Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok, ti a plasztikai műtétről (bármilyen ami magán intézményben zajlott) kaptatok számlát?
Létezik, hogy az eeszt.gov.hu-n nincs fent a műtétről semmi információ?
Köszönöm a választ előre is!
Sziasztok!
Milyen hegkezelő vált be nektek?
Egy ősrégi műtétem után Contratubexet használtam, egészen jó volt. De szerintem vannak már ennél jobbak is. Aztán lehet, hogy tévedek. 🙂
Szia!
Pár lánynak itt, akit ő műtött, van naplója, jobbára ott látsz majd csak képeket. Engem tavaly operált, nekem is problémám volt, hogy nem mutatott saját fotót, meg a neten is nagyon kevés munkájáról találtam képet, de nem bántam meg, hogy őt választottam. Jó szívvel tudom ajánlani.
Sziasztok, Dr. Révész Zsolt műtéti képeket hol találok.
Köszi előre is.
Sziasztok!
Van itt olyan, akit Kis Erika műtött?
Szívesen vennék tapasztalatokat, olvasnék naplókat. :)
Köszi előre is!
Sziasztok Lányok! :)
Új vagyok itt. Nagyon szimpi közösség vagytok. :)
Mellplasztikát tervezek.
Kopogtam többetekhez, megköszönöm, ha beengedtek.
Csajok!
Szuper találmány a háton fekvésbez emelt pozicoban. A korhazban hiaba volt tenyleg kenyelmes elektromos agy, a hatam majd szet szakadt.
Tegnap, amikor haza ertunk a korhazbol, fogtunk egy nagy parnahuzatot, ami zipzaros, tenyleg jol zarodik es feltoltottuk hungarocell golyokkal. Szoval keszitettunk egy nagy babzsakot.
Hat csajok, ez egy alom! Korbeolel es megtamaszt. Nem faj semmim, a hatam sem es tok jot aludtam. Szivbol ajanlom mindenkinek piheneshez, alvashoz. Csak ne toltsetek fullosan tele, mwrt akkor lepattantok rola. 😂 Probalgassatok, hogy nagyjabol mikor jo. En a haromnegyedenek tovabb toltottem.
Ezt a bejegyzest beteszem a naplomba is, hogy meg legyen az utokornak. 🙂😂
Sziasztok!
Mai műtétem története a naplómban. 🙂
Csak naplóval rendelkezőket engedek be.
Szia!
2-3 hét kímélet javasolt, mármint a mellizmoknak. Nekem 2 hét után már mentek az egyszerűbb dolgok, de pont a porszívózás nagyon rossz volt, még 6 hét után is...vagy csak baromira erős a miénk. Halál volt tologatni...
Én betartottam, hogy 6 hétig nincs emelgetés, nincs erőltetés és nincs hirtelen mozdulat.
Egyébként meg érezni fogod, ha sok a ciciknek, akkor befeszülnek az izmok és pihi...
Ha szép eredményt akarsz, hogy minden a helyén legyen, akkor be kell tartani az orvosi utasításokat.
Én pont karácsonyra lettem 2 hetes és se egy nagyobb fazekat nem tudtam felemelni, se a tésztanyújtás nem ment.
De napról napra egyre több mindent tudsz majd csinálni.
Kopogtam is hozzád, köszönöm, ha beengedsz.
Sziasztok!
Mellplasztikára készülök.Dr Papp Péterhez van konzultációra időpontom tudnátok róla véleményt mondani?
Szia!
A méret nagyon függ az alkattól a magasságtól, a hátad és a mellkasod méreteitől. Van akinek elsőre el lesz találva és van akinek egyszerűen nem lehet csak több körben megcsinálni.
Én egy 400 as cicivel kezdtem nagyon nagyon fájt mert ezt is alig lehetett begyömöszölni. Aztán volt egy 700 as es most van egy 920-as és nem nagy rajtam. A méret csak egy szám szinte semmi jelentősége. Sok lány volt már itt hogy á ő nem akar nagyot és szinte mind kicseréltette. A nagy méretet tudni kell hordani is máskülönben nem mutat.
Az egészség hát az nem attól függ hogy mekkora van benned mindegy hogy kicsi vagy nagy. Benned van egy idegen anyag így is úgy is. Vagy nem erre értetted ?
Nekem a da vincibe pécsen csinálták a melleimet, az orromat viszont olcsón megcsinálták kb. 8 éve.Doki írt egy papírt hogy szihikai vagy valami ilyesmi alapon zavar az orrom ezért viszonylag simán bekerültem csak annyi hogy adtam 50.000 forint hálapénzt a dokinak aszt hiszem járai volt és ő ugyan ugy műt a da vinciben is.Előtte 18,5évesen volt egy orrműtétem már akkor 3napig benn voltam a kórházban és azt ahogy az "agyamból" húzák ki a beszáradt és vértől összetapadt tampónokat az orromból miközben 2ember lefog ez most ez picit fájni fog mondattal ezt soha az életemben nem fogom elfelejteni és közben meg nyeltem le a vérem de azt mnodták ha nem vérzik hazajöhetek szóval ez nagy dopping votl 3nap után
Viszont a 8 évvel ezelőtti orrműtétemen a műtőasztalon feküdve közvetlen a műtét előtt megfogadtam hogy több orrműtétem nem lesz.Amúgy nekem ezen műtét óta orrfújásnál valamikor olyan mit ha a szemen jönne ki a levegő elég kellemetlen érzés és ez előtte nem volt
Szia Jucita!
Mentor 400-as, kerek. Nem akartam brutal nagyokat.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok