Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Igen, azt jelenti hogy a progeszteronod dolgozik.
Nekem nem szokott 37 fölé menni inkább csak 36,8-36,9, egyénfüggő is.
Ja es meg az jutott eszembe hogy nekem pe utáni 3. Naptol van enyhe alhasi gorcsom. Az mi lehet??? Beagyazodasnak korai. Nektek nincs ilyen?
Es meg annyi van hogy pe utan nekem mindig 37.1 meg 37.2 a höm. Ez mit jelent? Jo a progeszteron? Nektek mennyi a hő ilyenkor?
Igen, terelődnek a gondolatok, most úgy érzem h muszáj is másra koncentrálnom, mert nem akarom túlpörögni ezt a témát...
Amúgy: Stressz B komplex jó barátom :) Kicsi ráfekszem az agykontrollra is esténként, le kell nyugodni és kész :)
Még nem tudom, lelkileg nehezen bírom a negatív teszt látványát, általában csak a kimaradt páradik napján akarok tesztelni de addigra általában megjön.
Szerintem majd csak jövőhét közepe felé fogok ha nem jön meg.
Az nem nagyon segít abban hogy akarjak tesztelni, hogy semmi tünetem.
A mellemem se érzek semmit, se nem érzékeny se nem fáj, se nem feszül.
Mintha ovu elött lennék.
Remélem nem valami hormonzavar ha jövőhéten nem jön meg és negatív lesz a teszt, bejelentkezek a dokihoz.
Azért köszönöm a bíztatásotokat,de úgy gondolom, ha sikerült volna azért éreznem kéne valamit,bár lehet még van időm, hét végéig reménykedek.
Én ugyanígy érzek a betegségemmel kapcsolatban!
Bár nincs lázam szerencsére, de azért aggódok hogy ez nem gátolja-e a dolgokat.
Lullika a 23.napi progeszteronon mit kell nekik magyarazni? Maganba mesz? Lehet h naluk is vannak csomagok: ciklusanalizis, pajzsmirigy stb, talan emiatt ertetlenkedett.
De azert erdekes, nekik kene kepben lenni :)
Hali!
Vagyok újra, csak rengeteg a meló, kb élőhalott vagyok... :O
Dólamar! Múlt héten kedden hagytam abba a Norcolut-ot, pénteken már elkezdődött a menzi (bő sötétbarna folyással), majs szombaton meg is jött, még most is van pici. Holnap kezdem a Clostit, jövő hét csüt-re (13. ciklusnap) be is jelentkeztem uh-ra. Hát nagyon izgulok megmondom őszintén...az előző Closti kúra után se volt menzim, csak barnás maszatolás meg utána szinte hetente 1-1 nap barnázás... :/ Lehet ez vmi mellékhatás?! :( Vettem egy csomó tesztet, de persze mind negatív lett...
A nőgyógy nem írt fel progi pótlást a ciklus 2. felére...nem tudom, miért nem...Remélem, hatni fog a bogyó, annyira jó lenne...
Az én dokim az 5.kerületben van 10 ezer/alkalom ,ebben van vizsgálat ,ultrahang és beszélgetés :-) , rákszűrésnél 12 ezer.
Receptírás ingyenes, amúgy bármi van akkor a SOTE 2-n is megtalálom, mert ugye a magánrendelése csak csütörtökön van.
Nekem a régi dokim volt olyan ha épp nem a magánrendelésre hívott , hanem a kórházba akkor annyit adtam amennyit gondoltam. Utáltam , mert ha legközelebb mentem és morcos volt egyből azt gondoltam , keveselte...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?