Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
ohlalaaaa, bennem ment fel a pumpa? :D Nyuszi, miért nem konkrét válaszokat írsz, hanem pocskondiázni próbálsz?
Hogy offos kérdésed ne maradjon válasz nélkül: a Teese egy elírás, a Thesisnek meg van jelentése. Thesis=tézis. Comprende? Látom a bulvár megy, de a valódi műveltség meg a kreativitás béka popit puszil. Ja, ahhoz hogy "az állam majd eltart", ahhoz nem is kell túl sok ész.
Amúgy kötve hiszem, hogy mondjuk fél év munka után kifizetik a 20 évre felvett kölcsönét vallakinek.
azt gondoltok amit akartok! nyilván nem hirdetik, hogy ez náluk úgy megy! miért is akarnám, hogy higgyetek nekem? :) semmi sem kényszer!
Mindenkinek a legjobbakat kívánom! Főleg a kismamáknak, anyukáknak!
huh valakinek felment a pumpa! hallgass egy kis Marilyn Mansont! miért is nem vagy Teese? :)
te élsz ott vagy az én családom? aki dohányzik és ezt feltüntetik az adatlapján akkor fizetnek! addig fizetik a hitelt ameddig nem áll újból munkaviszonyba az illető!
Meli84, neked van gyermeked? később tervezed a gyerekvállalást? ha igen akkor értem, miért reagáltál így! ha lenne egy szerető párod és normális anyagi helyzeted, akkor sem szeretnél gyereket fiatalon? vagy igen? akkor is megvárnád a 30-35 évet? ha igen nem vagyunk egy hullámhosszon :(
látom a fogyókúra érdekel, én kemény edzéssel és önmegtartóztatással 3 hónap alatt 52kg-ról 43kg-ra fogytam, és ENERGIKUSABB voltam mint valaha! :D
Szóval minden az agyban dől el, de persze csak egészségesen, nem ettem semmilyen édes dolgot se kenyeret, minden mást igen, minden nap 1 óra kardió, olyan szép alakom lett :)
aztán nem bírtam ellenállni a karácsonyi sütiknek és 1-2 év alatt beálltam stabilan 47 kg-ra, szülés után újból végigcsinálom, olyan sok felesleges energiám volt, most biztos jól jön majd egy csecsemő mellé! :D
Kolbászból vagy mézeskalácsból van a kerítés?
Nekem kicsit sántít a dolog, hogy oda megyek bevándorlóként, nem beszélni nyelv nincs szakma, ők meg majd fizetnek, hogy tanuljak, utána meg az idők végezetéig ha nem találok munkát. Biztos csak a közép-európai pesszimista gondolkodás mód...
"minimum munkaviszony után"
És mennyi a minimum? Meddig fizetik még a cigipénzt is? Mert azt nem hiszem, hogy mondjuk fél év munkaviszony után 10 évig fizetik a hitelt.
nos (tuoom nem kell magára vennie az embernek semmit és nem is teszem de a magam példája van előttem)
Én nem divatból várok de nem is akarok - durván fogalmazva - az első szembejövőnek gyereket szülni csak azért mert "ketyeg az óra" szóval ez nem divat kérdés mindenképpen. ha eljön az ideje hogy is mondjam "megérik" rá az ember akkor lesz. ha nem jön össze annak is valószínűleg oka van..
És szerintem SOKAN vannak úgy mint én..