Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Bemutatkozom gyorsan…
Gina vagyok és idén szeptemberben lesz mellnagyobbító műtétem Debrecenben dr Molnár Csabánál.
Az icipici ciciből lesz így szép kisebb, B méretű mellem 40 évesen.
Van valakinek személyes tapasztalata dr Molnár Csabáról? Vagy akár hallomásból?
Tudom, jókor kérdem, hisz hamarosan már operál engem. ;-)
Azonban, ahogy közeledik a műtét, egyre inkább lámpalázam van…
Így mindent szeretnék megtudni róla és a műtétről és a gyógyulási folyamatról és gyönyörű melles boldogságról, hogy minden megérte.
Köszönöm válaszotokat!
Halihó hölgyek 😊
Tettem fel 3,5 hónapos képeket felvarrás, anatómia +hasplasztika! Első képeim az eredményről, szívesen fogadom az objektív véleményetek minden formáját!
Köszönöm!
Szia Jankuci0204!
Személy szerint én Dermatix Ultrát használok/használtam,és teljesen meg vagyok vele elégedve.😊
Sziasztok lányok!
Nem a legszebbek a hegeim sajnos..
Milyen heg tapaszt ill. gélt ajánlanátok rá?
Kinek mi vált be?
Eddig cicaplastot használtam, de inkább váltanék..
Sziasztok lanyok,
Ti 3 hónap elteltével hord akarok valamikor meg a kompressziost ? Ha igen mihez/mikor?:)
Szia!
Szerintem ha szépen meggyógyultak a hegeid és min. 2 hónap eltelt, mehetsz. De ez szerintem leginkább a heggyógyulástól függ. A tok 3-4 hét alatt kialakul azt hiszem. De javítsatok ki, h rosszul írtam! 2 hónap után már nem kellene, hogy gondot okozzon. Meg kérdés, hogy tudsz-e hason feküdni. Azt is szokatni kell. Plusz ha egy kispárnát aláteszel a ciciknek, akkor nem is nyomódik szét.
Én is épp most készülök menni, de én már fél éves leszek. 😊
Szia !
Én Pétert ajánlom 2 x műtött és most is csak őhozzá mennék.
Profi kedves és maximálisan figyelembe veszi az igényeidet.
Sziasztok!
Implantátum cserén gondolkozok - nekem a nagyobb természetes formák tetszenek.
Mihályfinál voltam konzin, ő volt nagyon szimpatikus, illetve az ő munkái, de még Pap Péteren gondolkozom.
Melyiküket tudnátok ajánlani?
Kovács munkái nekem nem jönnek be akármennyire is népszerű itt a fórumon.
Előre is köszönöm.
Sziasztok csajok!
Implantátum csere után mennyi idővel lehet masszázsra menni?
Igen, műtét előtt.
Javaslom, hogy mindenről amit aláírsz, készíts fényképet. Én nem kaptam másodpéldányt, csak ezért mondom.
Szia! Ha gondolod kopogj be hozzám. Az én dokim nem sztárdoki, szintén természetes hatású ciciket szerettem volna, azt is kaptam.
Azt hiszem olyan 1 millió körül műt.
(Nekem most csere volt nála, így nem tudom a pontos összeget)
Szia!
Engem júniusban műtöttek. Reggel mikor bementem a klinikára, akkor kaptam meg minden papírt, amit ki kellett töltenem. Továbbá a bankszámlaszámot is, amire utalhattam az összegget.
Azt a tájékoztatót is, hogy a műtét után mit, mikor kell és hogyan lehet csinálni :)
Sziasztok!
Segítsetek kérlek a doki választásban,kihez menjek el konzira.Lelkiismeretes,profi dokit keresek,lehetőleg nem a celeb dokik közül.75B-s vagyok,nem vmi sok alappal,természetes hatású ciciket szeretnék.Bp.előnyben.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok