Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Hétfőn megyek műtétre Dr. Falus Gáborhoz. 🙂 Nagy az izgalom, már nagyon várom.
Lássatok el mindenféle jó tanáccsal légyszi. Köszi 🙂
Köszönöm szépen 🥰
Valószínűleg ez lehet a probléma nálam is mert én sem érzem a jobb mellbimbóm teljesen.
Köszönöm még egyszer azért a nyugtató szavakat.
Persze ha rosszabbra fordul az érzés akkor felkeresem fél évnél hamarabb a dokim.
Szia, szerintem nincs okod aggodalomra, nekem a mai napig van hogy szúró fájdalmat érzek a jobb cicimben, nem vészes és hamar elmúlik, én annak tulajdonítom hogy az idegek még próbálnak “magukhoz térni”, de én még mindig nem érzem a jobb cicim bizonyos részeit, pl a bimbót sem. 1 éves leszek szept 30-án.
Remélem, más is ír majd valami megnyugtatót.
Sziasztok csajok!
Új bejegyzés a naplómban.
A bal mellem elég furi alakot vett fel, amit nem tudok mire vélni..
Esetleg ha van ötletetek/tapasztalatotok/tippetek, hogy miért lehet ez, szívesen fogadnám a véleményeteket.
Sziasztok!
Holnap leszek 4 hónapos és az lenne a kérdésem felétek, hogy volt-e valakinek hasonló érzése, tapasztalata.
Igazából az érzést nem is tudom pontosan megfogalmazni,de néha így belenyilal egy mini "fájdalom érzés" a jobb mellembe. Illetve ha lehajolok akkor az is ilyen diszkomfort érzést kelt, de csak azon az oldalon.
Jobb kezes vagyok szóval valószínűleg többet is van az az oldalam használva, vagy erőltetve, de nyugtalanít és gondoltam megkérdezlek titeket mielőtt az ördögöt a falra festeném.
Semmi komplikációm nem volt a műtét során, elvileg nagyon erős a mellizmom és nem is fért be nagy implant.
Gyanakodtam tokzsugorodásra de tapintásra minden rendben van és nem kemény a mellem, illetve deformáció sem látható. Hegek is szépen gyógyulnak.
Ha esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata akkor szívesen fogadom a tanácsokat, nyugtató szavakat <3
Sziasztok Lányok!
Engem 3 hónapja műtöttek, két méret között vaciláltam. Sajnos a kisebbiket választottam. Valaki esetleg tudja, hogy mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy nagyobb méretű implant kerüljön be? Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok, raktam új képeket a naplómba a hegekről:S
nagyon nyomaszt ez az állapot
Szia!
Nekem is ugyanez van a ball mellemben. Először megijedtem, aztán beszéltem a dokimmal, s azt mondta ezek belső varratok.
Sziasztok!
8 hete volt mellkisebbítésem. A mellemben a varratok alatt vannak keményebb csomók.Három helyen is.Ez normális? Másnak is volt ilyen?
Sziasztok!
Nagyon régen írtam már ide a fórumra. Olvasom, követem a naplókat is, csak esemény híján nem “dokumentálok”.
5 éves cicis vagyok, szerencsére semmi gond. (Kopp-kopp-kopp) Viszont -aki esetleg olvassa a naplómat képben lehet-, a balosban van egy kisebb fibroadenoma. Rendszeresen évente járok uh-ra. Tavaly év vége felé a doktornő ajánlotta, h csináltassak mr-t, mert az még részletesebben látja. Akkor a nődokim adott is beutalót. Viszont, 3 hónapon belül nem kaptam helyet sehol, volt amit el sem lehetett érni telefonon. Gondoltam, mivel most lesz esedékes az 5 éves kontroll, akkor most elmegyek, fizetősen, nem küzdök beutalóval. Ebben szeretném a segítségeteket kérni: tudnátok ajánlani olyan helyet Pesten, ahol jó a tapasztalat?
Előre is köszönöm a segítséget!
Mindenkinek boldog cicisedést!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok