Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tettem fel képeket a hegeimről a naplómba. Eléggé aggaszt a jelenlegi állapot.
Megköszönöm, ha mondtok róla véleményt.
Szia!
Kopogtam. 😊
Sziasztok! Ma voltam ultrahangon és a dokinő teljesen el volt borzadva amikor meglátta a hegeimet😟
Próbált utána pozitív lenni, de az első reakciója elég sokatmondó volt😔
Sziasztok!
Jövő év elején szeretnék műtétet, eddi dr. Pap Péter és dr. Varga Zsombor munkái tetszettek a leginkább.
Pap Péteres naplókat már találtam, köszi itt is lányok, esetleg van itt valaki, akit Varga doktor műtött és beengedne a naplójába? Valamint ha valakit mostanában műtött árat tudna írni? ☺️
Sziasztok!
Jàrt màr valaki úgy, hogy a műtét utàn két hónappal az egyik cici még mindig làtvànyosan feljebb volt mint a màsik?
Kezdetektől fogva feljebb van a bal, ezàltal jóval kisebbnek is làtszik mint a jobb.
A jobb szépen beàllt, azon hétről hétre làttam a vàltozàst, a formàlódàst.
A leszorító pàntot is több mint 6 hétig hordtam, de az se hozta egy szintbe őket.
Megköszönném ha írnàtok tapasztalatot!
Ohhh koszonom szepen valaszod. Szuper,hogy minden rendben veled.😊
Egy probat, akkor meger mindenkepp ez a triumpf☺, majd a jovoheten megyek vasarolgatni.
Szia!
Én most vagyok 8 hetes és nekem a doki a 7.hetes kontrol után azt mondta hogy nyugodtan mehetek strandra, szoliba is már DE 50 faktoros napvèdőkrèmet használjak és ragasszam le a hegeket jól, közvetlenül ne érje napfény.Szóval megfelelő elővigyázatossággal.
Nekem eddig semmi problémám nem volt és a hegeim is szépen gyógyulnak.
Eleinte nekem sem tetszett a triumph melltartó de aztán felpróbàltam és iszonyat kényelmes,kellőképpen tart de kb.alig érzed hogy rajtad van egy melltartó.
Remélem tudtam segíteni. 🤗
Láz, duzzanat és vörösödés a mellen, hegek állapota. Mozogni nagyon óvatosan, semmi hirtelenség, nagy súly, nagy mozdulatok nem tesznek jót.
Az "elefánt a mellkason" normális, hogy kemények a melleid, normális, hogy duzzadtabbak, az is normális, haspuffadás is lehet, emésztési gondok. De ezek 2-3 hét alatt rendeződnek, a mellek "kőérzete" még marad egy ideig. 6 hét után kezdenek puhulni, mozgékonyabbá válni, de igazán kell fél év is a végleges állapothoz formához.
Sziasztok! 😊 Mutet utan ki mikor ment szoliba?-a hegek eltakarasaval termeszetesen. Nekem az orvos 3honapot mondott. Be fogom tartani persze, csak erdeklodni szeretnek.
Valamint ti hol talaltok jol tarto es szep melltartot? Nekem a triumpfosak sajnos nagyon nem tetszenek.😔
Koszonom! 🥰
Sziasztok!☺
Mikor kezdenek el puhulni a mellek a műtét után?
Oksi, ennek örülök, hogy lement a läzad, es a Dokival is sikerült beszelned, es negnyugtatott.
Különben a Paracetamol -val sem löttel volna melle, az az egyik legjobb gyulladäs es fäjdalomcsillapito. Meg mütet elött, akär Not operäcio elött is adhato, mert ugye läzas beteget eleg gäz lenne müteni ha szükseges..., es a vert nem higitja, ami nagyon fontos.
Mütet utän magasabb testhömerseklet ok, de läznak nem szabad lennie.
Ha erös fäjdalmat, vagy bärmi egyeb rendellenesseget ezen kivül eszrevennel, riaszd a dokidat telefonon, tök mindegy, hogy szabin van. De persze inkäbb ne legyen erre szükseg!!😇👍
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok