Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ugye a läz a szervezet reakcioja valamire...pl gyulladäsra. Vegyel be Paracetamol -t ejszakära mindenkeppen. Holnap reggel ismet, reggeli utän.
Nekem ugyan ilyen nem volt, de a Paracetamol a legjobb ilyen esetben. Läzcsillapito, gyulladäscsökkentö. Bär ha kaptäl a dokidtol catafam -ot, az is jo.
Sziasztok!
Van itt valaki, vagy esetleg ismertek valakit aki Inzulinrezisztencia+pcos mellett csináltatott ciciket? Elkezdtek olvasgatni erről a breast implant illness-ről és kicsit aggódom, hogy vajon súlyosbíthatja e a betegséget az implantátum? 26 éves vagyok, még nincs gyermekünk. Egyértelmű lenne, hogy várjak szülés utánig, de sajnos nekünk nem jön össze egy csettintésre. Ezért gondolkoztam el azon, hogy megcsináltatom a cicijeim (0 cicim van igazából :D ) aztan utana probalkozunk tovabb, de elkezdtem félni attól, hogy mi van ha súlyosbítja a pco-t vagy az IR-t az implant és még nehezebb lesz a baba dolog.
Ha esetleg van valami tanácsotok vagy gondolatotok a témában, azt szívesen olvasnám. :) ❤️
Jaj már novemvernel tart az időpont hat az szívás. Pedig azt gondoltam mire megyek kesz leszek vizsgálatokkal 😂 azzal is időt nyerek.
Amúgy ott helybe megtudom esetleg csinaltatni a vizsgalatokat?
Szia,
Nekem azt mondták hogy varratszedés után egy héttel már lehet áztatni
Sziasztok csajok!
Csütörtökön leszek 8 hetes.
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy itthoni kis felfújhatós jacuzzink. Eddig nyílván nem ültem bele a varratok miatt. A varratszedés 2 hete megvolt, nem tudom, szerintetek belefér, hogy egy 20 percre beleüljek?
(Írtam a dokimnak is e-mailt ezzel kapcsolatban, csak szabadságol , így még nem kaptam választ tőle)
Szia!
Én is azt mondom hogy a Péter az egyik legjobb orvos. Kifejezetten megnyerő (én imádtam) lelkiismeretes és nagyon kedves. 2 x műtött már na nem azért kellett mert nem jött valami össze hanem mert nagyobbat akartam (elég nagyot) de azt is megoldotta. Viszont sokan mennek hozzá nem biztos hogy beleférsz az időbe.
Írj majd hogy milyen volt a konzi!
Szia
Szerintem szép lesz 😊 Ha el tudtad mondani a dokinak hogy mit szeretnél akkor olyat választott neked. Ha van alapod akkor egy magas implivel nagyon bomba leszel.
Én 0 alapra (tényleg 0) extra magasat kaptam, és azért határozottan észrevehető, főleg ha valami szűk 😅
Szia!
Én kicsit magasabb vagyok, de hasonló paraméterekkel ugyan ilyen implit kaptam. Ha gondolod, kopogj! 😉
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok