Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Anatómiaival jobban járnál,mint a sóoldatossal!A sóoldat fő hátulütője,hogy a folyadék évente több százalékot veszíthet a térfogatából a tokon keresztül.Nagyon szépek pedig a cicijeid,más odalenne értük,személy szerint én.😃No,de az élet nem kívánságműsor!😃
Kívánom,hogy megtaláld azt az opciót,amely számodra a legjobb és a legmegfelelőbb!🍀
Az szuper!😉👍
Teszel majd fel kepet is a naplodba? Kiväncsiak lennenk.
Az első sokk amikor meglátod az csuda jó érzés és feledteti veled a fájdalmat.
És igen a Péterre gondoltam engem 2 x műtött. Az egyik legjobb orvos.
Ha gondolod kopogj hozzám.
Sziasztok,
2 éves ciciket szeretnék megvizsgáltatni. Most először. Ultrahang elég?Azon látszik,hogy az implant a helyén van vagy ilyesmi?? Köszi a válaszokat!
Ezen ne izgulj elore szerintem. Nekem mult heten hetfon volt a mellplasztikam, 400-ast kaptam felig izom ala. Nekem annyi fajdalmam volt csak, hogy az elso ejszaka nagyon fajt a hatam. De a kocetkezo ejszaka mar ez sem okozott gondot, az itthoni felulo alvast babzsakkal oldottam meg, ez nagyon nagy, segitseg volt a hatfajas elkeruleseben.
Elotte sosem volt mellplasztikam, 44 eves vagyok es edzem mellizomra is. Ezekbol en is arra gondoltam, hogy tuti jo kis fajdalmaim lesznek. De tenyleg semmi. 🙂 De ha lettek volna, akkor is megeri szerintem.
Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy a fajdalmon ne kattogj elore. 🙂 A forma meg tuti szep lesz, az egyik legjobb plasztikai sebeszhez mesz
🙂 szoval nyugi, minden rendben lesz. 🙂
Szia!
Ne izgulj nagyon jó kezekben leszel 👍
Igen zárt.Legalábbis eddig én csak ilyennel találkoztam.
Pont erre gondoltam amikor betoltak, hogy ezt egy klausztrofóbiás 1 percig nem bírná.
Jesszus, és ez a gép teljesen zárt? Ez az amikor betolnak egy csőbe? 😅 bocsi a hülye kérdésért! Túl sok Grey’s Anatomy-t néztem 🙃
És ha valaki klausztrofóbiás akkor ez a vizsgálat felejtős?
1,5 évesen a régi pu implieim gyűrödtek voltak...az Uh-s doki nem tulajdonított neki nagy jelentőséget.
És nekem is volt a legelső implivel folyadék gyülem (ami betokosodott).
Biopszia eredménye annyi volt, hogy nincsenek rákos sejtek a mintában.
Szóval nem lettem okosabb, miért volt folyadék gyülem akkor.
Az orvosod biztos többet tud hozzászólni, normális e vagy sem.
Hát igen ezért nem is boncoltam a témát jobban😂A lényeg túl vagy rajta.
Nekem ma küldték.Pont most írtam ide le az eredményt😊
Sziasztok csajok!
Mr eredmény:
Megvan gyűrődve mind a 2 implant és kevés folyadék gyülem is van.
Ez normális amúgy?
Sziasztok!
Tegnap túlestem az mr-en.
Hát mit mondjak…….
Valakivagyok, igen-igen tényleg volt két lyuk, meg is nyugodtam, h akkor ezzel nem lesz baj. 🙂
Viszont ez a mozdulatlanság….. uhhhh….. ráadásul nekem min 50perc volt. Mondta is dr nő az elején. Természetesen már kb 10perc után minden bajom volt. Ráadásul a gépnek a hangja is sokszor mintha “mozgásra ingerelte volna” az izmaimat. Minden volt csak kellemes nem. Ugye az arcnak is van egy lyuk, mint a masszázságyakon. Persze nagyjából a szemöldökömhöz esett a felső ív, így a végére jól kivörösödtek a szemeim. Csukott szemmel a gépnek a hangja, mint egy rossz horror film. 😂 Mondtam is Páromnak mikor kijöttem, h ezeket a hangokat egy sötét szobába bezárva simán lehetne vallatásra használni. 🤣
Persze az egészségért mindent. Túl lehet élni. 😃
Eredmény kb 3 nap múlva lesz, e-mailben küldik, remélem minden változatlan lesz.
Ahogy lesz időm, a naplómban kicsit írok részletesebben róla.
Miután az asszimetria már meghaladta a tb által “elvárt” százalekot így a műtéteket a tb finanszírozta.
Az implantokat viszont nekem kellet fizetni.Még a 15 évesen az 1 oldali sóoldatot is. Viszont ha most lennék 15 valószínű fele ennyi műtétem se lett volna mert találtam volna már az elején egy hozzáértő dokit aki nem a kisebbet próbálja a nagyobbhoz igazítani hanem fordítva.Ez lett volna a normális.
Na sikerült elolvasni a naplót tenyleg jo sok 😃
Felmerült bennem a kérdés hogy ezekert a korrekciokert te fizettel? Vagy fizetned kell? Kommenteket nem olvastam. Mert bakker akkor jó sokba lehet. 😑
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok