Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Anno, mikor abbahagytam a szoptatást (2 év után) csináltattam meg a cicijeim dr. Bognár Gáborral, azóta a lánykám gimis, szóval eltelt egy jó 10 év.
Ennyi idő után érdemes cserélni, e miatt keresgélek.
Az árak annyira nagyon szerencsére nem változtak viszont az orvos felhozatal igen.
Nem tudom, hogy vissza menjek-e ahhoz a dokihoz aki műtött, mondjuk nekem abszolút semmi problémám nem volt és nincs is a cicikkel és az orvos személyével sem. De hallok róla hideget-meleget. Lehet hogy nekem volt szerencsém? - mondjuk az összes dokiról elmondható ez...olvasni róluk pro és kontrát is.
Ti mit javasoltok nekem az alábbi opciók közül:
1. Dr. Bognár ( aki már műtött korábban)
2. Da Vinchi klinika ( van Bp.-en is rendelő nem csak Pécsett)
3. Az aesthetikában dr. Falus Gábor
Azt sem tudom hogy ennyi idő távlatából milyen implantok azok amik a jelenlegi piacon jók, ajánlottak?
- Nekem jelenleg Sebbin van bent - 10 év alatt gondolom jobbak, minőségben is kiválóbbak vannak.
Ki tudnátok segíteni 1-2 véleménnyel tapasztalattal?
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Szia
Azt nem szokták kiírni, legalább is a jobb helyeken nem.
Minden eset egyedi
Egy sima egyszerű implant behelyezés kb 1.3m-nál kezdődhet nála
De az úgy is néz ki, megéri a pénzt szerintem
Sziasztok!
Azt nem tudja megmondani valaki hogy milyen áron műt cicit?
Lehet én vagyok béna de nem találtam a weboldalán.
Sziasztok újra 😁
Eltelt a nyár, mozgalmas volt. Egy új élmény normális mellekkel strandra járni, 🤩
De azért a korrekciót én sem úszom meg sajnos. A kérdésem azokhoz szólna akiknek az állomány csúszott meg, de az impli a helyén maradt, hogy az újbóli felvarrás meghozta-e az eredményt? Illetve van-e olyan itt akinek szedtek ki az állományból, hogy eltűntessék az asszimetriát, vagy saját zsírt töltöttek a másikba, hogy egyformák legyenek?
Szívesen megnéznék olyan naplókat ahol ilyen korrekció volt 😊
Előre is köszönöm a válaszokat
A naplómba csináltam új bejegyzést akit érdekel.
Kb. Okt. végén lesz majd a korrekciós műtét
Sziasztok! Teljesen új vagyok a felületen, most hoztam létre naplót. Nagyon szívesen belenéznék párotok naplójába, ha lehetséges, mit kell hozzá tennem? Én is tervezek műtétet december környékére.
Nagyon köszi, P
Azon gondolkozom, hogy ha kisebbet valasztanam utána még melltartoval lehetne csalni vele egy kicsit nem hogyha nagyobbat szeretnek kicsit. Vagy ez baromsag? Utana mar nem is kell melltartó?
Komolyan nem tudom melyik méret legyen.
Sziasztok.
Titedes Györgyhöz készülök. Van valakinek friss tapasztalata vele kapcsolatban?
Köszönöm :)
Ugye van a bőr, alatta a mirigyállomány (már akinek van), az oké, hogy a bőröd kifeszül az implant volumenétől, de ha pl. szélesebb mint a saját melled, akkor sokkal jobban látszik majd a széle, úgymond kontúros lesz és akár a rippling, azaz az implant "gyűrődése" is látszódhat. Ha van mirigyállományod, akkor az szépen befedi és természetes hatást ad.
Nekem konkrétan csak bőr és 2 mellbimbóm volt, semmi állomány, semmi zsír....mivel én kifejezetten kértem, hogy ne legyen kontúros, ne legyen művi hatású, így kaptam kis takaros 220-as implantokat. Szerintem az enyém itt a legkisebb.
Köszönöm a beengedest.
Ertem... Akkor nincs tippem, mert a 4 naposhoz kepest nött a különbseg.
Beengedtelek 🙂
Nem folyadékgyülem, a 7. hétig sokszor nézte a doki. Azóta nem voltam nàla.
Màr műtét utàn is làtszott a méretkülönbség. Mostanra bepuhultak, formàra is rengeteget vàltoztak, de kb olyan làtvàny mintha az egyik egy mérettel nagyobb lenne.
Jelentkeztem a naplodba, megköszönöm ha beengedsz.
Dokik szerint 6-12 honap a vegleges forma. Lätatlanban: Lehet, hogy folyadekgyülem?
Sziasztok!
Csinàltam naplót, raktam fel képet.
Ha esetleg van időtök megnézni, véleményt mondani, nagyon megköszönném.
Szerintem ebből korrekció lesz... ☹
Nekem a cicik nem lettek egyforma méretűek, egyik nagyobb, màsik kisebb (műtét előtt nem volt asszimetriàm, az alapom nulla volt)
Tudom hogy idő és türelem, de most màr 3 hónapos vagyok, és a két cici közti méretkülönbség mostanra làtvànyosabb, mint a műtét utàni napokban. Màr műtét utàn is làtszott ez, csak mindenki türelemre intett. A 6 hetes kontrollon is azt mondtàk, ennek még vàltoznia kell. A cicik formàja valóban rengeteget vàltozott, de a méretkülönbség nem.
Dokihoz majd két hét múlva megyek vissza, addig szeretnék informàciókat, tapasztalatokat gyűjteni, mennyire erőltessem a korrekciót, illetve időben hàny hónapos korig van értelme vàrakozni.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok