért odafigyel a dokid hiszen uh-oz, vérvételre küld. Előbb emelje csak a clostit, van aki napi fél tablettával plusszolja meg.
Amúgy igen van egy másik peteérés segítő, állítólag hatásosabb is , de gondolom erősebb is.
Köszi jól vagyok, 8. dpo. Hétfőt céloztam be tesztelős napnak. Aztán majd kiderül :)
Nálad mizújs? :)
Betti, köszi, én is ebben bízom, talán az emelt adag megteszi a hatását, és rákérdezek majd, kellene-e tüszőrepesztő is, vagy most csak a closti magában elegendő.
Hátha nektek is nyertes lesz ez a ciklus!
Nyugi Betti lesz neked is pozi teszted!
Ez a baba tovább készülődik, hogy szebb legyen! Biztos csajszi lesz!😉
Krystin90 Nagyon gratulálok! :) Jó egészséget és ne idegeskedj,minden rendben lesz! Remélem sorban jönnek a jóhírek!!!! ;)
Ma a 3. clostis napom volt!
Lucamami78 2*1 az adagom továbbra is!Olvastam,amit írtál,majd a következő hónap jobb lesz!!! Dólamar minden clostis hónapban volt peteérés! Várom a pozi tesztek felőli híreket!
Látod ezért mondom , mert pl. múlt hónapban nekem is 35 napos ciklusom volt , de peteérés a fájdalom és nyák állapotából a 17.napon , szóval min.a 24.napon kellett volna progit nézetni.
Ha a mostani ciklust nézem akkor a 27.napon kellett volna. Egy 28 napos ciklus esetén oké a 21.nap.
Ha nem akarsz ovutesztelni vagy hőmérőzni akkor ultrahang min.2x. Szerintem, de biztos segítenek a többiek.
És ne idegeld magad itt a legnagyobb "mellékhatás" egy baba !
Sziasztok,
Lullika ez tenyleg alacsony, nem valoszinu, hogy volt ovud. Muszaj lenne holnap felhivnod ezzel az eredmennyel a dokid, mert lehet, hogy emelni kell az adagot. Es ahhoz mar lehet, uh is kell kozepidoben. (Ha jo a dokid es nem csak felelotlen, akkor ezzel igenis foglalkoznia kell)
Ma 17.nap, jovo hetfon megyek a 23.napi progi vervetelre. Hat mit mondjak, ma is homezo az ovuteszt, semmi fajdogalas nincs, lehet, hogy novoget, de hogy no-e eleg nagyra, megreped-e egyaltalan az a jovo kerdese :)
Parom hulla, ereje nem volt napok ota meg csak gondolni se egy akciora, nemhogy csinalni :) szerdatol csaladi oszoles vasarnapig, ugyhogy ott lazithatunk :)
Hány napos ciklusnál? Mert ugye pé után 7 nappal kell menni. Na most nekem a 20.napon volt pé napi 1 clistinál.
Előzőbe 2x1-nél a 17.napon szóval lehet nekem is ennyi lett volna a 21.napon.
Szia! Itt vagyok, csak betemetett a meló. Nekem annyi fura van, hogy semmi pms tünetem nincs, pedig ilyenkor már fájni szokott a mellem. Akár a barátcserje áldásos hatása ez, akár nem, én örülök neki. Pár napja sűrű, krémes fehér folyásom van, az remélem jót jelent. Amúgy semmit sem érzek. Vasárnap környékén talán kiderül, hogy mi újság.
Veled mi a helyzet, hogy állsz?
Csajok hol vagytok?
Krisztiv hanyadik dpo?
Lucamami voltál ma vérvételen?
JenBP Te hogy állsz?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?