Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
AKIKNEK MÉG NEM JÖTT ÖSSZE nevű klub van.
Akinek van kedve jelentkezzen, sok okosságot összeszedtem mióra tag vagyok s talán ez is hozzásegített picikét a sikerünkhöz.
Nem sok esélyt látok amúgy, vannak a neten sikertörténetek ovu elött 3-4-5 nappali szeretkezésből is lett baba, de ez nagyon ritka.
Hiába írják hogy jó spermaszámmal van esély rá, a ferjemnek 80millió/ml de én azért nem nagyon hiszek benne hogy sikerülni fog.
A próféta szóljon belőled!
Mondjuk egy hete elfogyott az inofolicom, de viszont a gyógyszert szedem es igyekszem a kajára is odafigyelni!
Nem, mert képzeljétek hétfő éjjel volt ovum, egész hétfő délelött feszült a kobb petefészkemnél, aztán hajnalba éreztem a nyilallást, szúrkálást.
Legnagyobb bánatomra csak szombat dèlután voltunk együtt meg szerda délután úgyhogy valószínüleg bukta, de elég meglepő a 28.napi ovu (bár mondták nekem hogy attól hogy a doki nem látott épp domináns tüszőt később még érhet.)
Szerencsére a hétvége nagyon jó volt :)
A hétfői ovutól számolva csak jövőhét vasárnap kell megjönnie, kíváncsi leszek tényleg akkor fog-e.
Hát még mi... :) Köszi! Elvileg írják majd már a szurit... :)
A székes kalandod nem semmi...még jó, h. nem létrán álltál... A lila amúgy divatszín :P :) Csak vigyázz magadra.
:D Reméljük, úgy legyen! :)
Nálatok is zebrásodjon az a teszt végre! :)
Pozi teszt után nekem is kell az utro...a kisfiamnál 3x2 kellett és kb a 15-16.hétre építettem le.
A nagyobbiknál a 11.héten véreztem be akkor kaptam utrogestan oralt , de nem emlékszem mennyit lassan 12 éve volt. Most is bespejzoltam utróból, ha mégis úgy dönt egy kis manócska , hogy beköltözne hozzánk.
Nekem is a progit mondták esetleges problémaként.
Ez miatt ovu után 18.cn-tól duphastont kellett szednem, pozi teszt után pedig Progesterone exeltis-t kaptam 2*1 a 12.hétig, 1*1 pedig a 15.hétig. Ekkorra ugye a méhlepény átveszi a progi termelést a petefészektől (a dokim mondta el ezt).
2009 óta tudok az IR-ről és 2000 óta a PCO-ról csak ugye nagyon sokáig még abban az időben nőgyógyászati betegségként tartották számon.
Azóta sok mindenre rájöttek és haladnak, szóval talán a leendő lányomnak, lány unokámnak lesz gyógyszere rá... már olvastam olyan tanulmányt is , hogy egy hibás gén indítja el a folyamatot.
Jen még jó, hogy nem lett komolyabb baj! A 'kismamaagy' úgy látszik, már most jelentkezik nálad :D lehet, jó jel ;) nyugi, még írathatsz fel Cavintont :D
Hogy vagytok lányok? Javultak a tünetek? Nekem még mindig semmi, odabent se érzek semmit, azért remélem csak működik majd..kezdek elbizonytalanodni.
Igen, s ami a legjobb hogy kislányt is szerettünk volna.
Mind a 6 alkalommal kislánynak mondták, soha nem merült fel h fiú lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?