Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen egy ideális, egy tökéletes párkapcsolat? fórum

Milyen egy ideális, egy tökéletes párkapcsolat? (beszélgetős fórum)


11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Globus)
máj. 28. 16:24
Sajnálom, és örülök hogy a saját életedben jobb lett.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Globus)
máj. 25. 13:32
Úgy kell nektek!👍😀
9. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 25. 10:13

Az apám ivott. Mindennapos volt a randalírozás, rettegesben, nélkülözésben nőttünk fel, bár anyu erejét megfeszítve próbált bennünket összetartani. Mai napig nem értem, miért nem penderítette ki fatert a saját házából, mondjuk azokban az évtizedekben meg nem volt ekkora női öntudat.

Szóval azt tudtam, hogy milyent NEM akarok. Zéró tolerancia az alkoholra. Később megtudtam osztálytársaimtól, hogy alkohol nélkül is lehet valaki hülye, szerencsere sikerült elkerülni ilyent. 41 éve vagyunk együtt jóban-rosszban.

máj. 25. 09:32
35 éve tart. Szerintem az az ideális, ahol kibírják egymás mellett. Nekem az őszinteség, az egymásra figyelés a legfontosabb.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
máj. 24. 23:09
Köszönöm.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Ada Bennet)
máj. 24. 23:09
Nagyon aranyos vagy, de biztos maradt bennem hasonló minta mert ebbe éltem, viszont tény hogy észre akarom ezeket venni és nem akarok ilyen lenni. Nagyon köszönöm a kedves kommented. <3
5. Ada Bennet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 15:28
Szia! A soraidból nekem úgy tűnik, hogy tudod, milyen egy jó, szeretetteljes párkapcsolat. :)
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 14:24

Ismerem a gyerekkori érzéseidet, ugyan ez volt, csak engem napi szinten vertek is. De elmúlt, és én nem engedem meg a traumáimnak hogy uralják, irányítsák az életemet. Ne tedd te se!


Nem hiszem hogy van olyan jelzője egy kapcsolatnak hogy tökéletes. Viszont ha a pároddal arra törekedtek mindketten hogy a másiknak örömöket szerezzetek, segítségére legyetek a másiknak bármilyen problémája van, érzitek hogy számíthattok egymásra akár betegség, vagy bármi történik, akkor talán lehet mondani hogy a kapcsolatotok ideális.


Minden jó emberi kapcsolat alapja a szeretet és a bizalom. Ha valamelyik hiányzik, időpocséklás együtt maradni.

máj. 24. 14:13
Nincs tökéletes párkapcsolat. Ha ideálisat akarsz látni, akkor olvass romantikus regényeket. De ha a saját életedben biztosra akarsz menni, akkor előbb magadon kell dolgoznod. Szerintem ilyen helyzetben az egyik leghatásosabb módszer a sématerápia. Különben könnyű abba hibába esni, hogy azt hiszed, tudatosan nem engedsz az otthonról hozott mintáknak, miközben igazából csak túlkompenzálsz, amivel ugyanúgy ott vagy, ahol a part szakad.
2. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 24. 13:38

A múltad nem fogod elfelejteni, megváltoztatni sem fogod tudni, ami elmúlt. Okos ember ebből tanul, amint felnőtté válunk, mi irányítjuk az életünket, aki azt mondja, hogy nem az hárít.

Hogy, hogyan tudnád kiszűrni a rosszat, szerintem elsőre nem igazán lehet, maximum amit láttál otthon, felfedezheted azt másban, akkor el kellene felejtened azt a kapcsolatot, de a szerelem butít. Nincs erre szabály, hogyan lehet a tutit kihalászni a tengerből.

Amit tudok javasolni, legyél önálló, anyagilag főleg, mert a legtöbb nő azért marad egy rossz kapcsolatban, mert kiszolgáltatott, főleg, ha gyerek is van már. Gyerekkel is érdemes várni párévet, addig nagyjából kiderül, biztos jól választottál-e? Persze semmire nincs garancia, bármikor elgurulhat a gyógyszere, bárkinek, de nem árt résen lenni sosem.

Remélem az életed jól fog alakulni, hátra ne nézz már!!!

máj. 24. 12:55
Sziasztok, nem volt túl boldog gyermekkorom. Anyámék rengeteget veszekedtek, igazából sosem szerették egymást és csak kényszer házasságból lettem. Sosem láttam igazi tiszta érzelmekből fakadó szeretetteljes beszélgetést vagy törődést. Csak a bántást szidalmazást, cinikus viselkedést pl anyámtól, talán akkor is amikor tényleg nem szolgált rá senki még én sem. Sok mindent láttam és szerintem a traumáimat ezek is elő segítették. Olyan embereket kérdezek akik valamennyire tapasztaltabbak egy párkapcsolatban jobban mint én. Nem akarom magamnak és a saját családomnak sem ezt a sorsot. Szeretetteljes kapcsolatot akarok, de mégis valahol egészségeset hogy ne egymáson lógjunk. Nem kaptam a környező családtagoktól sem jó mintát, nem is szeretnek minket, csak ha muszáj akkor jönnek. Aki bántóan szeretne írni kérem ne itt vezesse le a baját úgy érzem most elég képlékeny lelket mutattam magamból nem szeretnék jobban összetörni. Az építő kritikákkal nincs bajom csak a stílussal, köszönöm ha megérted. <3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook